Bízz a megérzéseidben! - Egymondatos Horoszkóp - November 25. szombat

2017.november.25.

A hét utolsó napján a Merkúr és az Uránusz trigon fényszöge tehet róla, hogy intuíciónk remekül működik, nyerő ötletek pattannak ki fejünkből, könnyen sajátítunk el új dolgokat, és együtt élünk a változásokkal. Ha társasági programot tervezünk erre az időszakra, spontaneitásunkkal, humoros elbeszéléseinkkel sikerül lenyűgöznünk hallgatóságunkat. Újságírók, feltalálók, reklámszakemberek különleges előnyt élveznek, újszerű ötleteikkel vagy mondanivalójukkal most könnyen felkelthetik közönségük érdeklődését. Amikor váratlan vagy ismeretlen helyzetben kell döntenünk, bízzuk magunkat megérzéseinkre.

Bízz a megérzéseidben! - Egymondatos Horoszkóp - November 25. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma szívesen kipróbálod a modern technika újdonságait, gyakran kérdőjelezel meg elavult szokásokat, de eredeti elképzeléseidből is képes vagy profitálni.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnered jó megoldást ajánl pénzügyi problémádra, könnyen jutsz hitelhez, de ne vállald fel a kockázatot, amely egy közös vállalkozás beindításával jár.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egymást érik a váratlan események, találkozások és változások, ezért méltányold azokat a pozitív fejleményeket, amelyeket a változás idéz elő magánéletedben.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel nem számíthatsz arra, hogy életed végéig ugyanott fogsz dolgozni, ne dacolj a változásokkal, inkább alkalmazkodj munkád megváltozott igényeihez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Eredeti és kísérletező leszel ebben az időszakban: akár ez is lehetne szerelmi és pénzügyi sikereidnek titka, sőt, most még a kockázatvállalás is neked kedvez.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érdemes családi vállalkozásba kezdeni, és ha eléred, hogy a technikához értő emberként tartsanak számon, rokonaid hozzád fordulnak kérdéseikkel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Azoknak a pároknak, akik meg akarják oldani nézeteltéréseiket, és meg akarják újítani kapcsolatukat, most kell megbeszélniük, mi miért és hogyan történt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nincs munkahelyed, mostanában keress, sőt még a szabadúszást is kipróbálhatod, de mivel manapság nincs állandó munkahely, rugalmasnak kell lenned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Változások a magánéletben, a munkában, virtuális szeretőre is szert tehetsz, és ha kimutatod, hogy érdekelned partnered gondolatai, jobban bízik majd benned.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvez a nap a lakáscserének, de ha unod már, hogy a hétvége mindig ugyanúgy telik, határozd el, hogy változtatsz ezen, és legalább ez a víkend különleges lesz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nyerő ötletedre kedvesed s üzletfeled is vevő lesz, számtalan kapcsolatod bonyolódik a világhálón: az internetes kommunikációval lehetőségeid bővülnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Online-vállalkozásba foghatsz, olyan bevétel üti a markodat, amelyre nem számítottál, és ha fejleszted indíttatásodat a fejlődésre, bizakodva nézhetsz a jövő elébe.

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Divathírek

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

GLAMOUR Horoszkóp

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?