Bajok lesznek abból, ha elhatalmasodsz mások felett - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 6.

2020.szeptember.6.

A Vénusz elhagyja a Rák jegyét és október 2-ig az Oroszlánban folytatja pályáját: büszke akarsz lenni a párodra, gyermekedre, de a bajok ott kezdődnek, amikor elkezdesz hatalmaskodni a párod felett és igyekszel túlragyogni másokat. Mivel a Bikában lévő Hold rossz viszonyba kerül az Oroszlán-Vénusszal, a szerelmet nem neked találták ki, de az üzleti ügyekről is próbálj megfeledkezni. Elhatalmasodhat rajtad a hiúság, és emiatt talán órákat töltesz a tükör előtt vagy kedvenc üzletedben. Ha kitör rajtad a vásárlási mánia, gondolj arra, hogy a minőségi áruk gyakran nem kerülnek sokkal többe, mint a gagyi hamisítványok. Különösen akkor, ha belekalkulálod, hogy tovább tartanak, és státuszodat is jelzik. A szexre nem lesz panaszod, de félő, hogy az egód és a hiúságod még a libidódnál is hatalmasabb.

Kos (03. 21-04. 20.) Luxus nélkül ma nem tudsz létezni, de még ennél is fontosabb, hogy felismerd: az élethez szükséges melegséget nem csupán a hálószobai mutatványok jelentik.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne álmodozz olyan ingatlanról, ahol a szomszédok a felső tízezer körébe tartoznak, de közöld a pároddal, hogy képes vagy anyagilag is megállni a lábadon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sok tervet szeretnél kivitelezni, de ne ismerkedj a neten, és ha az anyagi eszközeid igencsak szűkösek, hiába akarod felhívni magadra egy híresség figyelmét.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha anyagiakról van szó, és sokat ér neked a családi vállalkozás, mellőzd a luxuskiadásokat, ne szédíts senkit számításból, és ne hidd, hogy a pénz mindent megold.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A fejedbe szállt a dicsőség, de ha a büszkeség vagy a vagyonosodás nálad a legfőbb mozgatóerő, akkor nehéz lesz zökkenőmentesen együttműködnöd másokkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Túlzott ragaszkodásod, anyagiasságod miatt terhessé válhatsz mások számára, de valaki ráébreszt, hogy nem kaparinthatsz meg mindent, amit csak megkívántál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedveseddel tisztáznotok kell valamit: már az is rémes, hogy az üzletfele vagy, de minél szorosabb az intim kapcsolatotok, annál több gondot okoz neked.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Felfelé akarsz házasodni, de ha el akarod csavarni főnököd vagy jómódú partnered fejét, ne engedj a csábításnak, mert nem a terveid szerint mennek a dolgok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szép, hogy egyik kollégád megpróbál segíteni a munkádban, de azt már nem kell megkövetelned, hogy a magánéleteddel és az üzleti ügyeiddel is foglalkozzon.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a kedvesed sikeres, befolyásos üzletemberré küzdötte fel magát, legalább magadnak valld be, hogy számításból szédíted, mert be akarsz társulni a cégébe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha randid van, felejtsed el családi problémáidat, de ha hagyod, hogy valaki beférkőzzön a szívedbe vagy az üzletedbe, akkor a szabadságodnak máris vége van.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem lenne helyénvaló, ha munkahelyi viszonyba bonyolódnál, foglalkozz inkább az üzlettel, amelyet felajánlanak, de próbáld meg elkerülni a csapdákat!

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!