Az Újhold ma a Halak jegyébe lép - most tudsz utoljára elindítani valamit

Új sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Az Újhold ma a Halak jegyébe lép
Az Újhold ma a Halak jegyébe lép
Fotó: Gettyimages.com

Ma van az asztrológiai újév előtti utolsó Újhold. Azt hiszem kacifántosabban nem is tudtam volna megfogalmazni, de az a lényeg, hogy ebben a ciklusban most tudunk utoljára elindítani valamit. (Ha érdekel, hogy mikor lesz az asztrológiai újév és mit kell olyankor tenni, akkor kövesd be a GLAMOUR TikTok csatornáját, mert hamarosan felkerül róla egy videó. )

Szóval, mint már említettem Újholdkor indul a mandula, ha valamit halogattunk hetek óta, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy elkezdjük. Én ilyenkor nagyon alaposan kitakarítom a lakást, fehér zsályával vagy Palo Santoval körbeszaladok, majd egy nyugodtabb pillanatomban pár percig rendezem a gondolataim és úgy nagyjából felvázolom miket is szeretnék elérni a következő 29 napban. De visszafele is működik, ha például valaki ezen a napon toppan be az életembe, akkor tudom, hogy annak jelentősége lesz a következő időszakban, ami nem feltétlenül csak egy hónapot jelent.

Újholdnak azt nevezzük, ha a Nap és a Hold jegy, illetve fok pontosan együtt áll. Ez viszont nem csak egy pár perces folyamat, idén március másodikán és harmadikán is élvezhetjük az áldásos hatásait.

A Halak jegy miatt ebben a két napban intuíciónk megerősödhet és fantáziánk szárnyra kaphat, ami azért szerencsés, mert most tudunk új dolgokba belevágni. Extra muníciót és önbizalmat kapunk idén hozzá a Jupitertől is, aki szintén orbiszon belül támogatja ezt az együttállást. Jó lehet még romantikus szálak elindítására, másoknak való segítségnyújtásra és spirituális dolgokkal való foglalkozásra.

Ez is érdekelhet

Tóth Andi tisztázta Marics Petivel való szakítását

Tóth Andi tisztázta Marics Petivel való szakítását

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói