Aktív nap lehet a mai - Egymondatos horoszkóp - november 15, kedd

2016.november.15.

A barátságos Merkúr-Mars rezgések hatására a hét első felében ítélőképességünk javul, gyorsan felismerjük, melyik pillanatban kell elképzeléseinket a gyakorlatba átültetni. Ez a konstelláció lehetővé teszi, hogy kézügyességünkből vagy műszaki érzékünkből hasznot húzzunk, hogy önérvényesítő módon tárgyaljunk, megvédjük nézeteinket, kifejtsük álláspontunkat, meggyőzzünk másokat véleményünk helyességéről. Fokozott szellemi és fizikai aktivitás jellemzi ezt az időszakot, ezért bármely kihívással megbirkózunk, de leginkább azokban a tevékenységekben vagy sportágakban születnek kiugró sikerek, amelyek kitűnő reflexeket igényelnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Javaslataidat elfogadják, kapcsolatteremtésre, utazásra, álláskeresésre vagy csapatmunkára ritkán adódik olyan remek lehetőséged, mint a mai napon.

Bika (04. 21-05. 20.) Ébredj fel, mert még lekésed céged felszámolásának érdekfeszítő mozzanatait: válts állást, szökkenj talpra, ha már vállalatodnak nem sikerült ez a mutatvány.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne feledd, ha időnként pofátlanul kioktatóan vagy rámenősen viselkedsz, nem azt jelenti, fölényes vagy, hanem azt, hogy merész, eredeti és céltudatos.

Rák (06. 22-07. 22.) Az állandó túlórázás könnyen kimeríthet, ezért érdemes lenne fontolóra venned: milyen anyagi kockázattal jár, ha váltasz – akár munkahelyet, akár szakmát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha minden pillanatot szeretnél kedveseddel tölteni, de ő folyton a barátaival lóg, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, hanem azt, hogy más igényei vannak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy biztos, sem kapkodni, meggondolatlanul cselekedni nem ajánlatos a hét közepéig a munkaerő- vagy ingatlanpiacon; többször gondold át a tervezett váltást.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ismerkedj az interneten, de ha már megtaláltad a Nagy ő-t, mondd el neki, hogy megerősítést jelentene számodra, ha a weben is felvállalná viszonyotokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Számítógéped segíthet az állásvadászatban; lehet, hogy azért vállalsz távmunkát, mert ez illik az életviteledbe és pillanatnyi anyagi szükségleteidet kielégíti.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy vicces megjegyzéssel felkeltheted főnököd figyelmét, a közösségi hálót pedig használd arra, hogy bepasizz, vagy fenntartsd lazább kapcsolataidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Olyan lehetőségek előtt állsz, amelyek segítségével kikeveredhetsz a szakmai vagy anyagi mélypontról, talán éppen munkahelyi sérelmeidre találsz gyógyírt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szex és a barátság ma könnyen összekeveredhet, melegszik a helyzet: egyik haverod vagy üzletfeled azzal viccelődik, hogy hamarosan össze fogtok jönni.

Halak (02. 20-03. 20.) Megeshet, hogy életed párja közvetlen felettesed lesz, és ha együtt vagytok egy vállalkozásban, a kapcsolatotokra nehezedő stressz csak növekszik.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan