Csak eljön a tavasz! Addig is örülj a márciusi nagy havi horoszkópodnak

2018.március.1.

Justin Bieber március 1-én ünnepli a 24. születésnapján, ennek örömére a kanadai popsztár legédesebb és legdögösebb gifjeivel illusztráltuk a márciusi horosukópod.

Halak (február 20.-március 20.)

A HÓNAPOD Ha érzed a tavasz illatát, akkor a hónap elején frissítsd fel a ruhatáradat, próbálj ki egy új sminket vagy akár új frizurát! Álmodozó, intuitív típus lévén valószínűleg vonzódsz a művészetekhez, s képzeletedet 20-ig gyakrabban használod, mint elméd analitikus, módszeres részét. Nem kizárt, hogy a hónap elején pályát módosítasz, újságokban publikálsz, nem riadsz vissza az ismerkedéstől és attól, hogy vágyaid tárgyának karjaiba omolj – akár időnek előtte. A hónap elején minden pasinak el tudod csavarni a fejét, hiszen éppen olyan szexi vagy, mint amilyen kedves, sugárzik belőled az erotika, és mindenkinek beindul tőled a legvadabb fantáziája. 11-e után viszont nem lehet számodra annyira fontos a pénz, hogy olyan emberekkel barátkozz, akiket gátlástalanságuk miatt elítélsz.

AZ ÉVED Az év végéig te vagy a férfiálmok netovábbja. Hihetetlen önzetlenségeddel, empátiáddal és titokzatos nőiességeddel szinte minden pasit az ujjaid köré csavarsz – munkahelyi főnöködet is beleértve. Bár lesznek pénzt hozó ötleteid, hozzátartozóidnak a luxus iránti feltűnő vonzalma hamar lelapíthatja a bukszádat. Májustól az ősz derekáig hamar visszavonulsz, illetve hagyod háttérbe szorítani az igényeidet, és bármikor mások rendelkezésére bocsátod magad. Ne tedd olyan könnyűvé a párod, rokonaid és munkatársaid dolgát! Nyugodtan legyél néha szeszélyes, és állj ki az igényeid érdekében! Ha megszerezted a diplomát, de elégedetlen vagy a munkáddal, előfordulhat, hogy az év végén egy rövid váltás vagy néhány hetes külföldi továbbképzés után újra a régi munkahelyeden kötsz ki – csak éppen magasabb pozícióban.

Kos (március 21.-április 20.)

A hónap elején nehezen kivédhető intrikák, pletykák ellen kell védekezned, hiszen mindig voltak és lesznek is irigyeid, akik megpróbálnak lesöpörni a pályáról. Alaposan vértezd fel magad ellenük, és ha még véletlenül sem hagyod, hogy héttérbe szorítsanak, akkor nem okozhatnak neked nagyobb kárt! A 7-ét követő időszakban több izgalmas bulira és rendezvényre kapsz meghívást, ami biztosítja számodra a lehetőséget, hogy új ismeretségeket köss és üzleti szempontból is hasznos kapcsolatokra tegyél szert. Szexepiled: a határtalan rámenősséged, de amíg az ideális pasit meg nem találod, szívesen lejátszol pár meccset az erotika pályáján. Túlságosan kimutatod, mennyire erős vagy, így ha időnként elszakad a cérna, túl hirtelen törsz ki. Ha egy kapcsolat nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, hajlamosabb vagy szakítani és továbbállni, mint helyrehozni, amit elromlott.

Bika (április 21.-május 20.)

A hónap elején olyan megállapodásokat köthetsz, amelyekkel javíthatsz anyagi helyzeteden, ráadásul ara is büszke lehetsz, hogy egy komoly üzletfél jár a nyomodban. Kikaparhatod magadnak a gesztenyét, ha legfontosabb céljaidra és azokra az emberekre koncentrálsz, akiktől a munkád és a megélhetésed függ. Számodra ebben az időszakban elsősorban az értékességnek és önbecsülésnek az az érzése fontos, amit a közös tevékenységekben való részvétellel szerzel. E tevékenységekbe a család és az üzlet éppúgy beletartozik, mint a hobbi vagy a klubok – lényegében minden olyan terület, ahol másokkal együttműködve valami közös cél érdekében dolgozhatsz. Bízz a partneredben és barátaidban, s hagyd, hogy csodát tegyenek érted! Lehet, hogy egy új üzlettárssal vagy ügynökkel lépsz szövetségre, vagy közös vállalkozásba kezdesz egy másik céggel.

Ikrek (május 21.-június 21.)

A hónap elején még az is előfordulhat, hogy egy munkahelyi vagy üzleti kapcsolat az ágyban folytatódik. 7-ig bármit teszel, mondj mindig igazat, mert jobb közölni az igazságot, és vállalni a következményeket, mint hamisságba menekülni, ami úgyis napfényre kerül. Fogadd meg, hogy 5-ig semmit nem kotyogsz ki munkahelyi főnöködről, de közvetlen munkatársaidról sem olyan közegben, amely kapcsolatban lehet az állásoddal. Ha protekciót vagy üzleti ajánlatot keresel, a hónap utolsó harmadában kérd meg rokonaidat, kedvesedet, barátaidat, ismernek-e valakit, akinél beajánlhatnának. Mivel a jó szex és a rutinos ágytorna egymás ellentétei, ha néha úgy érzed, fulladozol a szexuális állóvízben, akkor ideje néhány rutingyilkos, merész ötlettel felpörgetned magad és a fiúdat is.

Rák (június 22.-július 22.)

Ha mindkettőtöknek kedve van egy egzotikus vakációhoz, akkor a hónap elején semmi sem tarthat vissza benneteket. Mostanában szokatlanul élénk fantázia jellemzi a Rákokat. Egy fantasztikus ötletről, amelyet eddig jegelned kellett, márciusban kiderülhet, hogy aranyat ér. Segítőkészséged, mások iránti figyelmességed lehetővé teszi egy harmonikus munkahelyi légkör kialakítását, amelyben mindenki jól érzi magát. Egyik rokonoddal vagy hitveseddel közös vállalkozásod viszont könnyen zátonyra futhat, de csábító ajánlatok érkeznek külföldről, tanulmányútra vagy új állásra van kilátás. Ha 11-e után nem sikerül a főnököd kedvében járnod, figyeld meg, mivel elégedett, mitől gurul be, és milyen típusú embereket kedvel. Az utóbbiakra pedig próbálj meg hasonlítani. Ha kiderül, hogy a pároddal egymás ellentétei vagytok, egyikőtöknek azért néha engednie kell.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Annak ellenére, hogy kevesled a fizetésedet, nem bújhatsz ki az újabb szakmai kötelezettségek alól. Tapasztalhattad már elégszer, hogy minden legális bevétel után adóznod kell, ezért óvakodj attól, hogy felhívd magadra a hatóság figyelmét. Ha fontos vizsgák, tárgyalások szerepelnek márciusi programodban, fontos, hogy idegeid jól bírják a terhelést. Ennek érdekében olyan ételeket kell fogyasztanod, amelyek jótékonyan hatnak idegrendszeredre. A szerelmet nem lehet megvásárolni, de külföldi utazáskor értékelni fogják flörtölési próbálkozásaidat. De ne vállalj munkát külföldön, és ha el akarod kerülni a munkahelyi vitákat és a kenyérharcot, akkor ne fölényeskedj, és ne beszélj lekezelő stílusban munkatársaiddal.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A március első hete a kompromisszumok ideje: az okos mindig enged. A vitás kérdések megoldásának képessége segíthet hosszú életűvé tenni bármely fontos kapcsolatot. De ne mondj le a vágyaidról és ne bólints rá mindenre a békesség érdekében – egy veszekedés arra is jó, hogy tisztábban lásd kapcsolatod problémáit. Egy illúziókra alapozott üzleti, szakmai vagy szerelmi kapcsolat nem lehet tartós, de a tisztességre és a kölcsönös előnyökre épülő kapcsolatok végtelen távlatokat nyithatnak. Ha kizárólag a közös munka vagy üzlet miatt vagy együtt a pároddal, az eredmény 13-a után az lehet, hogy a társad csak nehezék lesz számodra, visszahúzó erő, arról nem is beszélve, hogy elveszi a helyet egy új partner elől, aki viszont tényleg hatékony lehetne növekvő vállalkozásodban.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Mivel Mérleg-szülöttként nem faragtak keményfából, gyakran szorulsz kollégáid, barátaid és környezeted segítségére. Ám ha a hónap elején sikerül munkára fognod alkotó fantáziádat, anyagi téren nem lesz okod panaszra. Szerelmi, családi és szakmai kapcsolataid zavartalan működtetéséhez bizony oda kell figyelned mások véleményére, és ha bármi nézeteltérés adódik, keresd a legbarátságosabb megoldást ahelyett, hogy szőnyeg alá söpörnéd mindazokat a problémákat, amelyek az esetleges sértődést előidézték. Az a személyiségvonásod, hogy túlságosan is alkalmazkodsz a párodhoz és rokonaidhoz a konfliktusok elkerülése érdekében, márciusban gyakori fejfájás okozója lehet. Ám ha kilépsz a passzív várakozásból, és egy megromlott kapcsolatból, s bemutatkozol egy menő pasinak, beszélgetést kezdeményezel, könnyen elkerülheted azokat a partnerjelölteket, akik egyáltalán nem rokonszenvesek.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A hónap elején rájössz, hogy nem minden a szex, ennél sokkal fontosabb, hogy a pároddal lelki és szellemi harmóniába kerülj. Ha rábukkantál arra a személyre, akiben mindezt megtaláltad, a hónap elején valószínűleg színt vallasz az érzéseidről. Ha az ötleteid ütköznek kollégáid érdekeivel, problémákra számíthatsz, de néhány baráti vagy üzleti ismeretség felhasználása nemcsak negatív megítélést, hanem anyagi sikert is hozhat. A szerencsejátékokban számíthatsz Fortuna támogatására, pénzügyi helyzeted is irigylésre méltó, de ne hagyd, hogy a munkahelyi teendők 11-e után elvonják a figyelmedet azoktól, akik a legközelebb állnak hozzád. Félő ugyanis, hogy miközben fölépíted üzleti vállalkozásodat, vajmi kevéssé érdekel, hogy közben mi játszódik le kedvesedben.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ha a hónap elején úgy érzed, langyos, unalmas kapcsolatban élsz a társaddal, akkor ahelyett, hogy rögtön összecsomagolnál és elköltöznél tőle, vagy leülnétek egy válságtárgyalásra, úgy teszel, mintha minden a legnagyobb rendben lenne köztetek, egészen addig, amíg kiborul a bili. Házasságodat vagy szerelmi életedet a pénz utáni hajsza is hűvösebbé teheti. Ha beletörődsz, hogy nem ő az a pasi, aki mellett vágytól és szenvedélytől izzik a levegő, akkor talán megelégszel a biztos hátteret adó unalmas kapcsolattal. Ám ha 7-e után elkezd lobogni benned a tűz, akkor már fütyülsz az anyagi függőségre, és nem vagy hajlandó tovább szenvedni ebben a lagymatag állapotban, akkor a szakítás megváltást jelenthet számodra. De az sem lehetetlen, hogy a szerelem és a szex a piszkos anyagiak hatása alá kerül.

Bak (december 22.-január 20.)

Okos, megbízható, szellemes, talpraesett partner vagy, ismered az értékeidet, de a hónap első felében azért tárd fel jobban a szíved mélyét! Nem kell mindig ésszerűen gondolkodni – ha nem kockáztatsz, hidd el, az ismerkedésben és a flörtölésben nincs élvezet. 7-e után viszont ne kapcsold ki teljesen az eszedet! Amikor hatalomról vagy pénzről van szó, ebben az időszakban némi bizonytalanságot árulhatsz el, mivel soha nem érzed úgy, hogy e kettőből elegendővel rendelkeznél ahhoz, hogy teljesen független legyél, vagy biztonságban érezhesd magad. Márciusban gyakran veszekszel partnereddel, rokonaiddal a házimunkák megosztásán, ezért bölcsen tennéd, ha a másik legorombítása helyett azokról az érzéseidről beszélnél, amelyeket a viselkedése váltott ki belőled.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Néhány váratlan kiadás vagy életed párja kényszeres költekezése felboríthatja anyagi számításaidat, ám a hónap első fele remek időszak arra, hogy fizetésemelést kérj vagy megszerezz egy jobban fizető munkát. Ha nem adod túl olcsón magad, munkád a vártnál nagyobb anyagi sikert hoz, de az irigyek és a haszonlesők száma is ugrásszerűen nő. A tökéletes barátnő típusába tartozol, de márciusban nem maradhatsz ki egyetlen balhéból sem. Találsz viszont valakit, akinek a társaságában bármiről kezdesz beszélni, a pasi azonnal kapcsolódik hozzá. Néha ugyan szakítani akarsz, de a fiúd csak nevet az érveiden. Most azokat a dolgokat is felfedezed, amelyeket régen figyelemre sem méltattál. Feldogozod magadban rosszul sikerült kapcsolataidat, és megengeded, hogy kedvesed egyre többet ismerjen meg eddig rejtegetett egyéniségedből.

Ez is érdekelhet

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján