Az estig Bak jegyében haladó Hold nagy hatással lesz a napodra - Egymondatos horoszkóp: Május 16.

2017.május.16.

A Hold estig a Bak jegyében halad: ebédidőben az Uránusz támadása miatt arra vágysz, hogy megszabadulj terheidtől és kötelezettségeidtől, s azon kaphatod magad, hogy kivételeket engedélyezel magadnak saját szabályaid alól. Mivel a Merkúr reggeltől május 25-ig a Bika jegyén vonul át, az eredeti ötletek ugyan a hiánycikkek listáján szerepelnek, de rendkívül megfontoltak leszünk, pénzügyeinket konzervatív szemlélet alapján kezeljük. Ha egy üzleti tranzakció nem jövedelmező, nem foglalkozunk vele. Este, amikor a Vízöntő-Holdat a Bika-Merkúr sérti, megeshet, hogy kreatívnak kellene lennünk, másként kellene gondolkoznunk, és ki kellene agyalnunk valami kevésbé szokványos módszert céljaink elérése érdekében.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valaki azt ígéri neked, hogy ha rá hallgatsz, gyorsan meggazdagodhatsz, szavait ne vedd készpénznek, és eszedbe se jusson otthagyni az állásodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Te vagy az egyetlen alkalmazott a cégnél, aki nem fél a főnöktől: már évekkel ezelőtt megérezted, hogy illik rá a közmondás: amelyik kutya ugat, az nem harap.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ismered a cég üzleti ügyeit, te vagy az, akiben ügyfeleid megbíznak, de igazán vehetnél magadnak olyan fehérneműt, amilyet egy nő a nászútján hord.

Rák (06. 22-07. 22.) Rugalmasabbnak kell lenned, ha be akarsz futni, de ne ugorj bele semmilyen bizonytalan kimenetelű vállalkozásba csupán azért, mert rokonaid is így tesznek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A számtalan stresszhelyzet átélése ma fejfájást okozhat, de ha egyik rokonod elvisz a fodrászához vagy a kozmetikusához, meglátod, szinte újjászületsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha áldozatul estél egy beteljesületlen szerelem gyötrelmének, szükséged van valakire, akinek a vállán kisírhatod magad, de mondj nemet egy szakmai kihívásra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod azt képzeli, hogy türelmesen üldögélsz otthon, arra várva, hogy ő mikor mutat hajlandóságot a családalapításra, menj szórakozni és éld a saját életedet!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ösztönzést érezhetsz arra, hogy kilépj egy megromlott kapcsolatból, de az sem kizárt, hogy elhagyod meglévő társadat egy gazdagabb pasiért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Érdemes lenne a spárgára építve méregtelenítő étrendet tartanod, de amit az autóvezetésről tudsz, azt az esti órákban egy gombostű fejére fel lehetne írni.

Bak (12. 22-01. 20.) Nos, hogy végre tisztáztátok a helyzetet, kiderült, hogy a párod családot szeretne, te viszont nem, ám ahhoz, hogy sok pénzt szerezz, kicsit ki kell lógnod a sorból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha még nem nőttél fel, akkor csapdának tartod az együttélést, vagy a szórakozások végének, az érettebbek viszont tudják, hogy csak családban lehetnek boldogok.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod összenőtt a járgányával, és kisajátítja magának az országutat, ez épp elég ok lehet este a veszekedésre, de ne hagyd, hogy beléd fojtsa a szót.

Ez is érdekelhet

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján