Azt hinnéd jól alakulnak a dolgok, aztán jönnek az akadályok - Egymondatos horoszkóp: Július 27.

2020.július.27.

A hátramenetben haladó Jupiter és a Neptunusz idei második szextil fényszöge (már februárban is működött ez a konstelláció) kedvez a jótékonykodásnak és a határaink kiterjesztésének. Az emberekben az elkövetkező napokban a toleranciát, az intuíciót és a művészi képességeket hozhatja felszínre. A probléma csak az, hogy mindkét planéta retrográd, ezáltal megerősítve a hivatalos, utazási, politikai és külfölddel kapcsolatos ügyeinkben a bizonytalanságot és a kétségeket. Mert nyilvánvalóvá válik, hogy a szervezés és az építkezés ebben a pillanatban egyáltalán nem könnyű, mivel sok, túl sok akadály van, amely ezt nem teszi lehetővé. Ráadásul az sem segít, hogy a hamis reményeket ébresztő és a délibábokat jelképező Neptunusz ártalmas quadrát fényszöget zár be a Vénusszal. Tedd fel a kérdést magadnak: van olyan igazság vagy tény, amit nem akarsz látni?

Kos (03. 21-04. 20.) Álláskereséskor, pénzügyekben kérhetsz szívességet, de csak akkor, ha felkészülsz az elutasításra is, titkolódzás miatt pedig a párkapcsolatod kerülhet veszélybe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne kergess álmokat, kerüld a kényszeres vásárlásokat, de elérheted, amire vágysz, ha igyekszel együttműködni jómódú rokonoddal vagy üzleti partnereddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Állj ellen az érzéki csábításoknak, ne csapd be magad csak azért, mert félsz szembenézni az igazsággal, de mázlid van, ha a párod támogatja művészi ambícióidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a kelleténél nagyobb tekintettel vagy a partneredre és a családodra, ezzel csak magadnak ártasz – ideje lenne kiharcolni magadnak egy kis függetlenséget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jó lehetőség a munkában, egy új állás és a magasabb jövedelem pompás lehetőségeket nyithat meg számodra, de ne vegyél fel kölcsönt és ne üzletelj baráttal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, anyagiakban egy túlságosan csábító ajánlat csapdát rejt, de megtalálhatod lelki társadat, problémáitok természetét illetően is közös nevezőre juttok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénz- és munkaügyben rosszul ítéled meg a helyzetet, ha félrelépsz, rajtakapnak, de ha otthon végezhető munkába fognál, megfontolandó ajánlatot kaphatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A vonzalom, a közös érdekek meg egy kis szex nem elég a házassághoz, kapcsolatod komolytalan, de művészként pénzt és hírnevet szerezhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ingatlanügynöktől kaphatsz ajánlatot, de mivel az ingatlanárak erősen ingadoznak, ám hosszú távon nő az értékük, eladás helyett okosabb megtartani a lakásodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyi kedveseddel kínos helyzetben kaphatnak rajta; ne vállalj el új megbízatást, de megtapasztalhatod, milyen megnyugtató hatással van rád a meditálás.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi és szerelmi ügyeid meglehetősen zűrösek, de számíts arra, hogy elég sok áldozatodba kerül, amíg jómódú barátaidban feltámasztod a segítőkészséget.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne álmodozz együttélésről, amíg nincs elég pénzed a közös jövőhöz, de bekerülhetsz a szakmai világ legfelsőbb köreibe, művészként pedig díjakat nyerhetsz.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett