Apák napja: Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

2022.június.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szülőnek lenni nem a legegyszerűbb dolog, mégis vannak, akiknek úgy megy, mintha tényleg erre születtek volna, másoknak komoly küzdelem, hogy megszokják az apaszerepet.

Másnaposok
Másnaposok

Így az apák napja idején tényleg aktuális kérdés, melyik jegy szülöttjei, milyen típusú apák lesznek. Természetesen bármilyen jegy szülöttei lehetnek jó szülők, a szeretet, az odafigyelés és a gondoskodás a legfontosabb dolgok a gyerek számára, ezt pedig csillagoktól függetlenül bárkinek megy. Ugyanakkor kétségbevonhatatlan, hogy bizonyos jegy szülöttei eszményi apák lesznek, mások kicsit rögösebb útra számíthatnak.

Lássuk a csillagjegyek sorrendjét:

12. Szűz (08. 24-09. 23.)

A szűz férfiak határozottak és erős akaratúak, és ez a gyereknevelésben is megmutatkozik. A jegy szülötteinek gyerekei mindig érezni fogják a szeretet, ugyanakkor azt is érezni fogják, hogy meg kell felelniük az apjuk elvárásainak. A szűz apák szigorúsága néha bizony könnyeket csal a gyerekeik szemébe, de az biztos, hogy stabil apamintát kapnak az életben.

11. Nyilas (11. 23-12. 21.)

Közismert, hogy a jegy szülöttei imádják a kalandokat, mellettük nem nagyon lehet unatkozni. A gyerekeik éppen ezért nagyon is úgy érezhetik, hogy apukájuk a legizgalmasabb, legszórakoztatóbb ember az életükben. Ugyanakkor a Nyilas nyughatatlansága miatt az apaszerepben azzal a kihívással kell szembenéznie, hogy a gyermeknek az állandóság nagyon fontos, hogy tudja, mindig számíthat a szüleire, és biztonságban van.

10. Kos (03. 21-04. 20.)

Nagyon komoly jegy, és ha megjön az elhatározás egy Kos férfinál, hogy itt az ideje, hogy családot alapítson, akkor 100%-ig fog erre koncentrálni. A Kos apák támogatják a gyerekeik önmegvalósítását, azonban az kétségtelen, hogy a türelem nem az erősségük, ami vezethet konfliktusokhoz. Illetve, ha viszonylag későn válnak apává, akkor nagyon figyelniük kell, hogy le tudják küzdeni a generációs akadályokat, a Kosok ugyanis hajlamosak bizalmatlanok lenni az újdonságokkal kapcsolatban, és ragaszkodni régi, bevált dolgokhoz.

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel! [https://www.glamour.hu/a-csillagjegyed-elarulja-milyen-anya-leszel-31163]9. Skorpió (10. 24-11. 22.)

A jegy szülöttei lelkiismeretes apák, abban nem lehet kétség, hogy pontosan tudni fogják, hogy milyen oltásokat kapott már meg a gyerekük, hogy később mit tanul épp az iskolában, és hogy hívják az osztálytársait. Ezt a mindenre kiterjedő figyelmet a gyerekük gyakran szigorúságnak érezheti. A Skorpió apának azt kell megtanulnia, hogy el tudja engedni magát, és csak önfeledten játsszon a gyerekeivel.

8. Ikrek (05. 21-06. 21.)

A jegy szülötteiben mintha két ember lakozna egyszerre. Az egyikük csodálatos apa, odafigyel a gyerekeire, és mindig úgy foglalkozik velük, ahogy éppen a legmegfelelőbb a számukra. Ugyanakkor az Ikrek apáknak időnként előtör a másik énje, aki beleveti magát valami új munkába, feladatba, ami hosszú időre elszakítja a családjától. A legnagyobb veszély, hogy az Ikrek apák gyerekei úgy érezhetik, hogy nem igazán tudják, hányadán állnak az apukájukkal.

7. Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A Vízöntő apák nagyon is támogatják a gyereküket, mindig arra fogják biztatni, hogy fedezze fel a saját kreativitását, próbálgassa a saját határait. Ez mindenféleképpen felszabadító egy kalandvágyó gyermek számára. Ami viszont önmagának sem az erőssége, az a rendszeresség, így aztán a Vízöntő apák gyerekeinek lehet problémájuk ha alkalmazkodniuk kell az olyan helyzetekhez, amik azért mégiscsak megkövetelnek valami rendszerességet, rendet.

6. Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Kezdjük azzal, hogy az Oroszlán apáknak sosem lesz olyan problémájuk, hogy ne tudnának mit kezdeni a gyerekeikkel bármilyen korúak is legyenek azok. A jegy szülöttjei minden erőlködés nélkül képesek visszatérni a gyerekkorukba, és újraélni azt a saját gyerekükkel. Képesek órákig elmélyedve legózni a gyerekeikkel, mesefilmeket nézni. Az Oroszlán apáknak egyedül arra kell ügyelniük, hogy a lobbanékonyságukat kezelni tudják, hajlamosak a forrófejűségre, ha ezt nem tudják kezelni, akkor a gyerekeik időnként túlzottan szigorúnak érzik majd őket.

5. Bak (12. 22-01. 20.)

Igazán kiveszik a részüket a gyereknevelésből, élvezik tanítgatni a gyerekeiket, néha kicsit túlzásba is viszik, hogy mindennel meg akarják ismertetni a csemetéiket. De ezzel együtt is a Bak megbízható apa a gyerek számára, egyedül arra kell ügyelnie, hogy hajlamos arra, hogy elrontsa a gyerekeit a túlgondoskodással.

4. Mérleg (09. 24-10. 23.)

A jegy szülöttei nagyon érzékenyek az igazságosságra és a tisztességes viselkedésre, tipikusan nem egygyerekes szülők, ők több gyerekkel is kiválóan elboldogulnak. Egyetlen dologra nagyon kell azonban ügyelniük, mert szép dolog, hogy egyenlő feltételekkel bánnak a szeretteikkel és senki nem érzi elhanyagoltnak magát, de néha nem lehet kiporciózni a törődést, és olykor egy gyereknek több gondoskodásra van szüksége, mint a másiknak.

3. Halak (02. 20-03. 20.)

Kis híján a csillagjegy szülöttjei az eszményi apukák. A Halak apák támogatják a gyerekeik elképzeléseit, vágyait, képesek megbocsátani, nagylelkűek. A gyerekeik úgy érezhetik, hogy őket sosem kötötte gúzsba a szülői akarat. A jegy apukáinak egyetlen gyengesége, hogy alkatuknál fogva képtelenek hosszú ideig egy dologra összpontosítani, és a gyerekeik talán néha túl szeszélyesnek ismerik meg őket.

2. Rák (06. 22-07. 22.)

A jegy szülötteinek kifejezetten jót tesz az apaság. A gondoskodó énjük ekkor teljesedik ki, nagyon érzelmes szülők lesznek, akik figyelnek a gyerekük minden rezdülésére. Lehet, hogy a gyakorlatias dolgokban van nála ügyesebb is, de a Rák apukák odafigyeléssel és empátiával bőven tudják pótolni ezt a fogyatékosságukat. Arra kell ügyelniük, hogy féltsék túl a gyerekeiket.

1. Bika (04. 21-05. 20.)

A jegy szülöttjeinek egyik legismertebb tulajdonsága a türelem. A gyereknevelés pedig aztán igazán sok türelmet igényel. A Bika apa állhatatos és szenvedélyes, ha a családjáról van szó, a gyerekei tökéletes biztonságban érezhetik magukat mellette, egyértelmű lesz számukra, hogy mindig számíthatnak rá. A Bika nagyon racionális, szereti a stabilitást, és ez a minta nagyon fontos a gyerekeinek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg és a rákos Katalin hercegné anyukája kettesben találkoztak

Vilmos herceg és a rákos Katalin hercegné anyukája kettesben találkoztak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)

PR

Elegáns, érzéki és friss: Lily James a Versace új reklámfilmjében (x)

Elegáns, érzéki és friss: Lily James a Versace új reklámfilmjében (x)

PR

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)