Ma nyugtalakodni, lázadni fogsz - Egymondatos horoszkóp: január 19. szombat

2019.január.19.

A Bak jegyében lévő Nap és a Kos-Uránusz feszült fényszöge váratlan izgalmakat, változásokat, forradalmi hangulatot jelez. Gyakoriak lesznek ebben az időszakban a műszaki berendezésekkel, a légi közlekedéssel és az elektromossággal összefüggő károk, ráadásul az emberek is könnyen kijönnek a sodrukból, eluralkodik rajtuk a nyugtalanság, a tekintélyszemélyek és a szabadságuk korlátozása elleni lázadás. Nem hagyod magad irányítani, de tudnod kell, hogy fokozódik a stresszből eredő idegrendszeri panaszok, keringési betegségek és a közlekedési balesetek veszélye.

Ma nyugtalakodni, lázadni fogsz - Egymondatos horoszkóp: január 19. szombat
Fotó: giphy

Nehéz évre számíthat a Nyilas

Nehéz évre számíthat a Nyilas

Kos (03. 21-04. 20.) Ha erőszakosan törekszel a függetlenségre, veszélybe kerülhet a munkád és a párkapcsolatod, de talán sikerül kiszabadulnod a rád kényszerített korlátok szorításából.

Bika (04. 21-05. 20.) Tudnod kell, hogy az egészséged, a családi életed és a szakmai sikered múlik azon, milyen mértékben vagy képes kezelni a váratlan változásokból adódó stresszt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A várt családi támogatás elmarad, szívesebben kockáztatod mások pénzét, mint a sajátodat, vállalkozásodhoz viszont elengedhetetlen számodra egy üzlettárs.

Rák (06. 22-07. 22.) Karriered, párkapcsolatod és a közös anyagi érdekeltségek területén váratlan meglepetések, változások várhatók - új karriered talán az interneten bontakozik ki.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha távkapcsolatban élsz, párod felrúgja a viselkedési szabályokat, viszonyod vagy a munkád a szakadék szélén táncolhat, s ha utaznod kell, talán törlik a járatot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Feszült vagy az anyagiak és az érzelmek miatt, a könyvelésed is cudarul néz ki ezért a váratlan veszteségek elkerülése miatt mindig legyen egy tartalék megoldásod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) El kellene gondolkoznod azon, hogy kapcsolatod, családi életed milyen jövő előtt áll: ha ennyire nincs megértés köztetek, van-e értelme együtt maradni?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki, aki rangban fölötted áll, vagy egyik rokonod provokálhat, kellemetlen telefonüzenet érkezhet, de ne borítsd ki a bilit, mert még a balhét is elviheted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vállalkozásod, és kapcsolatod hajója vészesen hánykolódik, kedvesed vagy a csemetéd kiürítheti a zsebedet, de a "könnyű pénz" miatt ne áruld el az elveidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Izgalmak az anyagiak miatt, fel kellene újítani az elektromos hálózatot a lakásban, felmerülhet benned a költözködés gondolata is, de ne kapkodj, várj még egy kicsit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a párod eltűnt, vagy nem kapod meg tőle a figyelmet, akkor semmi értelme felhívni, s magyarázatot követelni: vérig sértődnél, ha az igazat mondaná.

Halak (02. 20-03. 20.) Kollégád vagy egyik barátod vacsorameghívását elfogadhatod, de ne tegyél szívességet, és ne hagyd, hogy holmi anyagi ügyek beárnyékolják kapcsolataidat.

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk