Anyagi ügyeidben ma minden remekül alakul - Egymondatos horoszkóp: augusztus 27.

2020.augusztus.27.

A Vénusz-Neptunusz trigon megkönnyíti, hogy rábukkanj lelki társadra. Ma megérzed, mikor és hol találkozhatsz az igazival. A mai nap kedvez a vízparti nyaralásnak, de akkor is elégedettnek érezheted magad, ha jótékonykodhatsz, ha szívességet tehetsz szeretteidnek, vagy vigaszt nyújthatsz valakinek, akinek erre van szüksége. De hajlamos lehetsz idealizálni a környezetedben élőket, kizárólag a jó tulajdonságaikat veszed észre. A kreatív személyiségek és a művészek szokatlanul inspiráltak lesznek: zenészek, táncosok, színészek készpénzre válthatják kreativitásukat. Ha az utóbbi időben szakítottál valakivel, ez a fényszög lehetővé teszi a megbocsátást és a békekötést.

Anyagi ügyeidben ma minden remekül alakul - Egymondatos horoszkóp: augusztus 27.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Előtérben az a motivációd áll, hogy áldozataiddal elnyerheted kedvesed vonzalmát, szerelemben, ingatlanügyben pedig kövesd azt, amit az a belső hang sugall!

Bika (04. 21-05. 20.) Jól érzed magad az elesettek gyámolítójaként, barátnőd, kollégád melletted áll, csak nyerhettek az együttműködéssel, de ma egy csajos bulira se mondj nemet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jóleső érzés, hogy szeretteidnek biztosíthatod a legszükségesebbeket, talán valamivel még többet is, de olyan helyről is pénzt kaphatsz, ahonnan nem is vártad.

Rák (06. 22-07. 22.) A családi utazás jó ötletnek bizonyul, de ellenőrizd az ajánlatot, nehogy a helyszínen derüljenek ki a turpisságok, ám az otthonod ott van, ahová a szíved húz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Némi problémád lehet a munkáddal vagy egy társulással kapcsolatban, de megérzéseidre hallgatva olyasmit fedezhetsz fel, amiből hasznod származik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha összefogsz a pároddal vagy barátnőddel, a mai nap kézzelfogható haszonnal zárulhat, és ha felveszed az üvegcipőt, a királyfit is megszerezheted magadnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sokat ábrándozol, de kollégáid jobb együttműködésre törekszenek, főnökeid is szívesebben támogatnak, ha érezteted velük, hogy mennyire fontosak számodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nyaralsz vagy vitorlázol, szingliként beérkezhetsz a szerelem kikötőjébe, de az is bizonyossá válik, hogy meglévő pároddal lelki rokonság köt össze.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ingatlanügylettel jól jársz, de ha kertes házban élsz, ne felejtsed el bezárni a kaput: könnyen ráfázhatsz, ha üzleti célból vadkendert termesztesz az udvarban.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig nehéz volt számodra érzelmileg megnyílni, főnököd vagy házias párod eléri, hogy más dolgokon is elgondolkozz, ne csak a munkán és az üzleten.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban, anyagi ügyeidben ma minden remekül alakul, de az sem baj, ha olyan napirendet készítesz, mely lehetővé teszi, hogy a családodra is időt szánj.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma még a békából is királyfi lehet, élvezheted a pároddal a szexet és a romantikát, kreativitásod és megérzéseid révén pedig új üzleti lehetőségre bukkanhatsz.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.