Döntsd el, mi a legjobb számodra - Egymondatos horoszkóp: December 27.

2017.december.27.

Mivel a Kosban lévő Hold reggel barátságos fényszöget zár be a Merkúrral, úgy tudsz megszabadulni feszültségedtől, ha meg tudod osztani gondjaidat valakivel. Ebédidőben, amikor a Plútó támadja a Holdat, elkerülhetetlen, hogy erőteljesen lépj fel, ha valaki megpróbál manipulálni vagy bűntudatot ébreszteni benned. Este pedig a Hold és az Uránusz együttállása miatt megfájdulhat a fejed, vagy a többlet-stressz hatásától szenvedsz. A legfontosabb, hogy lazíts. Döntsd el, mi a legjobb számodra, de ezt úgy tegyed, hogy közben nem kerülsz összetűzésbe másokkal.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel hamar felmegy a vérnyomásod, mind a munkában, mind az üzleti életben tudnod kell, mikor kell kemény eszközökhöz folyamodni, mikor kell visszavonulni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindig csak bajt okozol, beleavatkozol mindenbe, de rendkívüli tehetségedet ma is bebizonyíthatod, amennyiben a szilveszteri buli megtervezésén fáradozol.

Rák (06. 22-07. 22.) Mindhiába töltekeztél, voltál együtt a pároddal, munkahelyeden az erőszakosság és az akarnokság felbőszíthet: ma ne igyál kávét, még felszökik a vérnyomásod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tartsd be a munkahelyi szabályokat, de ha már vannak gyerekeitek, törekedj arra, hogy járjatok el kettesben a pároddal: barátokkal találkozni, szórakozóhelyekre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha problémáid vannak, ha veszélybe kerül a kapcsolatod vagy vállalkozásod, érthető, hogy stresszhelyzetben vagy, de az idegeskedés nem jelent megoldást.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kerüld el a stresszt okozó személyeket, viszont csodálkozva fedezed föl, milyen szívesen csevegsz azzal a pasival, akit eddig az ellenségednek tartottál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Igyekezz összeegyeztetni a családi életet a munkáddal, de ne csodálkozz, ha gunyoros modorod feltűnik kollégáidnak is, akik kicsit helyre tesznek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a pasid futó kalandokat keres, csak a nők meg a pénz érdekli őt, vagy ha nem jut ideje udvarlásra, akkor ne vállalj be egy ilyen kockázatos kapcsolatot.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy munkádat, lehet, hogy lakhelyedet cserélgeted, vagy egy halom új tárgyat veszel, de ha szeretnél valamit a párodtól, ne a szexet használd eszközként!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma ne feledkezz meg a szakmai kapcsolatok kiépítéséről, de ha még nem tettél szert túlzottan nagy vezetői gyakorlatra, akkor hagyd a járgányodat a garázsban.

Halak (02. 20-03. 20.) A nyelvtudással piaci értéked és ezzel együtt az elérhető jövedelmed is jelentős mértékben javul: jó befektetés, ha rászánsz pár hónapot az intenzív nyelvtanulásra.

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról