Szenvedélyből ezúttal sem lesz hiány, sok jóképű illetővel fogsz randizni. Talán éppen Bálint-napon egy elképesztően vicces fi út sodor a sors eléd, aki felrázza a családi gondjaid miatt gyakran borús hangulatodat. Talán nem leszel belé szerelmes, de szerencsére ő sem gondolja komolyan, a szex viszont nagyon izgi lesz vele. Nagyvonalú, optimista Nyilas-énedből adódóan nem szereted beosztani a pénzt, de költeni, azt szereted.

Hajlamos vagy hipp-hopp beleszeretni új ötletekbe, de nem mindig gondolsz arra, hogy megvédd pénzügyi érdekeidet. Mivel a Szaturnusz – a korlátozások és akadályoztatások planétája – idén a horoszkópod pénzszektorában tartózkodik, beosztóbbnak, óvatosabbnak kell lenned a pénzügyekben. Időnként a Plútó közreműködése miatt is fenyegetve érzed anyagi érdekeidet, de a Szaturnusz megtanít arra, hogy hogyan kérd el azt a pénzt, amiért megdolgoztál. Az elmúlt évben talán nem a pénz volt a legfontosabb az életedben, de megtapasztaltad, mit ér az ember pénz nélkül. Idén viszont, amikor a Jupiter a te jegyedben jár, ideje lenne elgondolkoznod rajta, mit akarsz kezdeni életed hátralévő részével. Rákényszerülsz néhány fájdalmas kiadáscsökkentő intézkedésre.

A lassan kibontakozó és megtérülő piaci események, befektetések nem keltik fel érdeklődésedet, de mivel mindig naprakész vagy a legfrissebb eseményekkel kapcsolatban, sikereket érhetsz el a kis és gyors nyereségek szerzésében.
Bár az éved az anyagi korlátozások jegyében telik, senki sem köt hasznos és értékes ismeretségeket olyan előszeretettel, mint te.

Az év elején, júniusban vagy szeptemberben viszont úgy tűnik, hogy minden cselekedeted elhibázott. Talán még arra sem vagy képes, hogy az evésben mértéket tarts. De nem kell már beérned holmi pótlékokkal. A jegyedben tartózkodó, szabadságra vágyó Jupiter tehet róla, hogy inkább levágatnád a fél karodat, semmint hogy bárki felé elkötelezd magad. Meggyőződésed, hogy a függetlenség az egyetlen megbízható védelem az élet viszontagságaival szemben. Jobb, ha még a Neptunusz sugallatára sem próbálsz meg álmokat kergetni, és beleesni az áldozatcsapdába.

Lakás- és ingatlanügyben az év elején, nyáron és a kora őszi időszakban teljesen hatalmukba keríthetnek illúzióid és téveszméid, de ne keseredj el, ha nem alakul minden a kedved szerint. Jó ajánlatot kaphatsz viszont februárban, júniusban, novemberben és az év végén, amelyben talán a szüleid vagy rokonaid játszhatnak szerepet.

Ez is érdekelhet

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.