Árad ma a szeretet - Egymondatos horoszkóp: Február 14.

Egymondatos horoszkóp: Február 14.

2017.február.14.

A barátságos Nap-Szaturnusz szextil fényszög éppen Bálint-napon a hosszú távú vállalkozások elindítását támogatja. Lehetőségünk lesz korábbi hibáink korrigálására, szakmai vagy üzleti kapcsolataink megerősítésére. Szorgalmunkkal, kitartásunkkal, felelősségteljes hozzáállásunkkal kedvező benyomást tehetünk munkaadóinkra, tekintélyszemélyekre. Hagyd, hogy a párod hadd éljen kedvenc műszaki mütyürkéjének Nap a Vízöntőben), de mivel a Hold ma szembenállásba kerül a Vénusszal, emlékeztesd arra, hogy a Valentin-nap mindenki számára az ajándékozást, a kedveskedést jelenti.

Kos (03. 21-04. 20.) Rájöttél, hogy eddigi könnyű hódításaid elbizakodottá tettek, de most érzed, hogy ha esélyt adsz egyik barátodnak, ő többet jelentene számodra futó kalandnál.

Bika (04. 21-05. 20.) Az aktuális gazdasági irányok befolyásolhatják elhelyezkedési esélyeidet, de nehéz megjósolni, hogyan végződik titkos kapcsolatod egyik munkatársaddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a társad folyton csak a pénzről meg az üzleti ügyeiről beszél, ne várj tőle drága ajándékokat, hiszen nem olyan ember, aki az ablakon hajigálja ki a pénzét.

Rák (06. 22-07. 22.)
Az anyagi siker olyan szokásos erények gyümölcse, mint a kitartás, a türelem és a szorgalom, de fogadd meg, hogy nem avatkozol főnököd magánügyeibe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szerelemben és a munkában a felelősségvállalás kifizetődik, a dolgok komolyra fordulnak, de az sem kizárt, hogy valaki feje tetejére állítja az életedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Családi, szakmai kapcsolataid megszilárdulnak, sőt még az is megeshet, hogy Bálint-nap lévén neked vagy a párodnak át kell esnie a családi bemutatkozáson.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Igen magasröptű társalgást folytatsz egyik barátoddal, és ha elfogadsz tőle egy meghívást, kiderül, hogy a pasi nem csak ebből a szempontból bizonyul izgalmasnak

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érdemes lenne befektetni pénzedet, akár értéktárgyakban, akár ingatlanban; egyik munkatársadról pedig kiderülhet, hogy maga a két lábon járó szívrabló.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szerepelhetsz a hírekben, olyan személyes vagy üzleti kapcsolatokat építhetsz ki, amelyek szükség esetén támaszul szolgálnak, de ne kezdj ki a barátnőd párjával.

Bak (12. 22-01. 20.) Új üzlettársra bukkanhatsz, de ne mondd, hogy téged nem érdekel a Bálint-nap: amikor ajtót nyitsz valakinek, le fog esni az állad, mert vonzó főnököd áll előtted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Arra vágysz, hogy a társad megkedvelje a barátaidat, és jól érezze magát velük, ugyanakkor szeretnéd, ha téged is befogadnának azok, akik neki fontosak.

Halak (02. 20-03. 20.) Állásodat úgy tarthatod meg, ha nem vonod ki magad a kötelességek alól, de ne borulj ki, ha a párod a Bálint-napot csak a "drága ajándékok" napjának tartja.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói