Az anyagiak ma nem alakulnak fényesen - Egymondatos horoszkóp: Április 13.

2017.április.13.

Mivel a Hold még a Skorpió jegyében tartózkodik, s harmonikus fényszöget zár be a Bak-Plútóval, amikor eladsz, üzletet kötsz vagy állást keresel, pszichológiai ismereteidet érdemes alkalmaznod másokon. Amennyiben adósságból fakadó gondjaid támadnak, tudod, hogyan kell leszerelni és meggyőzni hiteleződet, csökkenteni a rezsiköltségeket és növelni üzleted jövedelmezőségét. Tegyél meg mindent, hogy szeretteidnek húsvéti hangulatot varázsolj, még akkor is, ha anyagi helyzeted közel sem olyan idilli, mint szeretnéd!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valamilyen vállalkozásba kezdesz, legyél körültekintő az adózási rendeleteket illetően, de ne csodálkozz, ha pénzügyi gondjaid érzéki vágyba csapnak át.

Bika (04. 21-05. 20.) Ahhoz, hogy összpontosítani tudj partnered vagy szeretteid szükségleteire, azt kell érezned, hogy teljesen megbíznak benned, szükségük van rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szokásos szénhidráttal telepakolt szendvics helyett fogyassz ma fejes salátát vagy spenótot, s egy kis úszás segíteni fog szétoszlatni mai borongós hangulatodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma fel kell ismerned, hogy párkapcsolatod átmeneti megromlása, a hatalmi harc és szeretkezéseitek gyakoriságának csökkenése között szoros az összefüggés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy kis úszás vagy szauna után sokkal jobban esik majd az ebéd, a Skorpió- Hold pedig arra ösztönöz, hogy erősen védelmezd otthonodat és a munkaterületedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezettel bontod elemeikre a problémákat, hogy felfedezd hogyan is működnek a dolgok, de óvakodj attól, hogy mindenáron ki akard kutatni kedvesed titkait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretnél fényűzően élni, de biztonságra való törekvésed remélhetőleg erősen meghatározza a költekezésre és a befektetésekre vonatkozó döntéseidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szívesen játszod a lélekbúvár szerepét, aki titkos tudást ad át másoknak, de éles nyelved mély sebeket üthet, amelyeket nehezen tudsz majd eltüntetni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma szívesen osztod meg titkos üzleti információidat egy intim kapcsolatban, nőgyógyászati panaszok esetén pedig kiváló hatású a gyógynövényes ülőfürdő.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai összejövetelen azt figyeled, kinek van hatalma és presztízse, vagy ki az, aki segíthet neked, ráadásul az érdekcsoportosulásokat is képes vagy felismerni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha időnként a gyanakvás, máskor pedig a kiábrándultság a jellemző rád, el kell döntened, hogy mit szeretnél elérni, s ezért milyen áldozatokra vagy hajlandó.

Halak (02. 20-03. 20.) Csatlakozhatsz egy hatalmi szövetséghez, gyűjtögetheted a tudást, de tudnod kell, hogy a párod és a barátok nem szemellenzős magatartást várnak el tőled.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el