Bármit képes lehetsz megalkotni, amit el tudsz képzelni - Egymondatos horoszkóp: Január 31.

2019.január.31.

A Bak jegyében lévő Szaturnusz és a Halak-Neptunusz harmonikus rezgéseinek köszönhetően ebben az időszakban megszületnek azok a sugallatok és megérzések, amelyek segítik, hogy vágyaidat megvalósítsd a gyakorlatban. Bármit képes lehetsz megalkotni, amit el tudsz képzelni. Nem kizárt, hogy hatodik érzéked kihúz egy csávából és a segítségedre jön egy nehéz helyzetben. Könnyen felismered, hogy korábban milyen helyzetekben próbáltad becsapni magad, és azzal is tisztába jössz, hogy nem érdemes vizet prédikálni és bort inni. Ne ítélkezz mások fölött, inkább gyakorold a segítségnyújtás és a megbocsátás erényét.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha úgy érzed, megrekedtél egy pályán, tedd fel magadnak a kérdést, mihez lenne igazán kedved és tehetséged, de ha valakitől segítséget kérsz, az adósává válsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne törődj vele, ha barátaid és rokonaid azzal vádolnak, hogy túl sokat foglalkozol lelki bajokkal, de mások megsegítése ebben az időszakban jó üzleti érzékre vall.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkád és az adóügyek különösen nagy figyelmet igényelnek, de ha a lehetőségeidet illetően téveszméket táplálsz magadban, elkerülhetetlenül csalódás vár rád.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha összhangba tudod hozni vágyaidat és lehetőségeidet a párkapcsolatodban, ez megnyugvást jelent számodra - a szíved körül is olvadozni kezd a jég.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Álmaid az üzletről szólnak, ám ha adótartozásod van, kérj fel szakértőt az adóbevallásod ellenőrzésére, de megoldhatsz egy nyomasztó problémát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megérzéseid azt súgják, hogy a pasid nem is olyan unalmas fickó, mint eddig hitted, és abban is biztos lehetsz, hogy nagy tervei vannak veled ebben az időszakban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Olykor olyasmivel is foglalkoznod kell, amihez nem fűlik a fogad, de ne hagyd, hogy rokonaid vagy kollégáid visszaéljenek jóindulatoddal és segítőkészségeddel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pszichológiai, művészi érzék, intuíció fokozhatják a hatalmadat más emberek fölött, vonzóvá teszik személyedet, ráadásul a szerelemben sem kell alakoskodnod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vizsgáld meg, milyen anyagi támogatást vár el tőled a családod, megeshet viszont, hogy a tulajdonodban lévő ingatlanon csak áron alul tudsz túladni.

Bak (12. 22-01. 20.) Rég kinőttél a buta álmodozásokból, de valaki mindent bevet, hogy megnyerje a tetszésedet: kedves bókokat, könnyed meghívásokat a színházba vagy moziba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha anyagiakról van szó, fogadd el, hogy a valóság nem olyan, amilyennek látni szeretnéd, hanem olyan, amilyennek a vágyaidtól függetlenül adva van.

Halak (02. 20-03. 20.) Fantáziádat ma valósággá alakíthatod, ezért ne utasítsd vissza az álmodat csak azért, mert az fantáziának tűnik, vesd inkább latba alkotó képzeletedet.

Ez is érdekelhet

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít