Bátrabb kísérletezésbe foghatsz ma - Egymondatos horoszkóp - augusztus 9. kedd

2016.augusztus.9.

Mivel a Hold a Skorpió jegyében jár, a féltékenység, az anyagi és a szexuális igények kielégítése határozza meg a napot. Eluralkodhat rajtad a kontrollmánia, a partnered elvesztésétől való félelem miatt pedig igyekszel függőségben tartani a másikat. Ma szívesen hozunk szóba tabunak számító témákat, az erotika terén pedig a szokásosnál bátrabban kísérletezünk. Keresd fel az uszodát vagy a vízpartot, csobbanj egyet, vagy menj szaunába! Mivel a Skorpió-napokon könnyen felfázhatunk, úszás után azonnal cseréld le a vizes fürdőruhát.

Kos (03. 21-04. 20.) Nincs semmi baj azzal, ha egy kollégáddal jársz. Ha szeretnél belevágni egy vállalkozásba, találkozz egy befektetővel, hogy szerezz egy pár ötletet.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai napon nyugodtan és megfontoltan tudsz szembenézni az érzelmi problémákkal, és bármely viszonyt vagy egyezséget újragondolhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Növelheted bevételeidet, fáradhatatlan vagy a pénzkeresésben, de néhány dolgot meg kellene javíttatnod az otthonában, illetve a ház körül.

Rák (06. 22-07. 22.) A jó szex létrejöttéhez kreativitásra és egymás iránti figyelemre van szükség. A párod akkor kap igazán kedvet a szexhez, ha előbb becézgeted őt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma reagálnod kell hozzátartozóid szükségleteire. Ám ha ezt neheztelve közlik, akkor elkerülhetetlenül is az ellenállásoddal találkoznak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem könnyű mindig együttműködőnek lenned, de megéri a fáradságot. Egy üzleti kapcsolat tovább erősödik, és a partnerség hatalmas erőket hoz mozgásba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Minden rafinériádat bevetve elcsíphetsz egy jól fizető megbízást. De csak olyan tevékenységgel foglalkozz, amely a legnagyobb hasznot biztosíthatja.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Talán nem származik előnyödabból, hogy megteszel pár szívességet a párodnak, de ha neked merül fel valamilyen igényed, ő is azonnal ugrik, hogy segítsen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amikor nem érzed magad motiváltnak, akkor semmi sem ösztönöz arra, hogy szakmai és üzleti téren továbblépj. Ha viszont motiválttá válsz, előbbre haladsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Utazhatsz, pártfogókat szerezhetsz, s egy sikamlós kaland része lehetsz. Ma megengedheted magadnak a nyaralás élvezetes lehetőségét – mégpedig bűntudat nélkül.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma tegyél félre minden hátsó gondolatot. Senki nem akar megrövidíteni. Ezzel szemben sikeres terveket szövögethetsz üzleti ügyeidet illetően.

Halak (02. 20-03. 20.) Partnerrel, üzlettárssal a közös tervezgetés ideje jött el. Nyaraló Halak számára a tenger és szél varázserejű kulcs az érzékiség birodalmának titokzatos kapujához.

Ez is érdekelhet

Időskorban is fantasztikus lehet a szex, méghozzá így

Időskorban is fantasztikus lehet a szex, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói