Délben üzlet, este csábítás? - Egymondatos horoszkóp - augusztus 10. szerda

2016.augusztus.10.

A Hold ma is a Skorpió jegyében folytatja pályáját: nem ismerünk félelmet, élvezzük, ha rejtélyes dolgok nyomára bukkanhatunk, ha tabukat törhetünk, vagy sikerül mások hátsó szándékait felfedeznünk. Nem érdemes ellenállni az érzéki jellegű kísértéseknek, hiszen néhány csábítási trükk bevetésével varázslatos eredményeket érhetünk el. Az ebédidő, amikor a Hold harmonikus szextil fényszöget zár be a Merkúrral és a Plútóval, kedvez az üzleti tárgyalásoknak és a felvételi interjúknak.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma érdemes eltöprengeni azon, miként lehet csökkenteni céged kiadásait, növelni az eladásokat. Meglátod, csak úgy ontod majd a jó ötleteket.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha párod úgy érzi, nem bízol benne, éreztesd vele a bizalmadat. Nőgyógyászati és menstruációs panaszok esetén segít a cickafarkas ülőfürdő.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Strandoláskor igyekezz kivédeni a fertőzéseket. Vannak olyan megbízások, amikre nem érdemes időt vesztegetned. Elvégre ki akar áron alul dolgozni?

Rák (06. 22-07. 22.) Merj flörtölni, hogy megismerhess valakit, akihez vonzódsz! Mihelyt magára vontad a másik figyelmét, itt az alkalom, hogy bizalmas viszonyba kerüljetek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Érdemes lenne feljegyzést vezetni a pénzügyeidről, hogy kiszámítsd, hogyan tudnál több pénzt keresni, vagy haszonnal befektetni a pénzedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gondolj arra, hogy a tanulás a jövőbe való befektetés. De ne add meg túl hamar magad! A bevehetetlennek tűnő vár mindig csábítóbb, mint a könnyű préda.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a hitellehetőség szinte kiégeti a zsebedet, félő, hogy mielőtt feleszmélnél, már vettél is valamit, amit hamarosan begyömöszölsz a szemeteszsákba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tartsd a kapcsolatot kedves ismerőseiddel és üzleti partnereiddel! Idővel aztán már bármikor keresheted őket, ha segítségre vagy tanácsra van szükséged.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma lehetőleg ne vitatkozz azokkal, akiktől a bevételed függ. Szabadtéri program esetén ne feledkezz meg a kullancsok elleni védekezésről.

Bak (12. 22-01. 20.) Legyen valami rejtély körülötted! Csupán annyit fedj fel magadból, amennyivel felébresztheted partneredben a vágyat, hogy még többet akarjon tudni rólad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha valaki a munkahelyeden megbántott, és bosszút állsz, te leszel a szerencsétlenebb. Álláskereséskor döntsd el, hogy mekkora fizetésre tartasz igényt.

Halak (02. 20-03. 20.) Fontos lehet egy szakember útmutatása, tanácsa. Ha elismerést kapsz a párodtól, mindjárt jobban érzed magad, ilyen hangulatban még a szex is jobban esik.

Ez is érdekelhet

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói