Ez Disney-hercegnő vagy a horoszkópod alapján!

2018.június.23.

Mindig úgy érezted, hogy igazából egy Disney-hercegnő vagy? Mi most eláruljuk, pontosan melyikük az, akire a leginkább hasonlítasz a csillagjegyed alapján!

Disney-hercegnők
Disney-hercegnők
Fotó: Instagram

Vízöntő: Anna

Anna
Fotó: Instagram

A vízöntő jegyében születettek temperamentumosak, függetlenek és mindig kiállnak az igazán fon-tos ügyek mellett. Mint Anna, ők is energikusak, ugyanakkor félénkek lehetnek. A világ tele van szá-mukra lehetőséggel, és mindet ki is használják, mindig el kell foglalniuk magukat valamivel, hogy ne unják halálra magukat. A szabadság a legfontosabb a számukra, nem bírják elviselni, ha visszatart-ják őket (például egy kastélyban), fel akarják fedezni az egész világot. Könnyen kezdeményeznek beszélgetést új emberekkel (vagy hóemberekkel) és imádják körbevenni magukat izgalmas barátok-kal.

Halak: Pocahontas

Pocahontas
Fotó: Instagram

Minden halak számára fontosak az igazán mély emberi kapcsolatok és az, hogy egyensúlyban le-gyen környezetével. Bölcs természetük mindig segíti őket a céljaik elérésében. Nagyon könnyen barátkoznak és nyitottak azzal kapcsolatban, hogy kiket engednek be az életükbe (egy idegen férfit vagy egy éhes mosómedvét például). Önzetlenek, mindig készek segíteni másokon anélkül, hogy ezért cserébe bármit is várnának. Empatikusak, gondoskodóak és feltétel nélkül szeretnek.

Kos: Jázmin

Jázmin
Fotó: Instagram

Jázminhoz hasonlóak a kosok is égnek a szenvedélytől, a bátorságtól és a végtelen energiától. A magabiztosságuk és határozottságuk a gyengeségük és erősségük egyben, hiszen ez segíti őket, hogy sikeresek legyenek, elérjék a céljaikat, viszont a kapcsolatok rovására mehet olykor. (Hiszen Jázmin és Aladdin sem mindig jöttek ki jól!) Bátrak, és nagy a versenyszellemük, legyen szó bármi-lyen kihívásról, képesek harcolni. A kos az egyik legdinamikusabb és bonyolultabb csillagjegy, úgy-hogy biztosak lehetnek abban, hogy az életük - ahogyan Jázminé sem - sosem lesz unalmas.

Bika: Aranyhaj

Aranyhaj
Fotó: Instagram

A bika jegyben születettek imádják a szépséget és a testi gyönyöröket hajhászni. Mint Aranyhaj (amint végre kijutott a tornyából) keresik a társaságot, de az igazi érzéseiket mindig megtartják ma-guknak és a legközelebbi barátaiknak. Erősek, megbízhatóak és nagyon makacsak. Sokszor nehe-zükre esik a változásokat befogadni, és túlságosan próbálják óvni azokat, akiket fontosak számukra, de mindent szeretettel csinálnak.

Ikrek: Tiana

Tiana
Fotó: Instagram

Az ikrek jegyűek gyengédek, kíváncsiak és tudásra szomjasak. Szeretnek beszélni, fontosnak tartják a kommunikációt, mindig nagyon figyelnek a barátaikra és szerelmükre. Az ikrek tele vannak energi-ával, mint Tiana, keményen dolgoznak és lenyűgözi őket minden újdonság (mint például egy beszélő béka). A rengeteg energiájuknak köszönhetően mindig készen állnak egy újabb kalandra.

Rák: Hamupipőke

Hamupipőke
Fotó: Northfoto

Akik a rák jegye alatt születtek, nagyon érzelmesek és sokszor érzékenyek. Mint Hamupipőke, na-gyon lágyak és vonzóak ( a herceg sem tudta őt kiverni a fejéből!). Olykor rejtélyesek, és akik igazán ismerik őket, meg sem lepődnek azon például, hogy egyszer csak nyomuk veszik éjfélkor. Folyama-tosan változnak és csábítanak, és ha egyszer valakit az ujjuk köré csavarnak, azt nem engedik el egyhamar.

Oroszlán: Mulan

Mulan
Fotó: Northfoto

Az oroszlánokat egy erőteljes szóval lehet a legjobban leírni: vad. Mulánhoz hasonlóan makacsak, szenvedélyesek és nagyon hűségesek. Az oroszlánok vezetőknek születtek, ennek köszönhetően magabiztosak. Készek beáldozni magukat, vagy akár a szerelmüket egy nagyobb ügy érdekében.

Szűz: Belle

Belle
Fotó: Northfoto

A szűz jegy alatt születettek gondoskodóak és praktikusan gondolkoznak. Mint Belle, ők is hűsége-sek és kedvesek, és szívesen áldozzák be magukat másokért. Nagyon fontos számukra, hogy törőd-jenek másokkal, emberségesek legyenek, ezért mindig optimistán állnak másokhoz, gyakran adnak második esélyt is (ami Belle és a szörnyeteg esetében jól sült el).

Mérleg: Hófehérke

Hófehérke
Fotó: Instagram

A mérlegek számára a legfontosabb a béke és a harmónia. Ahogyan Hófehérke, ők is igazságosság-ra törekednek, és nem szeretnek konfrontálódni. Gyengédek és kedvesek, bár gyakran kicsit túlsá-gosan is idealisták. Szeretnek időt tölteni a szabadban és mindenben a derűt keresik.

Skorpió: Merida

Merida
Fotó: Northfoto

A skorpiót tartják a legerősebb csillagjegynek, így azok, akik alatta születtek, bátrak, szenvedélyesek és találékonyak. Bölcsek, emellett viszont drámaiak is tudnak lenni, ami egyszerre áldás és átok, az mindenesetre biztos, hogy izgalmas mellettük az élet. Meridához hasonlóan nyitottak, őszinték és meggyőzőek - hiszen Merida sem félt bebizonyítani, hogy a nemi szerepekhez nem feltétlenül kell ragaszkodni.

Nyilas: Ariel

Ariel
Fotó: Northfoto

Játékosak és minden körülmények között optimisták maradnak a nyilas csillagjegyben születettek. Mindenük a szabadság és a folytonos változás - Ariel is otthagyta az óceánt a lábakért és az új vilá-gért. Nyitottak, általában extrovertáltak és legtöbbször türelmetlenek és nyughatatlanok, ezért nem szabad őket visszatartani.

Bak: Elza

Elza
Fotó: Northfoto

A bakok mindig fegyelmezettek, türelmesek és felelősségteljesek. Ez a legkomolyabb jegy az összes közül, ezért a bakok önállóak és keményen dolgoznak. Mint ahogy Elzának is, nekik is család a leg-fontosabb és azok a barátok, akiket családtagként szeretnek. Nagytudásúak, ezért sokszor úgy tűn-het, tudálékoskodnak, de valójában csak a siker hajtja őket. Legbelül hűségesek és érzékenyek, és ha valakinek sikerül áttörnie a kemény borítást, akkor igaz barátra lel bennük.

Ez is érdekelhet

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói