Amikor hirtelen kell döntened, hallgass a megérzéseidre - Egymondatos horoszkóp: December 30.

2019.december.30.

A merész, újító ötleteket kiagyaló Merkúr-Uránusz rezgéseknek köszönhetően kiderülhet, hogy remekül megélhetsz különleges, korodat megelőző elképzeléseidből, hobbidból vagy kreativitásodból. Lehet, hogy új munkahelyen kezdesz, de ha még az év vége előtt ismerkedni szeretnél, böngészd át az internet randioldalát. Ha előszilveszteri bulit szerveztél a kollégáknak vagy üzletfeleknek, vicceiddel, eredeti ötleteiddel sikerül lenyűgöznöd hallgatóságodat. Újságírók, humoristák, feltalálók, reklámszakemberek, üzletasszonyok különleges előnyt élveznek: merész, hagyománytörő ötleteikkel vagy mondanivalójukkal könnyen felkelthetik a közönség érdeklődését. Amikor hirtelen kell döntened, hallgass a megérzéseidre! Most érdemes műszaki cikkeket vásárolni, online megrendeléseket feladni.

Kos (03. 21-04. 20.) Az év végén is érdemes egy új munkalehetőségre rábólintani, s ha szívesen foglalkozol régiségekkel, fellelésük örömet jelent, de pénzbefektetésnek sem utolsó.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy már ma pezsgőt bontasz: leleményes vagy és szellemes, állást találhatsz neten, vizsgád, szakmai vagy üzleti kezdeményezésed gyors eredményt hoz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy rokon jó megoldást ajánl pénzügyi problémádra, de ne vegyél fel hitelt az otthonodra, adóügyben pedig csak a számoknak van értelmük, a fantáziának nincs.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma egymást érik a váratlan helyzetek és találkozások, és módod lesz egy olyan üzleti kapcsolat kialakítására, mely meggyőz korábbi előítéleteidnek helytelenségéről.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Friss szelek fújnak a cégnél, főnököd kedvezően fogadja javaslatodat, egyik barátod pedig összehozhat neked egy valóban előnyös munkaszerződést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem gondoltad ki előre, mit mondj Neki, de megtalálod a megfelelő hangot, meg tudod győzni főnöködet is, kedveseddel pedig életre hívhattok egy vállalkozást.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Viszonyt kezdhetsz valakivel, akivel üzleti kapcsolatban állsz, a családi problémákat is most tisztázd, de ne az érzelmeidre hallgass, hanem a józan eszedre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha üzletről tárgyalsz, pontosan tudod, kinek mit kell mondanod, s ha nagyobb szabadságot adsz a párodnak, ma sokkal könnyebben boldogulhatsz vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nincs jól fizető munkád, most keress, szakmai vagy pénzügyi kérdésben is igyekezz tisztán látni, így rögtön ráérzel, mikor jön el a változtatás pillanata.

Bak (12. 22-01. 20.) Mind a munkádban, mind a pénzügyekben, de a szerelemben is több, megfontolt kockázatot vállalhatsz, hasznod növekszik, és jobb kérdéseket tehetsz fel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy lakást cserélj, vigyázz a pénzedre, és ha úgy érzed, memóriád már nem a régi, fogyassz csonthéjas gyümölcsöket.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne ijedj meg attól, hogy egy társasági program keretén belül protekciót kérj, új ismeretség feldob, s minél többen tudnak rólad a világhálón, annál jobb.

Ez is érdekelhet

Már most ígéretesnek tűnik a magyar film, ami a párkapcsolati küzdelmeket dolgozza fel a járvány idején

Már most ígéretesnek tűnik a magyar film, ami a párkapcsolati küzdelmeket dolgozza fel a járvány idején

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el