Látszik a biszexualitás és a homoszexualitás az asztrológiai képletben?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, hogy vajon látszik-e a biszexualitás és a homoszexualitás az asztrológiai képletben.

Látszik a biszexualitás és a homoszexualitás az asztrológiai képletben? | Fotó: nd3000
Látszik a biszexualitás és a homoszexualitás az asztrológiai képletben? | Fotó: nd3000
Fotó: Gettyimages.com

Arról, hogy látszik-e a szexuális beállítottságunk az asztrológiai képletben, az asztrológusok között is megoszlanak a vélemények. Sokak szerint egyértelműen látszik, mások szerint ezt nem lehet megmondani. Szóval ez egy abszolút vélemény alapú cikk lesz, úgy olvassátok.

Nos, szögezzük le, hogy én a szakdolgozatomban láttam, és azonnal megmondtam. Az asztrológus szakdolgozat úgy néz ki, hogy kapunk egy pontos dátumot és van fél évünk kidolgozni egy 30-50 oldalas írást, amelyben elmeséljük az illető személyiségét, majd a szóbelin az alany és a tanáraink előtt megvédjük a dolgozatot. Ebben amúgy relatív kicsi az előrejelzés, inkább jelen alapú, illetve a nagy képet nézi. Ha valahol tanultok asztrológiát és a végén nincs ilyen vizsga, akkor komolytalan helyen vagytok, de ezzel a világon semmi baj nincs, csak tudjatok róla. Nem mindenki azért tanul, hogy egyszer asztrológus legyen belőle, szimplán kiváló hobbi is lehet. Én például a szabadidőmben bridzselek, de nem azért, hogy egyszer versenyjátékos legyek, hanem mert szeretem így elütni az időmet. Szóval a komolytalan asztrológia épp olyan, mint a kávéházi bridzs, remek időtöltés, ami egyben hasznos is – míg előbbi az elmét tartja frissen, addig az utóbbi kiváló önismeretet tud adni.

Egy jel nem jel

Na de vissza a szakdolgozatomhoz. Szóval van egy ilyen alap mondás az asztrológiában, hogy egy jel nem jel. Ezt egy életre meg kell jegyezni és minden témára igaz lesz. A kardinális témák azok lesznek, amire legalább három utalás van a képletben. Szóval konyhaasztrológia azt kijelenteni, hogy minden ötös házas Uránusz homoszexualitást eredményez, és ennek amúgy is amolyan műsorújságos asztrológia szaga van. Éppúgy, mint annak, hogy az Ikrek Vénusz biszexuális. Viszont, ha ezekből az utalásokból sokat találunk a képletben, akkor azért lehet gyanakodni. Ilyen utalás a fentieken kívül a Halak Hold, a nyolcas ház a Vízöntőben, de a nyolcas házas Uránusz is. És a lista még így se teljes, nehéz ezt szakszavak nélkül elmondanom, egyben kell nézni a képletet, és akkor is csak óvatosan szoktam rákérdezni, mert sose lehet tudni, hogy az illető mennyire kezeli ezt intimnek, illetve ő mennyire fedezte fel ezt a vonalat önmagában. Hiszen én a nagy képet látom és lehet ő erre a részére csak negyven fölött eszmél rá.

Magasan ők a legvadabb csillagjegyek az ágyban

Magasan ők a legvadabb csillagjegyek az ágyban

Miért van az, hogy valaki már óvodás korában tudja, valaki pedig ötven évesen coming outol?

Nos, az asztrológiában kétféle homoszexualitást különböztetünk meg. Az egyik a nemváltó élet miatti, ez egy egyszerű történet, eddig mondjuk csak férfi életek pörögtek főleg, és most először fut neki a női oldalnak valaki, olyankor gyakran kér meleg testet. Ez főleg azért is könnyebb, mert így ugyanazok tudnak lenni a szerelmei. Gondoljunk bele, ha Zoltán és Katalin sok életen át egy pár voltak, de Zoltán most Évaként jön, akkor ez úgy fog működni, ha Éva leszbikus lesz. A csavar a sztoriban, hogy logikusan Katalinnak is azzá kell válnia, pedig ő nem váltott nemet. Na ezek azok a kapcsolatok, amikor az egyik fél úgy nyilatkozik, hogy ő az egyetlen nő az életemben és mást el se tudnék képzelni. Előtte végig férfiakkal volt, és ha szakítanak, valószínűleg utána is férfiakkal lesz. Ő ott nem kikacsint, hanem a régi szerelméhez kapcsolódik, és ez a szerelem olyan erős, hogy legyőzi a nemek közötti ellentét is.

A másik verzió, amikor valaki azt a képességet szeretné megtanulni, hogy fel merjen lázadni, ne mások határozzák meg az ő identitását. Ez alapnak tűnhet sokaknak, de higgyétek el, abszolút egy olyan készség, amit tanulunk. Nagyon sokszor van Vízöntő Napjuk, tehát tanulandó feladatuk az önmegvalósítás. Szóval mondjuk életeken át nem mer kitörni a családi karmából, és ügyvéd dinasztiában ő is az lesz, hiába nem kívánja egy porcikája se, vagy nem mer elköltözni a faluból, ahova született, mert mit fognak szólni a szülei stb. Na ezt leküzdve sokszor kér meleg testet a lélek, mert a szexualitás egy annyira erős nyomás az emberen, hogy bízik benne, hogy ezt végül csak fel fogja vállalni, ha 50 évesen, akkor 50 évesen. Aztán ha ebben az életben sikerült az önmegvalósítás, akkor ezt már mint képesség viszi tovább a következőre,, és ezerféle helyen fogja tudni kamatoztatni. Szóval, ha valakinek érzem a képletén, hogy benne van a téma a levegőben, én mindig szívesen beszélgetek vele róla, mert amúgy is kedvelem ezt a témát, illetve tudom, hogy számára ez hosszú távon milyen fontos lehet.

Még több asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 kérdéses kvíz, amit csak a legnagyobb Stranger Things rajongók tudnak helyesen kitölteni

8 kérdéses kvíz, amit csak a legnagyobb Stranger Things rajongók tudnak helyesen kitölteni

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Kocsival mentek nyaralni? Íme néhány tipp, melyekkel csökkenthetitek az utazás költségeit! (x)

Kocsival mentek nyaralni? Íme néhány tipp, melyekkel csökkenthetitek az utazás költségeit! (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)