Akár váratlan nyereség is ütheti a markod - Egymondatos horoszkóp: április 8.

2021.április.8.

A mai napra, amelyen a Halakban lévő Hold a Bika-Uránusszal a legnagyobb egyetértésben van, az empátia, az önzetlen segítségnyújtás, az intuíció, a váratlan nyereség, a gazdag fantázia és az álmodozás jellemző. Kedvező békülésre, online-vásárlásokra, romantikára, kreatív elfoglaltságra, lábfürdőre és tyúkszem kezelésére. Öntözd meg a növényeket, hallgasd meg rokonod vagy ellenfeled bocsánatkérését, de nagymosásra is alkalmas az időpont. Ha utazgatsz, válassz egy csendes helyet, ahol kevés a kiránduló. Ha viszont randit tervezel, vidd el a pasidat a város egyik rejtett zugába, amelynek van valami sajátos, különös varázsa.

Akár váratlan nyereség is ütheti a markod - Egymondatos horoszkóp: április 8.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha erős dohányos lettél, ami túl sokba kerül, ráadásul a családodból is ellenérzést vált ki, akkor talán ma elhatározod, hogy soha többé nem nyúlsz a cigarettához.

Bika (04. 21-05. 20.) Néhány hónapja szerettél volna elrepülni egy napsütötte szigetre, ma viszont szívesebben találkozol a barátnőiddel – úgy látszik, mégsem születtél kalandornőnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel a folyadékhiány eredményeként ma kimerültség lehet úrrá rajtad, tarts az íróasztalodon is egy ásványvizes üveget, amelyből időnként kortyolgatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazásod kellemesnek ígérkezik, és ha üzletfeled vagy szeretőd két lábbal áll a földön, reménykedhetsz, hogy haldokló vállalkozásodat újra életre lehet kelteni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vállalkozásod nem úgy működik, mint azt sokan hiszik, mégse akarj mindent elrontani a főnöködnél azzal, hogy lefekszel vele – ennek semmi értelme.

Szűz (08. 24-09. 23.) A matematikát és a modern kütyük kezelését a lehető legnagyobb könnyedséggel megtanulod, de nem tudsz mit kezdeni a kedvesed által okozott zűrzavarral.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Immunrendszered igencsak megsínyli, ha keveset alszol, és ha alárendelt munkákat vállalsz át kollégáidtól, de ne pumpálj pénzt a pasid vállalkozásába.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Művészként kitalálod és megjeleníted mások álmait, de ne akarj döntést kicsikarni egy olyan pasiból, aki nem hajlandó elidőzni a házasság kérdéskörénél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha meggyötörten jársz haza a munkából, ráadásul azt sem tudod, mikor jártál utoljára szépségszalonban, akkor menj el egy ilyen helyre, hozasd magad rendbe!

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy a módszereid nem hagyományosak, de értékes tippekre és üzleti értesülésekre teszel szert a párodtól, akit az emberek szeretnek, és ezért őszinték hozzá.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban, anyagiakban, családi kapcsolatrendszeredben változásokra kerülhet sor, és azzal is szembe kell nézned, hogy költened kell a lakásodra.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed vagy egy rokonod megmutatja, hogyan juthatsz a világhálón értékes információkhoz, de még a pasid telefonos vagy internetes kikérdezése is jó ötlet.

Ez is érdekelhet

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

GLAMOUR Horoszkóp

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek