4 csillagjegy, akikkel nem könnyű összezárva lenni

2021.március.31.

Ha azt érzed a jelenlegi helyzetben, hogy a világ körülötted egyre szűkebbé válik, szinte már csak az otthonodra és a legszükségesebb helyek – az élelmiszerboltok, a drogériák és a gyógyszertárak – felkeresésére szűkül, akkor biztos lehetsz benne, hogy rengeteg más ember is van még, akit hasonlóan rosszul érint a mostani helyzet. Négy csillagjegy szülöttjeit azonban különösen megvisel, hogy a négy fal közé zárva érzi magát, és ők szokatlan reakciókat produkálhatnak. Velük most türelmesebbnek kell lenned, és nekik is saját magukkal és környezetükkel szemben is.

4 csillagjegy, akikkel nem könnyű összezárva lenni
Fotó: Profimedia

A helyzet mindenkit megvisel, de az alábbi csillagjegy szülöttjeit tényleg nem olyan könnyű most elviselni:

Bak (12. 22-01. 20.)

A hirtelen jött szabadidejét a felgyülemlett munkáira és a kreatív projektjeire kellene fordítania, de megmozdulni sincs kedve. Ennek legfőbb oka, hogy általában a gyengeségeivel és a hibáival van elfoglalva ahelyett, hogy próbálná hasznosra fordítani a helyzetet. Különösen dominánssá válik most a kritikus oldala, és amellett, hogy nem érzi jól magát a bőrében, türelmetlen másokkal is. Visszautasítja a barátai kéretlen tanácsait, ráförmed a lakótársaira, ha nem viszi le a szemetet vagy sok szennyest halmoz fel. Be kellene látnia, hogy inkább támogatásra van szüksége neki is, és a környezetének úgy szintén.

Kos (03. 21-04. 20.)

Imád a családja és a barátai körében lenni, hiszen mindig feltöltik energiával és táplálják a pozitív világnézetét. Éppen ezért viseli meg nagyon a jelenlegi helyzet, hiszen nem találkozhat a szerettei jelentős részével, nem csinálhat hangulatos programokat. Ez nem csupán elkedvetleníti, de akár teljesen passzívvá is teheti, ha nem sikerül kibillenteni a helyzetéből magába fordul, és azon kevesek számára is kellemetlen társaság, akik körülötte vannak.

Unatkozol otthon? Ezt érdemes csinálnod a csillagjegyed alapján

Unatkozol otthon? Ezt érdemes csinálnod a csillagjegyed alapjánSkorpió (10. 24-11. 22.)

Bika (04. 21-05. 20.)

A Bika lobbanékony, feszült és váratlanul feldúlt lehet, és ami nem jellemző rá, hogy mostanában hamar elszakad nála a cérna. Teljesen kifordult önmagából? Meglehet, de tudjuk, hogy a csillagjegy szülöttjei már-már mániákusan ragaszkodnak a szokásaikhoz, a reggeli kávé, ugyanaz a pékség, a napi rítusaik. Ha változtatni akar, akkor azt hosszan tervezgeti, átgondolja, nem egy hűbelebalázs alkat. Akkor van egyensúlyban, ha minden úgy van a környezetében, ahogy szereti és megszokta. Ez a felfordulás megingatja a magabiztosságát, és a hirtelen változások bizonytalanná teszik. Minden furcsa viselkedése mostanában ide vezethető vissza. Pozitív hír, hogy az első sokk után sokkal könnyebb lesz, ha eddig csak enni szeretett, most a konyhai feladatokban is kiteljesedhet.

Ez is érdekelhet

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói