Az első pasi, akit ma megpillantasz, a szerelmed lesz! - Egymondatos horoszkóp - Február 14.

2018.február.14.

Ünnepeld meg a Bálint-napot, hiszen még a Nap és az Uránusz barátságos fényszöge is azt ígéri, hogy ötletes meglepetést vagy váratlan üzenetet kapsz valakitől, akit nagyon szeretsz. Nem árt tudni, hogy a néphit szerint az első pasi, akit e jeles nap reggelén megpillantasz, a szerelmed lesz. A február 14-i találka kötelező a szerelmespároknak! Kitörhetsz unalmas életviteledből és korlátaidból, kiélheted kreativitásodat, ráadásul sikerülhet kisebb vagy nagyobb változtatásokat végrehajtanod környezetedben anélkül, hogy elutasításba ütköznél.

Az első pasi, akit ma megpillantasz, a szerelmed lesz! - Egymondatos horoszkóp - Február 14.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Úgy látszik, a Bálint-napi őrület ragályos, kedvesednek és barátaidnak nagy tervei vannak ma estére, de az sem kizárt, hogy egy barátság váratlanul szerelemmé érik.

Bika (04. 21-05. 20.) Szeretnéd, ha Bálint-napon nem kellene dolgoznod: ha nem akarod végigszenvedni az erőltetett munkahelyi köszöntőket, akkor menj be korán, aztán lógj el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Imádod a Bálint napot, és ha a különleges bulikat is kedveled, eszelj ki egy őrült tervet, amivel emlékezetessé teheted ezt a napot rokonaid és barátaid számára.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy állásváltoztatás jócskán javíthat anyagi helyzeteden, csak nehogy a változástól való félelmed miatt elszalaszd a város egyik legnagyobb cégének ajánlatát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem egy híresség karjaiban fogsz kikötni, de Bálint-napon akár férjet is foghatsz, vagy feldobhatod egyhangúvá vált házaséleteteket egy őrült programmal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Váratlan megbízás a láthatáron, de ahelyett, hogy túlságosan elmerülnél a munkádban, dolgozz ki egy tervet, hogy új, igencsak izgató üzleti partnered felfigyeljen rád.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha arra gondolsz, milyen könnyen rá tudott venni egy különleges illető, hogy töltsd vele az estét, megrémülsz, hiszen nehéz lesz úrrá lenned vonzalmadon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne mondj le egy új beosztásról csak azért, hogy többet lehess a családdal, de Bálint napján azért vihetnél egy kis izgalmat családi és szakmai kapcsolataidba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai a váratlan ismeretségek és ajánlatok napja, de nyugtalanít, hogy nem vagy biztos internetes ismerősöd érzelmeiben: vajon nem csak átmeneti a rajongása?

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel nem vagy valami romantikus lélek, szerinted ma csak a virágárusok csinálják a felhajtást, de ha szükséged van új számítógépre, ma megveheted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha rokonaid az idei Bálint-napon kezdeményeznek házasságszerzési akciót, talán életedben először tapasztalod, hogy csakugyan létezik szerelem első látásra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a munkád és a pénzszerzés annyira leköt, hogy már pasikkal sem érsz rá találkozni, akkor csak olyan lehetőség nyílik meg előtted, hogy még többet dolgozz.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói