A Vénusz együttállása az Uránusszal izgalmas találkozásokat hoz - Egymondatos horoszkóp: Június 2.

2017.június.2.

Most, amikor a Vénusz együttállásba kerül az Uránusszal, izgalmas találkozásokban, "meglátni és megszeretni" helyzetekben reménykedhetünk. A változatosság iránti vágyunk miatt könnyen keveredhetünk egyéjszakás kalandokba. Egy hirtelen támadt vonzalom izgalmas lehet, ameddig tart, de a most kialakult kapcsolatok tartósságára nincs garancia. Ebben az időszakban valószínűleg ki akarunk törni a megszokott rutinból, de óvakodjunk a kötődésképtelen partnerektől, és attól is, hogy különcségünkkel, könnyelműségünkkel, vagy felelőtlen viselkedésünkkel veszélybe sodorjuk fontosabb kötelékeinket. Bátran kipróbálhatunk új dolgokat, kiélhetjük kreativitásunkat, de ügyeljünk arra, hogy tiszteletben tartsuk szeretteink függetlenségi igényét.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha párkapcsolatod az utóbbi időben ingatag talajon állt, a régi ösvényt elhagyva most újraélesztheted, s egy váratlan találkozás anyagi vonzatát illetően is jelentős.

Bika (04. 21-05. 20.) Valami nincs rendben körülötted: elveszted az állásodat, vagy szakítasz valakivel, akivel együtt dolgozol, és aki kihasználja ezt a helyzetet, hogy hivatásodnak ártson.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sokkal jobb anya leszel, ha néha időt szakítasz magadra és a barátnőidre is, de a mai napon nehéz lesz különbséget tenned szerelem és barátság között.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy munkahelyi viszony felpezsdíthet ugyan, hosszú távon mégis csalódást hozhat, de egyik barátod vagy rokonod valami érdekes munkát kínál a cégénél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha alkalmad adódik, vállalj munkát külföldön: ha elutazol, összefuthatsz egy vonzó külföldivel, és ha izgat egy egyéjszakás kaland, csak rajta.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felforralhatod a szexet, de ne lepődj meg, ha valaki, akivel üzleti kapcsolatban állsz, az első kínálkozó alkalmat megragadja, hogy ágyba bújjon veled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedvesed vagy egyik üzletfeled csupán egy laza viszony erejéig érdeklődik irántad, de az sem kizárt, hogy vonzalmad egy gazdag pasihoz csupán üzleti fogás.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd, hogy egy munkahelyi viszony összezavarja az életedet: ne menj be dolgozni a hét végén csak azért, mert munkahelyi flörtpartnered is benn van!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kalandra, kihívásra vágysz, legyen az izgalmas randi, tőzsde vagy extrém sport, de ha azt hiszed, hogy új fiúd örök szerelmet esküszik neked, akkor csalódás ér.

Bak (12. 22-01. 20.) Költözködés, összebútorozás komoly kihívást jelent párkapcsolatod számára, de rögtön közbelépsz, ha rokonaid nagyon belemerülnek magánéleted részleteibe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az internetes ismerkedés nem ciki, de ahhoz, hogy rád klikkeljenek, ügyesen kell megszerkeszteni a fészbúk-profilodat: ütős fotó, vicces bemutatkozó szöveg.

Halak (02. 20-03. 20.) A pénzügyek terén semmi sem biztos, de sikerülhet új bevételi forrásra bukkannod, ha azt a "pénzcsináló" módot választod, amit mások nem vesznek észre.

Ez is érdekelhet

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi