Az érzelmi energiád és az intuíciód növekszik - Egymondatos horoszkóp: Július 5.

2020.július.5.

Telihold a Bakban! Mint minden hónapban, telihold idején, az érzelmi energia és az intuíció is növekszik. Jóllehet pihenőnap van, céltudatosságod felülmúlhatatlan, mégis töltsd ezt a napot pihenéssel. Csak nehogy megbánts valakit, akit szeretsz, és azzal is legyél tisztában, hogy a térded és az ízületeid most érzékenyebbek, mint más napokon. Nem árt tudni, hogy ma felcserélődhetnek a hagyományos férfi-női szerepek. A nők karriert akarnak csinálni, míg a pasik talán hajlandóak lesznek mesés vacsorákat főzni. De ki nem állhatják a becsvágyó üzletasszonyokat, akik a családot elhanyagolják a hivatásuk miatt. Az esti órákban a Hold jóindulatú fényszöge a Neptunusszal azt javasolja, hogy lazíts és tölts egy gyertyafényes vacsorát a pároddal, kellemes zene és egy pohár bor mellett.

Kos (03. 21-04. 20.) Úgy tudsz a leginkább megküzdeni hivatásbeli problémáiddal, ha otthon szeretetet és gondoskodás vesz körül, családod tagjai törődnek a szükségleteiddel.

Bika (04. 21-05. 20.) Vigyázz, mert a zsaruk ma azzal ütik agyon a felesleges idejüket, hogy közlekedési szabálysértőkre vadásznak, és ha peches napod van, pont téged fognak kiszúrni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma ne nyúlj megtakarításaidhoz, ne költsd a pénzed felesleges vásárlásokra, tanácskozz szakemberekkel, csak ez védhet meg a kellemetlen meglepetésektől.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha te tartod el a családot, a Rák jegyében lévő Nap felébreszti becsvágyadat, s jobb, ha érzékenykedő párodnak eszébe sem jut meleg ennivalót kérincsélni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kellemetlennek találod a házimunkát, a sütést-főzést és rokonaid társaságát, de eddig velük étkeztél, ma mentsd ki magad és vacsorázz egyedül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Biztonság utáni vágyadat megérezve partnered minden tőle telhetőt megtesz, hogy megbízhatónak tűnjék, ám ha szakítottál vele, adj még egy esélyt magatoknak!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán lemondasz egy remek munkalehetőségről, mert hozzátartozóid a tudomásodra hozzák: jobban örülnének, ha inkább az otthoni teendőkkel foglalkoznál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem ismerne jobban, főnököd azt hinné, hogy félsz tőle, pedig milyen jó alkalom lenne a telihold arra, hogy bizalmas dolgokat is elmesélj neki magadról

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzügyi manőverbe akarsz kezdeni, előtte mindenképpen tájékozódj, és mielőtt igent mondanál egy ajánlatra, fontold meg, mi szól mellette és ellene.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod azt veti a szemedre, hogy csak a pénzt hajszolod, de nem érdekelnek mások érzelmi elvárásai, talán úgy döntesz, hogy megjavulsz, és ezt nála kezded.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ki nem állhatod, ha a pasid a hét végén elhanyagol a munkája miatt, érzelmi jellegű krízis közeleg, de miért foglalkozol azzal, amit el kellene felejtened?

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod házias típus ráadásul még a nőkkel is tud bánni, lehet, hogy kitűnő süteményekkel kínálja a barátnőidet, este viszont menjetek táncolni vagy moziba.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.