Csalódások érhetnek, összetörhetik a szíved, nyitott szemmel járj ebben a hónapban - Nagy szeptemberi horoszkóp

2020. szeptember 1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szeptember, az iskolakezdés hava, egy újabb korszak kezdete. A havi horoszkópodat az egyik kedvenc gimis sorozatunk gifjeivel illusztráltuk, a Gossip Girlből.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A HÓNAPOD Hivatásodban te vagy az abszolút favorit, a megbízhatóság a jelszavad, de ha nem is tartod sokra a testi örömöket, akkor se védekezz a saját vágyaiddal szemben, Párban? A pasid ugyan tilosba tévedhet, de ha azt állítja, hogy elvesz, gondoskodj róla, hogy ne legyen kibúvó. Ám ha a csirkefogók és szélhámosok királyának trónján ő ül, a hónap közepén szedheti a sátorfáját. Ha gyermeket vártok, megeshet, hogy a trónörököst kicsit szűkösebb anyagi körülmények között fogadjátok. Összébb kell húzni a nadrágszíjat, mert elkerülhetetlen kiadásaid lesznek, és ha még nem éreztél rá az üzletelés ízére, folyik ki kezeid közül a pénz. Próbálj meg tudatosabban ügyelni a vásárlásaidra, és gyakrabban beszélni róluk a társaddal.

AZ ÉVED Még várod az igazit? Válogatós vagy a partnerek tekintetében, de idén sor kerülhet családalapításra, eljegyzésre vagy házasságkötésre, de az sem kizárt, hogy gyerekvállaláson fogtok gondolkodni. Mivel a Nagy Testvér az év végétől már nem gondoskodik rólad, nem számíthatsz arra, hogy a vállalatodra támaszkodhatsz, mert nem tudja, létezni fog-e még holnap. Ám egy rokon jó állást ajánl, amikor kétségbeesésedben akár utcaseprőnek is elmennél, de elég pár napig siratnod azt a munkahelyi viszonyt, amely csak árt a hírnevednek. Elég idős vagy már ahhoz, hogy az elkövetkező évben ne legyenek illúzióid a férfiakról. De új kezdet várható: minden esély megvan arra, hogy a munkahelyeden összejöjj valakivel, akire fel tudsz nézni.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Nem nagyon szereted, ha döntésre kényszerítenek, de a nyelvedet alaposan felvágták. Gondokkal, konfliktusokkal küzdő párok számára a szeptember bonyolult időszaknak ígérkezik. A kommunikáció nem megfelelő a kapcsolatotokban, pedig ez a legfontosabb ahhoz, hogy rájöjjetek, egyedülálló szerepet töltötök be egymás életében. Nehéz beszélgetések következnek – dönteni kell. Még keresed őt? Egyik barátod (megbízód), aki még az üzletedet is tönkreteheti, elcsábít és otthagy, de ha gyereket varrsz egy barbár vadember nyakába, ezzel magadhoz láncolhatod. Teljesen mindegy, hogy a melóban vagy az üzleti életben csinálsz-e valamit, az mindig titokzatos lesz. A pasid pedig hiába vár tiltakozást a hónap végén, eszedbe sem jut ellenkezni! Egy pillanat alatt lángra lobbansz.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Pályád némi protekcióval üstökösként ível felfelé az üzleti világban. De hol van az megírva, hogy nem fizetheted vissza azonos módon kollégáid és rokonaid alattomosságait? Főnököd sejti, hogy egyértelműen kétértelmű ajánlata meglep, de azzal nem számolt, hogy meg is némulsz. Kevés frigy köttetik az égben, ezért tegyél róla, hogy sikerüljön a házasságod. De muszáj leköröznöd a konkurenciát is és valami újat létrehozni. Mágikus erőd birtokában mindent megszerezhetsz: karriert, vagyont, hírnevet, csak szeretőd meséjének ne dőlj be. A munkahelyeden nyilván nagyon megbecsülnek, de ha takarékra állítottad a szerelmi életedet be fogsz savanyodni. Gondolkozz el tehát, hogy mire vágysz azon dolgok közül, amelyekben a barátaid nyakig úsznak – hétvégi kiruccanás, bulizás – és vágj bele te is.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Időnként késedelmeket, akadályokat tapasztalsz valamennyi pénzügyed kapcsán, és emiatt néhány barátságod vagy a szerelmi kapcsolatod is elszenvedhet némi horzsolást. Munkahelyeden viszont csak teszed a dolgod, és ezért a hónap első harmadában sok pénzt kapsz. Ha a társaságod és ismeretségi köröd nagyvilági emberekből áll, nézz ki valakit a köreikből, de nincs szükséged olyan kapcsolatra, amely csak veszteséget okoz. Váratlan ismeretségedből őrült történet alakulhat ki, ami remekül elszórakoztat, amíg meglévő társad vissza nem vezet a helyes útra. A hónap végén tudomásul veszed, hogy eddig mindketten ott szereztetek tapasztalatot, ahol tudtatok, de a jövőben együtt folytatjátok a tapasztalatszerzést.

Bak (december 22.-január 20.)

Kitört rajtad a munkamánia, éjjel-nappal szüntelenül dolgozol és tanulsz, ami kiszívhat belőled minden energiát. Szeptemberben kapsz néhány szuper megbízást, de nincsenek lucskos álmaid a nagy Őről. Neked csak a céged létezik, az egyenlegek, meg tudja az ördög, milyen egyéb fontos üzletek. Ingatlannal kapcsolatos tervedet el kell napolni, de ha felkérnek egy munkára, a szerződést mutasd meg mindenképpen ügyvédnek, hogy ne maradjanak nyitott vagy félreérthető kérdések. Ne hagyd, hogy belehajtsanak egy kockázatos ügyletbe; alaposan pórul járhatsz. A hónap végén talán összebútorozol valakivel, akinek melegíted az ágyát, a pasi cserébe hazaadja a fizetését.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Nem vagy kezdő a szakmádban, kezded felismerni hogy min múlik az anyagi és üzleti siker, de a zűrös adóügyleteid miatt bármelyik pillanatban felbukkanhat a hatóság. Felettesed bukása várható, csak téged ne rántson magával! Ha feladod az állásodat, akkor beléphetsz a titkosszolgálat kötelékébe, mint a lélektani hadviselés és a korrupciós ügyletek leleplezésének szakértője, ám ha külföldre indulsz, tartsd szemmel a pénztárcádat! A hónap végén viszont láthatólag meg vagy győződve arról, hogy fejedelmi palimadarat fogtál. De rakd helyre, amikor egész nap a tükörben bámulja magát. Emlékeztesd rá, hogy kettőtök közül mégis csak te vagy a csodálatra méltóbb!

Halak (február 20.-március 20.)

Gyakorold a párkeresést a neten, de baráti alapon is teremthetsz kapcsolatot szolid pasikkal. Megkérik a kezed, de sértheti a párod hiúságát, ha a jelenlétében legfőbb vetélytársának teszed-veszed magad. Anyagi ügyeidben valami nincs rendben – ott lóg a baj a levegőben. De szakértő leszel a túlélésben, ami a szakmai és anyagi válságot illeti. Ha kellően felpiszkál a párod vagy a kollégád, rögtön az ágyába ugrasz. Semmi kedved munkatársaid szőrszálhasogatásához, de nélkülük most elvesznél. Ha pénzről van szó, nem válogatsz: komoly, félelmetes cápa leszel az üzleti életben. 17-e táján készen állsz a szabályok és a valóság megváltoztatására, a fontos döntések megtételére – de ne légy babonás.

Kos (március 21.-április 20.)

Nagyobb hajtóerő számodra a kudarctól való félelem, mint a siker elérése. De tudod, hogy dolgoznod kell és az elért eredményeid alapján ítélnek majd sikeresnek vagy sikertelennek. Főnöködtől és kollégáidtól is megkapod hírhedt ciánkáli pirulájuknak egyikét, de minden, ami eddig elmaradt karriereddel kapcsolatban, most beindulni látszik. Vagány dolog egy vadiúj fickóval hétvégézni, de könnyen kínossá válhat a helyzet, és később keservesen megbánhatod, amit tettél. Fogj vissza valamennyit a lihegésből, uralkodj indulataidon, ösztöneiden. A hónap végén hiába próbáljátok szócsatákkal, veszekedésekkel levezetni azt a feszültséget, amit az egyre erősebb vágy ébreszt bennetek: győz a szenvedély hatalma.

Bika (április 21.-május 20.)

A hónap elején tökéletesen járatos vagy a szakmádban és bevételeid növelésében, a váratlan dolgokat is meg tudod oldani. Ha neked jó parti kell, jó apa a gyerekeidnek, egy Szűz, Skorpió vagy Bak az lesz. De ne várj a sült galambra, hanem vedd a kezedbe a dolgokat. Konferencián, üzleti utazáson vagy szórakozás alkalmával szert tehetsz az eszményi társra. De felkereshetsz olyan internetes oldalakat, ahol azok a jól szituált férfiak is próbálkoznak, akik még nem találtak rá az igazira. Ha pedig fizetésemelést szeretnél, járj a főnök kedvében: egy ügyes nyelv kezes báránnyá teszi. Ám a végső kimerültség határára sodorhatod magad, mert mások helyett is dolgoznod kell. Ne engedd, hogy kihasználjanak!

Ikrek (május 21.-június 21.)

Szakmai és üzleti jó híred enyhén szólva kétségbe vonható, amikor még a sátánnak is folyósítanál kölcsönt a pokol kiépítésére, ha a biztosítékok rendben vannak. Ha az ágyékod túlságosan nyugtalan, ne alkalmi kalandokban keresd a szexet, ne szeresd el a barátnőd pasiját! Az irodában ne fogyassz alkoholt, ingatlanfronton viszont valóságos aranybányát csinálhatsz. Valószínűleg egy házasság vagy üzleti kapcsolat felbontásából adódó anyagi kérdések, illetve végkielégítés, adók okoznak szeptemberben problémát. Ha az anyagi gondok egészen depresszióssá teszik a kedvesedet, töltsetek együtt néhány napot, és vigasztald meg tündéri bájaiddal. A hónap végén pedig, amikor egyszerre két barátod buliján is pörögsz, duplázd meg magad!

Rák (június 22.-július 22.)

Mivel a mosolyszünet a hónap elején fájdalmas sebnek bizonyulhat, cuccolj be az anyukádhoz vagy a barátnődhöz, hogy elkerüld a konfliktusokat. Ám a seb hamar begyógyul, amikor a pasid ott áll a hátad mögött, figyeli a munkádat és veled együtt örül szakmai és anyagi sikerednek. Ám ha a párod mozgatja a szálakat, biztosítva lesz a megélhetésed, de ne csak abból a szempontból vizsgáld meg kapcsolatodat, hogy milyen az jelen pillanatban, hanem azt is, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne a jövőt illetően. Ha nem tudod, miért mentél hozzá, csak nézd meg az ékszereidet és mindjárt eszedbe fog jutni. Még egyedül? Az üzlet és a család szerencsére nem hagy sok szabadidőt számodra, hogy romantikatúltengésben szenvedj, vagy olyan pasit kívánj meg, aki csak kihasznál.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Amikor a Vénusz a jegyedben jár, elkap a gépszíj, és megőrülsz, ha nem tombolhatod ki magad. Mivel az ügyfelek szemében te vagy a cég névjegye, ha a vezetőség vagy tárgyalópartnered konzervatív, a piercinget és a haspólót tartogasd a hétvégére. Azt a pasit, aki a munkahelyeden rád startol, ne vedd komolyan, de a szakmádban és a pénzügyeidben se dönts a langyos biztonság mellett. Melóhelyeden a hónap elején egy rakás pénzt teszel zsebre, de hogy ébredhetnek benned ilyen heves vágyak egy pasi iránt, akit alig ismersz – és aki nem kér a rövid pórázból, csak a pénzedre hajt? A hó nap végén kalandos utazás, szerelem és szex mértéktelen mennyiségben, de nem ártana megbeszélni a pároddal közös pénzügyeitek kényes kérdéseit.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Te tudod, mit üzennek a pattanások az arcodon? Szakértő segít megfejteni

Te tudod, mit üzennek a pattanások az arcodon? Szakértő segít megfejteni

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Mutatjuk, mire figyelj a csodás arcbőr érdekében (x)

Mutatjuk, mire figyelj a csodás arcbőr érdekében (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)