Az ünnepen a legtöbbet hozhatod ki magadból - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 20.

2017.augusztus.20.

Az ünnepen a harmonikus Mars-Jupiter rezgéseknek köszönhetően a legtöbbet hozhatod ki magadból, megismerve önmagadat: tehetségedet, kapcsolatteremtő képességedet, bátorságodat, jártasságaidat. Ne félj eltúlozni a pozitív dolgokat, motiválni a környezetedben élőket! A mai napon és a jövő hét elején beindított kezdeményezéseket és vállalkozásokat siker és áldás kíséri. Lendület, optimizmus és tetterő jellemzi ezt a konstellációt, amely különösen a hatósági és jogi problémák tisztázásának, a kockázatos, merész vállalkozásoknak, a testedzésnek és a sportolásnak kedvez. Mivel a pasik imádják a vagány csajokat, a párodnak is bebizonyíthatod, hogy nem vagy sem gátlásos, sem prűd!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha házasságra vágysz, olyan pasit kell keresned, akiért meg tudsz őrülni, de ha már készen állsz a nagy eseményre, igyekezz fizikailag is minél jobb formába lendülni.

Bika (04. 21-05. 20.) A kemény fizikai munkával járó lakásfelújítás vagy a sportolás segít levezetni feszültségedet, de egyszerűen lépj le, mielőtt még családi összetűzésre kerülne sor.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igen fejlett beszédkészséggel rendelkezel, és ha élni is tudsz ezzel az adottságoddal, remek, meggyőző erejű szónokká válsz, de csábítóként is szerencsés lehetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai nap a testedzésé, és ha megcsináltad az évszázad üzletét, akkor igazán megengedheted magadnak, hogy nagyvonalú ajándékokkal kedveskedj családodnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Újságokban vagy a neten reklámozhatod magadat, a sportban és a szerelemben egyaránt kamatoztathatod alkotókedvedet, de az érzéki csábításnak se állj ellen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy élsz, mint egy rövidtávfutó, akinek célba kell érnie, rohansz egyik üzlettől a másikig, pedig ma még abban sem lehetsz biztos, hogy versenyben vagy-e még.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hát, őszintén szólva, az a pasi, akivel a barátaid hoznak össze, nem úgy néz ki, mintha szegény lenne, viselkedése is olyan, amilyen a főnökök emeletén szokásos.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai csillagállás dinamikus lökést adhat karriertörekvéseidnek, csak azt próbáld meg elkerülni, hogy túlzott igyekezetedben konkurenseid tyúkszemére lépj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Meglehetősen mozgalmas életednek köszönhetően igazán illusztris társaságot gyűjthetsz magad köré, és a férfi nemet illetően is új tapasztalatokat szerezhetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kiderült, hogy kollégádat vagy üzletfeledet más sem érdekli, csak a sport és a szex, ne add oda magad neki, amíg meg nem győződtél róla, hogy tényleg szeret-e.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hogy más az érdeklődési körötök, az még nem lenne nagy baj, de legalább az alapvető értékek megítélésében kellene néhány közös pontot találni a pároddal.

Halak (02. 20-03. 20.) Energiád a bevételek növelésére irányul, üzleti ügyeidben kedvezőre fordulnak a dolgok, és ha mázlid van, új munkát is kapsz, amely komoly javadalmazással jár.

Ez is érdekelhet

Te is házi kedvenced nevét használod jelszóként? Mutatjuk, hogyan hozz létre igazán biztonságos jelszót

Te is házi kedvenced nevét használod jelszóként? Mutatjuk, hogyan hozz létre igazán biztonságos jelszót

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most