3 bolygó az asztrológiai képletedben, amitől feltárul a múltad

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amikor valaki asztrológushoz megy, és hisz a reinkarnációban, tudni szeretné, mi lehetett előző életében. Az alap képletből is sok mindet megtudhatunk, de a mélyrétegből még több dolog elénk tárul. Vannak, akiket egyáltalán nem lep meg a múlttal kapcsolatos fejtés. Mi az, amit ők sejthetnek?

Milyen szerepe van az asztrológiai képletedben például a Holdnak? Sokkal több, mint gondolnád!
Milyen szerepe van az asztrológiai képletedben például a Holdnak? Sokkal több, mint gondolnád!
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

Az asztrológiai elemzés tartalmaz egy nagy adag önismereti részt, életfeladatot, és megtudhatjuk belőle, hogy mi várható az elkövetkező időben. Nem jósolunk, és nem találgatunk. Életterületeket, és feladatokat sorolunk fel, és a szabad akaratod dönt, hogyan tovább. Ez természetesen nagymértékben függ a múltadtól, ugyanis az határozza meg a jelenedet, a jelened pedig a jövődet. A képletből kiderül a karmánk is, vagyis, hogy mit csináltunk előző életünkben, és mit hoztunk át belőle ebbe az életbe.

Nézzük, melyik 3 asztrológiai jelölővel kell tisztában lenned, hogy feltáruljon a múltad. Ebből az állandó olvasóimnak a Hold és a Leszálló Holdcsomó biztosan sima ügy, de a Chiront nem mutatják meg a sima asztrológiai képletfejtő oldalak, pedig a karma asztrológiában az egyik legfontosabb jelölő, nagyon sok minden kiolvasható belőle. Ha már a másik kettő megvan, akkor nyert ügyed van.

Hold, a spirituális esszencia

Ez a tudatalattink, személyes bolygóink közül a Hold a spirituális esszenciát, a zsigeri cselekedetünket mutatja meg. A Hold többféle szinten értelmezhető, talán éppen sokféle megjelenési formája miatt. Ezt a jegyet inkarnációról inkarnációra visszük magunkkal. A Hold jegye általában nem változik, ha mégis, akkor az elemet akkor is tartani fogja. Tehát, például akinek tűz elemű Holdja van, (Kos, Oroszlán, Nyilas ) ezt a három jegyet változtatja maximum.

Természetesen van a születési képletben olyan állás, amikor tudjuk, hogy a Hold jegyet változtatott. A Hold mutatja meg a személyes tudatalattinkat, amelynek az emlékeit álmok, hipnózis, vezetett meditációk állapotban tudjuk előhívni. Az anyai minőséget is a Hold mutatja meg, férfi horoszkópban azt látjuk, hogy a férfi mit vár a gyermekei anyjától. Útmutatást ad az otthoni viselkedésünkről, a Hold az elfogadó-befogadó gondoskodó énünk. Ha tudni akarod, mit jelentenek az egyes jegyek, itt tudod megnézni.

Ez a 3 legönzőbb csillagjegy – te köztük vagy?

Ez a 3 legönzőbb csillagjegy – te köztük vagy?

Leszálló Holdcsomópont, a karmikus tudás alapja

A másik nagyon fontos múltjelölő a képletben a Leszálló Holdcsomópont Jele egy lefordított retro fülhallgatóhoz hasonlít. Ez konkrétan a karmikus tudásunk alapja, a karmikus tapasztalatainkat jelzi, mindazt, amit az inkarnációk során megtanultunk és elsajátítottunk. Zsigerből, ezt a viselkedési módot vesszük elő, ha sarokba vagyunk szorítva. Olyan viselkedési mintát, félelmeket, ösztönös reakciókat mutat, ami valóban hátráltathatják a fejlődésünket, hiszen nem ez az életfeladatunk.

Lehet, hogy valakit ártatlannak és édesnek ismersz meg, de egy vita hevében igazi ragadozóvá tud válni. Na ezt a leszálló Holdcsomó generálja. A már teljesített és elsajátított karmát írja le. Itt is fontos, hogy milyen jegyben áll - sőt még az életterület is az, ugyanis a tengely másik oldala pont az életfeladatot mutatja meg. Nézzük, hogy az egyes csillagjegyek hogyan viselkednek sarokba szorított helyzetben:

 1. Kos: támad és verekszik. 
 2. Bika: megvásárolja a nyugalmát.
 3. Ikrek: zseniálisan kidumálja magát.
 4. Rák: érzelmekre hat, sírva fakad.
 5. Oroszlán: uralkodik és a felsőbbrendűségét hangoztatja.
 6. Szűz: szorong és aggodalmaskodik, közben ésszerű megoldásokat keres.
 7. Mérleg: egyezségeket köt és diplomatikus.
 8. Skorpió: megsértődik és jéggé fagy.
 9. Nyilas: Lekezelővé válik.
 10. Bak: felvállalja a feladatokat és még többet dolgozik.
 11. Vízöntő: elméleteket gyárt és kioktat.
 12. Halak: kicsit duzzog és sajnáltatja magát, vagy elpárolog.

Chiron, ami megmutatja, miben kell gyógyulnunk

A karmikus sebeink jelölője, a karma asztrológia egyik legfontosabb égiteste. Jegye sokat elárul arról, hogy melyik minőséggel kapcsolatban szeretnénk gyógyulni. Általában úgy van esélyünk a gyógyulásra, ha mások hasonló sebeit gyógyítjuk. A házhelyzete is sokat elárul számunkra, azt mutatja melyik életterületen vagyunk képesek másokon segíteni.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Miben mások azok a nők, akik pornót néznek?

glamour plusz ikon Miben mások azok a nők, akik pornót néznek?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)