Csillagjegyed elárulja, mennyire vagy rendszerető

2021.augusztus.7.

Ugye te is szereted azt állítani magadról, hogy tiszta és rendezett környezetben élsz? Ezzel szinte mindenki így van, azonban tudjuk, hogy a valóság gyakran mást tükröz. Amíg néhány ember már úgy érzi, hogy nem tud nyugodtan lenni egy olyan szobában, ahol néhány porszem van a polcokon, addig rengetegen vannak úgy is, hogy azt sem bánják, ha a koszos, ételmaradékos edények napokig a mosogatóban állnak. Függetlenül arra, hogy ki melyik oldalra esik, a szokásnak mindig oka van. Noha a takarítási szokások nem közvetlenül tükrözik a személyiségedet, mégis részét képezik, amit azonban már a csillagjegyek is befolyásolnak. Hogy a rendetlenebb vagy a rendmániás oldalra, esetleg a kettő közé esik a mutató az esetedben, azt most a horoszkópod elárulja.

Csillagjegyed elárulja, mennyire vagy rendszerető
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Sok a teendőd, de ezek jelentős részét csak a szövevényes gondolkodásod generálja. Próbálsz ügyelni a környezetedre, de ha bármilyen más teendőd van, valószínűleg inkább azt választod a takarítás helyett. Nem akarsz imponálni senkinek, de saját magad miatt ragaszkodsz a tisztasághoz, még akkor is, ha általában inkább azon vagy, hogy a gondolataidat tisztítsd meg.

Halak (02.19 – 03.20)

Mindig törekedsz arra, hogy kényelmesen érzed magad és elegendő időd legyen pihenni. Nem is meglepő, hogy nem igazán izgat, ha van körülötted egy kis rendetlenség, ami néha bizony előfordul, hogy káoszba csap át. Ennek oka pedig, hogy amikor már indokoltnak látod a takarítást, akkor is inkább megragadsz egy könyvet vagy belemerülsz a kedvenc sorozatodba, viszont telőbb vagy utóbb mindenképp rendet fogsz teremteni magad körül, bár több mint valószínű, hogy csak ideiglenesen.

Kos (03.21. – 04.19.)

Bármelyik oldalra tartozhatsz, ugyanis a takarításhoz való hozzáállásod mindig hangulatfüggő. Úgy gondolod, hogy az élet rövid, és amennyi jó dolgot csak lehet, ki kell próbálni. Éppen ezért, soha nem helyeznéd előtérbe a takarítást mondjuk a barátaiddal közös programokkal szemben. Időnként azonban hajlamos vagy rá, hogy nyugtalanítson ha valami nem rendezett a környezetedben, ezért ha egyébként csak otthon ülnél, képes vagy nagy lendülettel belevágni a takarításba.

Bika (04.20 – 05.20)

Ahogy az élet minden terén, az otthonod tekintetében is kifogásolhatatlanul rendezett vagy. Soha nem sajnálod az erőfeszítéseket, hogy tisztaság vegyen körül. Mindig gondoskodsz arról, hogy minden jól nézzen ki és rendezett legyen a környezetedben, mert szereted a nyugalmat, és senkinek nem akarsz okot adni rá, hogy bármiben kifogásolhasson.

Ikrek (05.21 – 06.20)

Mindenben a jó szándék vezérel, azonban egy kicsit szétszórt vagy. Előfordul, hogy elkezdesz mosogatni, de megcsörren a telefonod, ezért félbehagyod, vagy éppen olyan üzenetet kapsz, amit sokkal fontosabbnak érzel elolvasni, mint az egész szobádat kiporszívózni. A teljes körű takarítást általában halogatod, de nem érzed jól magad, ha rendetlenség vesz körül. Ennek megszüntetésére leginkább pedig úgy motiválod magad, hogy áthívsz néhány vendéget magadhoz, előtte pedig mindenképpen takarítasz.

Rák (06. 21. – 07.22)

Kényelemközpontú ember vagy, de nemcsak a saját magad, hanem mások kényelme is foglalkoztat. Miközben a napod nagy részét leginkább ücsörgéssel és pihenéssel töltenéd, a takarítás mindig az elsődleges feladataid között kell, hogy szerepeljen. Arra mindig ügyelsz, hogy ha váratlan vendég toppan be hozzád, akkor is elfogadható rend legyen az otthonodban.

Oroszlán (07.23. – 08.22)

Szeretsz jó benyomást kelteni, de csak olyanokban, akiket te magad is kedvelsz. Alapvetően nem vesz körül kosz, de néha egy kicsit szervezetlen és rendetlen vagy. Az életed olyan pörgős (mindig van valamilyen teendőd vagy találkozód valakivel), hogy a rend és tisztaság biztosítása általában nem élvez prioritást a mindennapjaidban. Ha azonban valaki érkezik hozzád, rövid idő alatt rendet tudsz teremteni.

Szűz (08.23. – 09.22) Nemcsak rendkívül gyorsan takarítasz, de igazi tisztaságvarázsló vagy. Olyan szép munkát végzel, hogy még azt sem venné észre senki, ha csak szorgalmas portörölgetést végeztél – a látvány akkor is olyan, mint egy nagytakarítást követően. Mindent rendben tartasz, mindennek megvan a helye és a tisztaság nálad garanciális. Ha a rendről van szó, soha senki nem talál kifogásolnivalót az otthonodban.

Mérleg (09.23 – 10.22)

Vonzódsz a gyönyörű dolgokhoz, de ez még korántsem jelenti azt, hogy folyamatosan mindent patyolat tisztán tartasz magad körül. Szereted a kényelmet, de nem stresszelsz rá arra, hogy minden rendben legyen körülötted. Ha azonban valamilyen összejövetelt szervezel, akkor napokat is hajlandó vagy rászánni arra, hogy alaposan kitakarítsd az otthonodat.

Skorpió (10.23. – 11. 21)

A dolgok többségében önfejű vagy, ezért sokan azt gondolnák, hogy cseppet sem zavar a rendetlenség, hiszen senkit nem akarsz lenyűgözni. Az otthonodat a saját szentélyednek tartod, amit távol akarsz tartani az egész világtól. Azonban a higiéniához saját magad és a környezeted esetében is ragaszkodsz, ezért az otthonod mindig tiszta.

Nyilas (11.22 – 12.21)

Az élet bizonyos dolgainak kiemelt figyelmet szentelsz – ilyen a függetlenség, a kaland, a boldogság és a humor – az otthonod tisztán és rendben tartása azonban korántsem tartozik ezek közé. Általában annyira lefoglal a következő kalandod tervezése, hogy ritkán fordítasz időt az otthonod takarítására. Ha bele is kezdesz, akkor is egészen biztos, hogy nem fogsz rá órákat szánni és csak a legfontosabb teendőket végzed el.

Bak (12.22. – 01.19)

Mindenben amit csinálsz, szorgalmas és elkötelezett vagy, és ez alól az otthonodban végzendő teendőid sem képeznek kivételt. Noha a munkával kapcsolatos feladataiddal szemben soha nem élvezhet prioritást a házimunka, mindig erőteljes vágyat érzel arra, hogy a dolgokat szervezetten és a helyükön tartsd, legyen szó bármiről.

Ez is érdekelhet

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta