Az alkohol ma hamarabb megárt, mint máskor - Egymondatos horoszkóp: Október 27. szombat

2018.október.27.

Mivel ma a Hold az Ikrek jegyében jár, ma szokatlanul kíváncsi vagy, de képtelen leszel nyugton maradni, egyetlen feladatra összpontosítani, egy helyben ülni. Mindenféle kommunikációra, tárgyalásra és házon kívüli programra viszont alkalmas a mai nap. A szerelemben ódzkodsz az elkötelezettségtől, de kidumálhatod magad az ellenőrnél. Ápold baráti és rokoni kapcsolataidat, olvasgass, de ne kezdj nagy koncentrációt igénylő tevékenységbe. Az esti órákban, amikor a Holdat a Neptunusz támadja, az alkohol hamarabb megárt a szokásosnál, légzőszervi problémáid is adódhatnak, valaki hazudik, mint a vízfolyás, de az sem kizárt, hogy kedved támad egy jó kis pletykálkodásra.

Alkohol
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonhívásaidat, a levelezésedet, de a nap második felében ne dőlj be minden ajánlatnak, tanulj meg különbséget tenni fontos és érdektelen között!

Bika (04. 21-05. 20.) Talán úgy érzed, beszélned kell haszonleső, élősködő rokonoddal vagy barátoddal, hogy elmagyarázhasd, hogy nem látod értelmét a további kapcsolattartásnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bárkit megtréfálhatsz, de a főnöködet kerüld el, mert ő az egyetlen, aki nem érti a tréfát, viszont érdemes lenne száműzni környezetedből a mérgező anyagokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma nyomaszthat a kommunikáció és a személyes érintkezés hiánya, mégse fogd vissza magad azért, mert félsz, hogy esetleg untatni fogod a partneredet.

Ettől félsz a legjobban a párkapcsolatok terén - a csillagjegyed elárulja

Ettől félsz a legjobban a párkapcsolatok terén - a csillagjegyed elárulja

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz visszaadni a barátoktól kölcsönkért pénzt, értékeld át egyik kapcsolatodat, és gondold meg hogy vajon érdekedben áll-e, hogy fenntartsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha dolgoznod kell, ma későn érsz haza, ám ha azon kapod magad, hogy a barátnői köröd igencsak beszűkült, vagy elsodródtatok egymástól, akár fel is hívhatnád őket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy megerőltető út áll előtted, és elfáradsz, de ha a szokásosnál valamivel többször ugratnak, ne vedd sértésnek: talán te is képes vagy egy viccre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma tárgyalhatsz üzletről, ha viszont az esti órákban megkívánod a kedvesedet, nem kell szégyenlősködnöd, igyál egy kis pezsgőt, csak ne vidd túlzásba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma kimozdulhatsz otthonról, de kedvesedet, rokonaidat és üzleti partnereidet szívesen megfojtanád, ha nem hagyják abba, hogy a te rovásodra viccelődjenek.

Bak (12. 22-01. 20.) Néha mozdulj ki az irodából, beszélgess emberekkel bármiről, aminek nincs köze a termelési mutatókhoz, csak a munkahelyeden ne szellőztesd meg pár titkodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kérj olyan szívességet a kedvesedtől, amelyet a másik kihasználásnak tart, vagy felkeltheti benne a gyanút, hogy vonzalmad alapja a puszta érdek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hagyd, hogy ma a családod döntsön helyetted, de este ne csodálkozz, ha a párod ezer kifogást talál, amikor azt kérdezed, mikor költöztök végre össze.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít