A Vízöntőnek óvatosan kell bánnia a pénzzel idén

2019.január.19.
A Vízöntőnek óvatosan kell bánnia a pénzzel idén
Fotó: Lainey Molnar

Januárban olyan bizalmas értesüléseket és titkokat bíznak rád, amelyek megterhelhetik a lelked, és közben felismered, hogy mennyire félreismertél embereket. Az év elején a barátaid mindenáron össze akarnak hozni valakivel. Ha jól érzed magad a bőrödben egyedül és megszokott ismerőseid társaságában, rögvest az orrod alá dörgölik, hogy azért ez így nincs rendben. Legyél hálás nekik, hogy nem hagynak magadra, és ismernek néhány egyedülálló pasit. Ha van kedved a kísérletezéshez, arra azért vigyázz, hogy ne legyen túl direkt a találka. Párban? Vajon a hitvesed kivel beszéli meg, ha valami az év elején nem klappol a kapcsolatotokban? Leginkább senkivel. Ha viszont tényleg komoly gondotok van, valószínűleg előhozakodik vele, hogy könnyítsen a lelkén. Március elejéig viszont még mindig a régi bohókás csajszi leszel, ami Valentin-nap táján még több pasit vonz a hálódba. A mai világban dúló erős verseny, a cégegyesülések, átszervezések korában tévedés azt hinni, hogy életed végéig biztosítva lesz a munkád valamelyik vállalatnál.

Ma nyugtalakodni, lázadni fogsz - Egymondatos horoszkóp: január 19. szombat

Ma nyugtalakodni, lázadni fogsz - Egymondatos horoszkóp: január 19. szombat

A Kos jegyében lévő Uránusz a tél végéig azt sugallja, hogy magadnak kell gondoskodnod a jövődről, a karrieredről, a tanulmányaidról. Annak következménye, hogy esetleg tandíjat kell fizetned, valószínűleg az, hogy akkor is végigjárod az iskolát vagy tanfolyamot, ha egyébként inkább abbahagynád. Vannak, akik jól érzik magukat alkalmazottként, de te túlságosan független személyiség vagy ahhoz, hogy elviseld a rangon aluli feladatokat és a kiszolgáltatottságot. De ha nem untad meg az életedet, akkor ne akard lekörözni szomszédod vagy barátod versenykocsiját. Ha viszont plusz munkát vagy plusz felelősséget akarnak rád bízni, joggal elvárhatod, hogy megfelelően megfizessenek. Közös pénzügyi érdekeltségekben felbukkanhatnak azok a jelek, amelyek figyelmeztetnek, hogy valami nincs rendben. A te feladatod, hogy odafigyelj rájuk, és ha szükséges, közbelépj vagy kiszállj egy veszteséges ügyletből. A pénzteremtéshez kell egy álom, hajlandóság a gyors tanulásra, valamint az a képesség, hogy megfelelőképpen kiaknázd kitűnően működő kapcsolatrendszeredet.

Nagyon fáj viszont, amikor rádöbbensz, hogy valaki pénzért képes lesz kockára tenni a barátságotokat: becsap és elárul. Júliusban vagy augusztusban talán olyan pasi felé irányul vonzalmad, akit mindenki ismer és csodál, és egy szempillantás alatt elfeleded előző kapcsolatodat az új kedvéért. Mindent megteszel, hogy felhívd magadra a sportbajnok vagy az ünnepelt sztár figyelmét, másokkal viszont nem tudsz és nem is akarsz mit kezdeni, őket egy pillantásra sem méltatod. Ennek a sztárimádatodnak van egy negatív oldala is: kénytelen vagy beérni egy olyan férfival, akiért riválisok hadával kell versengened. De nem kell beletörődnöd abba, hogy vágyaid tárgyának sok-sok alkalmi partnere van, hiszen bármit tennél is, úgysem tudnád megszerezni. Ha a fickó azt képzeli, hogy heteken át vállalni fogod a hálától repeső rajongó szerepét, és reprezentálni fogsz egy ilyen felfújt hólyag kedvéért, akkor bizonyítsd be neki, hogy nagyon téved! Jobban járnál, ha nem hajolnál meg a mások által elismert karizma előtt, hanem egy hozzád tökéletesen illő társat választanál. Csak akkor szeress bele valakibe, ha elvárhatod a kölcsönösséget.

Ez is érdekelhet

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk