A Vízöntőben lévő Hold miatt ma a szokásosnál nagyobb mozgástérre van szükséged - Egymondatos horoszkóp: Október 1.

2017.október.1.

A Vízöntőben lévő Hold miatt ma a szokásosnál nagyobb mozgástérre, új ötletekre, változatosságra és társaságra van szükségünk. Érdemes kiélni kísérletező hajlamunkat, és olyan emberek társaságát keresni, akik ösztönzőleg hatnak ránk. Fontos számunkra, hogy a saját elképzeléseink és időbeosztásunk szerint éljünk, a korlátozások és a merev elvárások ellen ugyanis lázadozni fogunk. Fontos, hogy kapcsolatainkban is szabadnak érezhessük magunkat, a birtokló típusú viszonyokból ugyanis hajlamosak leszünk villámgyorsan kilépni.

Bika (04. 21-05. 20.) A munkában ne ódzkodj az új, még nyitott lehetőségektől, ám ha az állandó ülőmunka miatt begörcsöl a lábad, ütögesd öklöddel a vádliizmodat vagy a talpadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma rendkívül nagy a mozgásigényed, nem bírod ki sokáig egy helyben, változtatsz környezeteden, vonz a gyorsaság, legyen az egy autós száguldás vagy repülés.

Rák (06. 22-07. 22.) Olyan üzleti, befektetési ötletekkel foglalkozol, amelyekből már konkrét tervek is lettek, és most elérkezett a nap, hogy idegen tőke segítségével cselekedni kezdj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerüld el a házasok régi csapdáját: ne hagyd, hogy kapcsolatotok unalomba fulladjon, keresd a változatosságot, különben még azt is elrontod, ami jól működik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Időnként szükséged van a megújulásra: ha elfogadsz egy új munkakört vagy megbízást, el kell mondanod a munkatársaidnak, hogy változásokra kell számítaniuk.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egyik haverod vagy munkatársad flörtölni akar veled, ne menj bele valami olyasmibe, ami azután majd kizárólag az ő játékszablyai szerint bonyolódik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Igyekezz derűs józanságot erőltetni magadra, és fogadd meg, hogy rokonaid vagy vendégeid pimasz, kihívó megnyilvánulásaira is szenvtelenül reagálsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzre és új üzleti kapcsolatokra van szükséged, egyik rokonod vagy a szeretetőd a segítségedre lehet, hogy megszerezd: tud neked embereket ajánlani.

Bak (12. 22-01. 20.) Elégedetlenségednek jótékony hatása van a nyerő ötletek kifejlesztésére, hiszen ha elégedett lennél anyagi helyzeteddel, talán soha nem látnál meg új lehetőségeket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a normál társadalmi szabályok rád nem vonatkoznak, jól döntesz, ha ezen a napon bohém körben, vagy más perem-helyzetű csoportban forgolódsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Áttekinthető életet és kapcsolatot szeretnél, de ha a párod a pillanatnak él, és ösztönösen cselekszik, ma egyáltalán nem érezheted magad biztonságban mellette.

Ez is érdekelhet

Top 20: Jennifer Lopez legemlékezetesebb beauty-pillanatai

Top 20: Jennifer Lopez legemlékezetesebb beauty-pillanatai

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács