Ébredj rá, hogy a szeretett lény fölött nincs hatalmad - Egymondatos horoszkóp: Március 23.

2019.március.23.

Végre egy szabadnap, de a reggeli órákban, amikor a Skorpó-Hold szembenállásba kerül a Bika-Uránusszal, féltékenységeddel, gyanakvásoddal és kontrollmániáddal csak azt éred el, hogy a párod kicsúszik a karmaid közül, de az sem kizárt, hogy megpróbál kitörni a kapcsolatból. Ébredj rá, hogy a szeretett lény fölött nincs hatalmad! Adj neki több mozgásteret, ha szerelmeteket meg akarod őrizni! Az a stratégia, amit pénzkeresésnél vagy beruházásaidnál alkalmazol, nem lesz sikeres. Mivel sohasem lehet elég pénzed a bankban, ne hagyd, hogy egy meggondolatlan vásárlás vagy kölcsönügylet kísértésbe vigyen!

Kos (03. 21-04. 20.) A szex felrepíthet a testiség csúcsaira, de ha még nem fizetted ki a számláidat, mégis üresen áll a "kincstár", ne költekezz, használd ritkábban a hitelkártyádat.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy új kapcsolat úgy indul, mint egy vad erotikus kaland, de meglévő viszonyodban minél jobban igyekszel, hogy megjavítsd a dolgokat, annál jobban elromlanak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel egy rosszullét vagy a számítógép üzemzavara kiesést jelenthet a munkádból, ajánlatos volna kivédeni az ilyen vészhelyzeteket - ez még az üzletnek is használ.

Rák (06. 22-07. 22.) Reggel nehezen tudsz a párodhoz csiszolódni, és ma észben kell tartanod, hogy a szerelem és a barátság nem pénz kérdése – semmi köze a csúf anyagiakhoz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy a pasid szakmai sikere elkápráztat, de ha ő vagy a családod azt akarja, hogy egész nap a házi tűzhelyt őrizgesd, erre nem leszel kapható.

Szűz (08. 24-09. 23.) A reggelre tervezett utazás nem jön össze, és kerülnöd kell minden személyes jellegű kérdést vagy megjegyzést, de rögtön vágj vissza, mielőtt valaki megsebez.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha jól keresel, akkor ma felébredhet benned a gyanú, hogy a párod csupán a pénzedért akar, de éppen ezért eszedbe se jusson kiegyenlíteni a tartozásait.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod vagy egyik rokonod furcsa viselkedése a nap első felében heves kifakadásra ingerelhet, de később már szabad utat engedhetsz a szenvedélynek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma szükséged van néhány zavartalan órára, ezért ha problémát okoz néhány telefonhívás, melyre válaszolnod kell, határozd el, hogy nem veszed fel a mobilt.

Bak (12. 22-01. 20.) Erős szexuális indíttatású partnered nagyra értékelné, ha már az első randevútok az ágyban érne véget, de inkább várd ki, amíg jobban megismeritek egymást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében pattanásig feszül a hangulat - még csak leplezni sem próbálod, mennyire bosszantanak az olyan kötelezettségek, mint a család vagy a munka.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt képtelen vagy szót érteni a pároddal és rokonaiddal, és ha a pasid külföldre távozott, kiderülhet, hogy még a szükséges magyarázatról is megfeledkezett.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?