Délelőtt ne akarj új ismeretségeket kötni - Egymondatos horoszkóp: Június 5.

2017.június.5.

A délelőtti órákban a Mérleg-Hold és a Kos-Vénusz szembenállása miatt ne akarj új ismeretségeket kialakítani, hiszen kedvességed valószínűleg csak külső máz, nem belülről fakad. Mivel a hólyag és a vese érzékenyebb, mint más napokon, óvakodj a felfázástól. Ebédidőben, amikor a Hold belép a Skorpióba és a Rák-Marssal barátkozik, érdemes családi vállalkozásba kezdeni vagy elutazni a tengerpartra. Ha szeretnéd testi-lelki kondíciódat megerősíteni, ússzál le pár száz métert kedvenc uszodádban. Este pedig fedezd fel partnered testét és szexuális reakcióit!

Kos (03. 21-04. 20.) Ne akarj új ismeretséget kötni, de ha egyik gazdag rokonod bebeszéli neked, hogy okvetlenül a családi vállalatnál kell dolgoznod, fogadd el az ajánlatát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha eleged van a munkahelyedből, azt szeretnéd, hogy a párod eltartson, ám ha a társad betegesen féltékeny, még akkor is gyanakodna rád, ha te lennél Teréz anya.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Menekülsz az érzelmi kötöttségek elől, de ebédidőben bejön az a pénz, amire már régóta számítottál; nőgyógyászati panaszok esetén a cickafark biztos segítőd lesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Bár a családi problémáid nem oldódnak meg, attól a pillanattól fogva, hogy kedvesed feltűnik a színen, úgy érzed, újra élsz, s hogy újra hihetetlenül vonzó vagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt cseveghetsz divatról, színházról; magányos Oroszlánként otthon nyalogathatod sebeidet, de jobban teszed, ha indulataidat máshol vezeted le.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha irányváltásra készülsz – a meggazdagodás felé vezető út irányába -, akkor tudnod kell, hogyan dolgozol a legjobban: egyedül, párban vagy csapatban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne változtasd meg a külsődet egy pasi kedvéért, de vedd észre, hogy hitvesed aktívan támogat karriercéljaid elérésében, amelyekhez hiányzik a merészséged.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Remek dolog, ha nem kell kompromisszumot kötnöd, de igazán befizethetnél egy kedvezményes útra – talán összeakadsz ott valami családra vágyó pasival.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a pasidnak elég egy futó kaland, hogy rendbe hozza a hormonháztartását, neked viszont szerelemre van szükséged, keress másik társat magadnak!

Bak (12. 22-01. 20.) A nap első felében egzisztenciális szempontok befolyásolják kapcsolataidat, de arra azért ügyelj, hogy egy barátság mindkettőtök javát szolgálja!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha összeköt benneteket a közös ellenség (hatalmaskodó, gátlástalan főnök), akkor máris jobban érzed magad, ha együtt ebédelhetsz egyik munkatársnőddel.

Halak (02. 20-03. 20.) Kockázatos vállalkozásodhoz anyagi támogatást kaphatsz, és ha ragyogóan úszol, és szereted a tengert, kedved támad a nyáron idegenvezetőként dolgozni.

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla