Bánj magaddal gyengéden - Egymondatos horoszkóp: Május 29.

2020.május.29.

A nap első felében, amíg a Hold az Oroszlán jegyében tartózkodik, élvezd a körülrajongott sztár és a divatguru szerepét, de később, amikor már átlép a Szűzbe, ne akarj tökéletes és pótolhatatlan lenni. Megérdemelsz egy kis pihenést, bánj magaddal gyengéden és szeretettel. Rajtad múlik, hogy mikor dolgozol. Ügyelj az étkezésedre, kerüld a nehezen emészthető fogásokat, számold fel a káoszt magad körül, menj kozmetikushoz, és hogy a hasizmaid erősítéséről se feledkezz meg, végezz néhány felülést.

Kos (03. 21-04. 20.) Igazán tehetnél egy kis erőfeszítést azért, hogy végre találkozz egy valamire való pasival, de még a hosszú hétvége előtt töltsd fel a spájzot és a hűtőszekrényt.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első felében törekedj hozzátartozóid megnyerésére, és ha később a pasid üzleti ajánlatot tesz, ne utasítsd el, de mérlegeld a kockázatvállalás szempontjait.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel hosszú hétvége következik, beleveted magad az otthonoddal kapcsolatos feladatokba, és ha egészséges ételeket vásárolsz a családnak, alkudozz a piacon.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai kiruccanás vagy wellmess-kezelés pompás ötletnek bizonyul, ám ha szeretnél megszabadulni a deréktáji "úszógumitól", végezz felüléseket és has préseket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében élvezd a népszerűség mámorító ízét, délután viszont megeshet, hogy a pénzkezeléssel kapcsolatos teendők meghaladják az erődet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Találj valamit, amit igazán jól csinálsz, és akkor képes leszel megfelelni az élet kihívásainak, ha pedig valakit rendre kell utasítanod, akkor ezt szeretettel tedd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma készülsz egy új feladatra, és ha információkat gyűjtesz, mielőtt döntenél, nemcsak egy kellemetlen vitát, hanem egy kínos helyzetet is megúszhatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha barátaid arra várnak, hogy te lépj elsőként, utána örömmel segítik majd lépéseidet, és így közösen már jó esély van arra, hogy üzleti elképzelésed megvalósul.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A nap első fele alkalmas utazásra, de nem vagy túl lelkes az ünnep előtti teendőid láttán, pedig a takarítástól a rendrakásig minden aprómunka időszerű lesz.

Bak (12. 22-01. 20.) Párkapcsolatodban tényleg igaz, hogy a nagyvonalúság több szeretetet szül, míg a kicsinyesség csak fokozza a feszültséget - ha utaznod kell, ne edd túl magad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha éppen most állsz munkába, a mai csillagállás segíthet, hogy a megfelelő állást nyerd el, csak azt gondold meg jól, hogy pénzügyekben kivel közösködsz.

Halak (02 20-03. 20.) Legyél kevésbé kritikus, de a pároddal együtt eltöltött hosszú hétvégét szervezd meg, ne az utolsó pillanatban kérdezd meg tőle, mihez lenne igazán kedve.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói