Átlépünk a Bivaly évébe: mit ígér a kínai horoszkóp szerint?

2021.február.11.

2021-ben a változást egy bivaly húzta, különleges, elegáns fogaton érkezik el hozzánk február 12-én. Utazz te is velünk ezen a fogaton a Bivaly évében! Tervezzük meg együtt az évet a rend és pozitív gondolatok együttesén át a türelem színpadára, ahol a közönség sorai között rengetegen várnak arra, hogy segíthessenek nekünk elérni céljainkat.

Átlépünk a Bivaly évébe: mit ígér a kínai horoszkóp szerint?
Fotó: Getty Images

A 2021-es Bivaly éve egy 3 éves vízciklust zár, mely a disznóval kezdődött, a patkányban csúcsosodott ki és a bivallyal összegez, zár, és adja át a helyet a 2022-ben kezdődő fa ciklusnak, ami az újrakezdés, az új erő, kreativitás, a növekedés ciklusa lesz. Az elmúlt 2 évben tehát a vízelem befolyását éltük, annak mélységét, átláthatatlanságát, titokzatosságát. 2021-ben pedig ennek a vízciklusnak a lezárását éljük meg összegzésként.

Ez az év a különlegességről, kreativitásról, egyedi ötletekről fog szólni, egyedi megoldások merülhetnek fel benned. Figyelj arra, hogy a különlegesség ne menjen a termékenység, alkalmazkodás kárára. Igyekezz kerülni a nyílt szembesítéseket, a sarokba szorítást, mert az balul üthet ki, ebben az évben adj választási lehetőséget.

Fontos lesz a tervezés, tervezd meg lépteid és tartsd magad ahhoz, amit elterveztél, ebben segíteni fog neked a GLAMOUR Life Planner, de más határidőnapló is tökéletes. Légy alapos! Írd fel előre minden hónapra a terveket, majd utólag ellenőrizd vissza, hogy sikerült-e megvalósítani őket? Fontos a tervezés és a céljaid meghatározása, és az is, hogy azokat jól, tisztán kommunikáld, ellenkező esetben félreértések lehetnek, és csalódhatsz számodra fontos emberekben. Mindeközben maradj becsületes, tisztességes, igazságos, tartsd a határokat, ez nagyon fontos!

Az év folyamán általánosan, de főleg júniusban csak akkor tudsz majd előre jutni az életben, ha az nem ellenkezik a tisztesség és becsület elveivel. Tehát amennyiben úgy érzed, hogy megrekedtél és nem tudsz előre haladni, felül kell vizsgálnod, hogy az adott célkitűzés ellenkezik-e a tisztesség, becsület szabályaival?

Fontos figyelned és koncentrálnod feladataidra, ellenkező esetben előfordul, hogy túlgondolsz majd dolgokat, szétforgácsolódsz. Nélkülözhetetlen az újraértékelés, alkalmazkodás, a vállalkozó szellem. Légy türelmes 2021-ben, ne kapkodj, add meg a dolgoknak a megfelelő időt a kifutáshoz, megvalósuláshoz. Előtérbe kerül az utánajárás, az információszerzés!

Ha gyakorlatias, alapos és elfogadó vagy, az segíteni fogja a különleges, egyedi ötleteket, amelyek a lelked mélyén szunnyadnak. A precizitás pedig támogatja majd a tervezést és annak véghezvitelét. Fogalmazz meg számodra fontos gondolatokat, "ültesd el annak magjait" és az év folyamán folyamatosan gondozd/tápláld, tegyél lépéseket a gondolatok megvalósítása felé, majd várj türelemmel. Ha türelmesen vársz, nagyon szép eredményeket érhetsz el.

Ha eddig még nem tetted, kezdj el figyelni a környezetedre, gondolj a Föld Anyára és igyekezz vele együtt, őt segítve élni, védd a környezeted, ne szemetelj, gyűjts szelektíven! Tégy meg minden tőled telhetőt ezen a területen!

Ne felejts el önmagadra is figyelni, időt szakítani magadra, tegyél olyan dolgokat, amelyekben hiszel, ennek van létjogosultsága az év folyamán és bármennyire is nehezedre esik, próbáld meg elhagyni a komfortzónádat.

Előfordulhat, hogy úgy érzed 2021-ben, hogy nincs segítséged. Viszont bármilyen nehézséggel is találkozol, biztosan sok segítséged lesz akkor, hogyha képes vagy ezt kérni, minél több helyről, bátran, minél több irányból. Ha így teszel, hamar megérkezik hozzád a segítő kéz, egy megfelelő mondat, útbaigazítás.

Érdemes figyelned arra, hogy kivel mit osztasz meg, milyen információt például a social media felületeken, az interneten, ezeken a területeken lehetnek elcsúszások. Előfordulhat, hogy azt tapasztalod magad körül, hogy az emberek túl érzékenyen, túl temperamentumosan reagálnak dolgokra, ezt fogadd megértéssel és türelemmel.

Amennyiben már érlelődik benned egy ideje a változás, változtatás gondolata az életed bármelyik területén, ebben az évben könnyebben tudod megtenni majd, főleg a február és augusztus hónapok kedveznek a változásnak. Erős tervek, nagy akarat, teremtő erő jellemezheti ezt a periódust – tudnod kell: ebben az évben bármit meg tudsz valósítani, csak időt kell adnod magadnak a megvalósításhoz. Erős türelmetlenség társulhat ehhez az év folyamán, tehát a kulcs a TÜRELEM, bármire képes vagy, ha teszel a céljaidért, és elég türelmes vagy kivárni az eredményt.

FIGYELJ A GONDOLATAIDRA, csak a POZITÍV irányt tartsd meg, arra koncentrálj! Figyelj arra, mit gondolsz és mit mondasz, érdemes a jóra összpontosítani és azt bevonzani.Ezzel kapcsolatban is érdemes kérni az univerzum segítségét, mert sok a segítő csillag az évben.

Általános igazság, hogy amilyen nyomokat hagysz magad után, olyanok érnek majd el téged előbb-utóbb. Így lesz ez 2021-ben is, főleg júniusban: figyelj oda arra, amit teszel, hogy visszanézve büszke lehess magadra, és csak jót kaphass vissza (ki mint vet, úgy arat).

Az év folyamán, de főleg júniusban előtérbe kerülhetnek, felerősödhetnek mágikus képességeink. Bizonyos megoldhatatlan dolgokra, problémákra spirituális oldalról jöhet megoldás, találkozhatunk tanítónkkal, gurunkkal, aki a további utunkra irányít majd bennünket. Erős spiritualitás, intuíciók, megérzések jellemzik 2021-et, figyelj a megérzéseidre!

Egész évben, de főleg május hónapban: FOGLALKOZZ AZ EGÉSZSÉGEDDEL! Ez az önismeret időszaka, kezdj el foglalkozni magaddal! Tudat alatt, mélyen gyökerező dolgok kerülhetnek a felszínre, elmélyült viselkedésminták, melyeket - azáltal hogy rájuk látsz - meg tudsz oldani, túl tudsz lépni a saját korlátaidon. Foglalkozz az egészségeddel: gondolkodás nélkül meg tudod mondani, mi a következő lépés, amiről tudod, hogy meg kellene tenned az egészségedért? - Ami először eszedbe jut, azt kell tenned! Kérdezd meg magadtól májusban, döntsd el és legkésőbb júliusban kezdj el tenni az egészségedért, mert ott kifejezetten támogatott lesz a felesleg leadása - fogyókúrázás, könnyebb lesz betartani az egészséges táplálkozás és mozgás szabályait. Tehát legkésőbb ebben a hónapban érdemes elkezdeni valamilyen erre irányuló tevékenységet.

Előtérbe kerül az egymással való törődés, odafigyelés, gondoskodás az év folyamán, légy gondoskodó magaddal és környezeteddel szemben is! Közben az is előfordulhat, hogy olyan érzéssel találkozol, hogy nem kapod vissza azt a sok figyelmet, törődést, gondoskodást, amit adtál - ha ilyet tapasztalsz, kezdj el másokon segíteni, az segíteni fog rajtad is, ez lesz a megoldás erre az érzésre.

Lehet 2021-ben olyan érzésed, hogy mindenki lót-fut körülötted, folyamatosan pörögnek körülötted az események. Ha nehezedre esik "felvenni a fonalat", ülj le kicsit, csukd be a szemed és figyeld 1-2 percig a légzésedet. Ez segíteni fog megnyugodni, hogy tovább folytathasd utad.

Bármikor, amikor valamilyen nehéz helyzetbe kerülsz az év folyamán, KÉRJ SEGÍTSÉGET! Lesznek segítő csillagok, melyek emberek, helyzetek, csodák formájában jelenhetnek meg. Kérj bátran segítséget, minél több embernek minél korábban mondd el, hogy miben van szükséged segítségre. Minél korábban minél többektől kérsz segítséget, annál hamarabb érkezik meg hozzád a megoldás 2021-ben.

Fontos tanácsok 2021-re:

1. TERVEZD meg az évedet, a hónapokat!

2. Tartsd be a SZABÁLYOKAT, HATÁROKAT!

3. Mindeközben maradj TISZTESSÉGES, BECSÜLETES!

4. Fogalmazz meg számodra fontos rövid és hosszútávú célkitűzéseket, gondolatokat, ültesd el őket és az év folyamán folyamatosan GONDOZD/tápláld, tegyél lépéseket a gondolatok megvalósítására, majd várd TÜRELEMMEL a megvalósulást.

5. FIGYELJ A GONDOLATAIDRA, igyekezz a POZITÍV irányt tartani a gondolatokban, mert teremtő erővel bírnak ebben az évben.

6. FOGLALKOZZ AZ EGÉSZSÉGEDDEL! Tedd fel a kérdést, válaszold meg és tedd meg az első lépést a megvalósítás felé. Ez az év segíti az egészséges életmód megvalósulását és az egészséges súly elérését.

7. Ha azt tapasztalod, hogy a világ fel s alá futkos körülötted, vegyél egy nagy levegőt, csukd be a szemed és 1-2 percre FIGYELD A LÉGZÉSED. Ha teheted, kezdj el MEDITÁLNI!

8. Amennyiben egy ideje foglalkoztat a VÁLTOZÁS, változtatás gondolata, ebben az évben könnyebben teheted majd meg.

9. KÉRJ SEGÍTSÉGET! Minél többször, minél több embertől! Ha így teszel, gyorsan érkezik majd a megoldás.

Demeter Csilla

Ez is érdekelhet

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.