A vasárnap a szerelem jegyében telik - Egymondatos horoszkóp - március 28. vasárnap

2021.március.28.

A Mérleg jegyében lévő telihold szerelmet, házasságot ígér. Mivel partner nélkül nem érzed jól magad a bőrödben, a mai nap a pasizási hadművelet jegyében telik.

Úgy érzed, feltétlenül kerítened kell egy fiút, akivel együtt töltheted a húsvétot. De a Hold és a Vénusz szembenállása miatt a szerelem nem minden, alkalmazkodni és kompromisszumot kötni is kell. Félő, hogy csak akkor vagy elégedett magaddal, ha a pasik vonzónak találnak. Ebből fakadhat, hogy olyan viselkedésmódot erőltetsz magadra, amely kudarccal végződhet. De a kalóriabombákról sem ártana lemondanod!

Kos (03. 21-04. 20.) Nem újdonság neked, hogy hódítani akarsz, a pasi azonban észveszejtve menekül előled, ha azonnal az anyakönyvvezető elé akarod vonszolni a hajánál fogva.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne csodálkozz, ha egyesek elhanyagolnak, mert saját magaddal szemben támasztott kételyeid miatt még azt sem harcolod ki magadnak, ami jogos lenne.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Miután kóstolót kaptál egyik ismerősödből, természetesen többre vágysz, és ami köztetek kialakulhat, az több volna annál, amit barátságnak szoktak nevezni.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem árt tudni, hogy a „rendesség” és a túlzott alkalmazkodás problémát jelent, ha emiatt görcsösen igyekszel elkerülni a konfliktusokat és lebénulsz, ha döntened kell.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kényes ügyben kérik ki a tanácsodat, ne kertelj, de a belátásodtól is függ, hogy a dolgok megnyugtatóan rendeződnek-e, vagy balul sülnek el.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hajszolod a pénzt, de ha mértéktelenül költekezel, akkor valamilyen kényszer hajt, és talán szégyelled is, amiért e téren nem működik az önkontrollod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma ne azt igyekezz kideríteni, mivel nyerhetnéd meg kedvesed tetszését, inkább arra koncentrálj, hogy a saját anyagi és érzelmi igényeid teljesüljenek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nincs elég időd arra, hogy a munkahelyi hajsza után lecsillapodj, nehéz lesz előcsalogatnod magadból azokat az érzéseket, amelyek a párodhoz vonzanak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy elkap a szerelem varázsa, de ha kiderült, hogy a pasidat nem lehet kétszer egy nővel látni, bánj okosabban az érzelmeiddel és anyagi javaiddal.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha felötlik benned, hogy a főnököd vagy a fiúd csak ki akar használni, eszedbe se jusson hazavinni és hanyatt dönteni, de ébreszd rá, hogy vannak jogos elvárásaid.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha hivatalos utazásod vagy egy belvárosi séta közben bukkansz rá egy vagány pasira, találj ki gyorsan valamit, amivel magadra vonhatod a figyelmét.

Halak (02. 20-03. 20.) Előszeretettel keresed gazdag pasik társaságát, egy sikeres üzletembert is megajándékozol a kegyeiddel, de laza költekezési stílusod nem fog tetszeni a párodnak.

Ez is érdekelhet

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói