Ezek a csillagjegyek dolgozzák fel legnehezebben a szakítást

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mindenki máshogy éli meg, ha a párkapcsolatának vége szakad. Sokan hónapokig nem képesek feldolgozni, de vannak olyanok is, akik azonnal belevetik magukat egy új kapcsolatba. Ez sokban függ attól is, hogy már a kapcsolatod alatt tudtad, hogy ez nem lesz maradandó, és az utolsó hónapok is az elválás gondolatával teltek-e.

horoszkop
Bizonyos csillagjegyek számára igazi küzdelem egy szakítás feldolgozása
Fotó: IMaxTree/Glamour

Amikor elkötelezzük magunkat, mindig hosszú távra tervezünk, de ahogy több cikkemben is írtam, a mézes heteket hamar fel tudja váltani az unalom és a szabadságvágy érzése. Mindig felhívom a figyelmet, hogy egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell. A legfontosabb a kommunikáció, hogy tudjunk egymással beszélgetni, ismerjük a másikat, legyen közös témánk.

HIRDETÉS

A megfelelő szemekben mindig tökéletes leszel

Egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy legyenek egyformák az elvárásaink egymás felé, ugyanis ha az egyik fél állandó hiányérzettel küzd, akkor az nagyon hamar megmérgezi a kapcsolatot. Nélkülözhetetlen, hogy a hűségről egyezzen a véleményünk, legyen közös az értékrendünk, ezen kívül a közös célok kialakítása is elengedhetetlen, egyezzen a pénzről való gondolkodás, és legyen a jó szex.

Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, akiknek nehezebben megy a szakítás, és több idő feldolgozni a kapcsolatuk végét. Amikor ezt vizsgáljuk, számít a születési csillagjegy és a Holdjegy is. Ha valaki nem tudja a Hold jegyét, itt tudja megnézni, és a Hold ikont kell figyelni. Főleg azok a csillagjegyek jöhetnek szóba, akik érzelmi alapon dolgozzák fel kapcsolataikat.

Rák

A legnehezebben a Rák jegye dolgozza fel a szakítást, ugyanis ez az életfeladata. Ők az összes energiamintázat közül a család fontosságát választották, ez volt az, amelyről úgy gondolják, hogy a legnagyobb spirituális fejlődést teszi lehetővé számunkra. Ha ebben csalódnak, azt dolgozzák fel a legnehezebben - ilyenkor eluralkodhatnak rajtuk a negatív érzelmek, és a régi sérelmeiket nehezen dolgozzák fel. Érzelmeiket maximálisan a párkapcsolataikban élik meg, szorosan kötődnek a múlthoz, ezért nem fogadjál el, ha valami nem működik.

Nem véletlenül szakít annyi pár 7 év után - asztrológus magyarázza el az okát

Nem véletlenül szakít annyi pár 7 év után - asztrológus magyarázza el az okát

Bika

A Vénusz, a szerelem bolygója által uralt csillagjegy, a Bika is hajlamos sokáig ragaszkodni párkapcsolatához, és nehezen dolgozza fel, ha az általa választott személy cserbenhagyja. Birtokló és érzéki, hűséges típus, így kapcsolatában is ezt várja el, nehezen lép túl, ha megcsalják. Ha nála pattan el a cérna, akkor a döntés meghozatala után nincs lehetőség kompromisszumra, makacssága itt is közbeszól, nem hajlandó békülni.

Skorpió

A Skorpió is nagyon birtokló a szerelemben, az egyik legféltékenyebb jegy, így érzelmileg rettenetesen megviseli, ha a másiktól nem kapja meg azt a szeretetet, amire szüksége van. Szakításkor is előjön manipulatív énjük, sőt, még a túlfűtött szexualitásukkal is visszaélnek. Érzelmeiket ilyenkor elrejtik mások elől, de a poklokat járják meg. Sokszor bosszúra szomjaznak, főleg, ha sérelem éri őket, amit amúgy is nagyon nehezen emésztenek meg.

Mi a helyzet a többi csillagjeggyel?

A Kosok hamar túlteszik magukat a szakításon, ilyenkor még vadabb dolgokban élik ki érzelmeiket. Az Ikrek könnyedebben vészelik túl, eszeveszetten elkezdenek flörtölni, az Oroszlánok vérig sértődnek, ezért „a majd én megmutatom” állapotba kerülnek pillanatok alatt, a Szűz jegyűek is nagyon nehezen teszik túl magukat, még jobban sérülnek érzelmileg, és nehezen beszélik ki magukból.

A Mérlegek sokáig a saját igazságukat keresik, majd átlépnek egy másik kapcsolatba, a Nyilas beleveti magát az éjszakába, élvezi, hogy újra hódíthat, a Bakok nagyon sérülékenyek érzelmileg, majdnem a dobogón állnak ők is, befelé fordulnak, haragszanak a világra, a Vízöntők úgy tesznek, mintha a kapcsolat meg sem történt volna, míg a Halak beleveti magát a pszichológiába, és mindenkivel meg szeretné beszélni párkapcsolati válságát.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

glamour plusz ikon Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)