Állítsd le a belső kritikusodat, nehogy kihagyj számtalan jó lehetőséget - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 30.

2019.augusztus.30.

A Szűz jegyében lévő Újhold - napon van valami varázslatos, mert a mai napon már a Merkúr is ebben a jegyben halad ráadásul a Vénusz és a Mars együttállása, valamint a Nap-Uránusz trigon kíséri. Mi vár rád ebben az időszakban? Itt az ideje, hogy megszervezd a munkádat, de mivel a részletek bonyolult dolgok, hajlamos lehetsz elveszni bennük. A belső kritikusod most nagyon aktív – megtalálja a hajszálat a levesben. De éppen itt van a legfontosabb figyelmeztetés: állítsd le a belső kritikusodat, nehogy kihagyj számtalan jó lehetőséget – akár egy munkahelyi szerelmet is!

Kos (03. 21-04. 20.) Hogy elkerüld erőid szétzilálását, tanulj meg rendet tenni vállalásaid között, de a munkahelyeden kereshetsz magadnak valakit, aki hajlandó veled a szexre.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a legtöbbet hozod ki a munkádból, akkor szinte bármilyen tevékenység lehet "kreatív", s élvezd, ha egyik kollégád megerősít abban, hogy szexis vagy.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Halogatod otthoni teendőidet, nem tudsz különbséget tenni fontos és lényegtelen között, de ne csodálkozz, ha az együttélés során megváltozik a pasid viselkedése.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma megtalálhatod a módját, hogy unalmas munkádat olyan érdekessé tedd, amennyire csak lehet, sőt még egy vártatlan találkozásnak vagy ismeretségnek is örülsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kiélvezted a nyár adta lehetőségeket, és eszedbe jut, hogy az ősz és az év vége sok kiadással jár - nem kizárt, hogy részmunkaidős elfoglaltságot is vállalsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha már nem fekszik neked a háttérben végzett munka, megérdemled, hogy mind a munkádban, mind a pasizásban előlépj és magadra vond a figyelmet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha az eszedbe jut, milyen unalmas a munkád, több rugalmassággal kihozhatod belőle a legjobbat, ráadásul valaki a múltadból ma vissza akar térni a jelenbe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ez az időszak nagyon kellemes és szórakoztató lehet, tele társasági összejövetelekkel és meghívásokkal - úgy tűnik, ma mindenki épp a te társaságodra vágyik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Elvárod főnöködtől, hogy emberi lényként kezeljen, nem csak egy gépezet csavarjaként, de ma akár viszonyt kezdhetsz valakivel, aki nagyon érti a szakmáját.

Bak (12. 22-01. 20.) Még egy munkamániás Baknak is kell némi kikapcsolódás – vond ki magad a forgalomból: külföldi utazásod kalanddá válhat – ha flörtölésre használod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy a kedvesed precizitása néha elviselhetetlen számodra, mégis legyél hálás neki, amikor megpróbálja kézbe venni az adóügyeidet, vállalkozásodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Megfontolatlan anyagi húzásaid őrületbe kergetik a párodat, aki ugyan túl sokat fontoskodik, de ha segítségre van szükséged a vállalkozásodban, számíthatsz rá.

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk