Egy csalódásból ma tapasztalatot merítesz - Egymondatos horoszkóp: November 21. szerda

2018.november.21.

A Bika jegyében lévő Hold barátságos fényszöge a Marssal és a Szaturnusszal lehetővé teszi biztonságérzeted megteremtését. Kedvező hosszú távú tervezésre, beruházásokra, ingatlanvásárlásra. Éld ki művészi hajlamaidat, díszítsd az otthonodat, kényeztesd szeretteidet, hívj vendégeket, akiket finom ételekkel kápráztathatsz el. Menj kozmetikushoz, fodrászhoz, válassz új frizurát, új hajszínt, vegyél az egyéniségedhez illő új ruhát! Ha a párod ma erotikus kényeztetést vár el tőled, teljesítsd az óhajait!

Egy csalódásból ma tapasztalatot merítesz - Egymondatos horoszkóp: November 21. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Személyes, szakmai vagy anyagi ügyekben csalódás érhet, ami arra kényszerít, hogy egy bizonyos kérdést reálisabban szemlélj - így ez a tapasztalat javadra válik.

Bika (04. 21-05. 20.) A kitartás állhatatossággal vértez fel a halogatás elleni harcban, és ha komolyan veszed az elkötelezettséget, sikerülhet kialakítanod az együttműködés légkörét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A megfontolás, a kitartás lehetővé teszi, hogy meglásd, mennyire vagy részese egy munkahelyi vagy anyagi problémának, és megtaláld a lehetőséget a megoldásra.

Rák (06. 22-07. 22.) A bizalom azt a hitet jelenti, hogy a másik alapjában véve nem akar kihasználni, de mivel a párod vagy a barátnőd esendő lény, megeshet, hogy mégis így tesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amíg megmaradsz a rugalmas és nem követelődző elvárásoknál, akkor addig akkor is megőrzöd egészséges érzelmeidet, ha nem kapod meg, amit akarsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A türelem megkönnyíti, hogy helyesen dönts, hatékonyan szervezd az ügyeidet, munkádat és kapcsolataidat: ma a türelem épít, a türelmetlenség pedig rombol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma le kell számolnod naivitásoddal, és meg kell tanulnod tapasztalataid alapján különbséget tenni a megbízható és megbízhatatlan emberek között.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha mereven ragaszkodsz igényeidhez, akkor csökkented esélyeidet, hogy megkapd a párodtól, amit akarsz – szorongásod is a merev követelményekből fakad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha összeszámolod, mennyit költöttél ínyencségekre, megállapíthatod, hogy meglehetősen drága az ízlésed, jobban tennéd tehát, ha leszoknál a kaviárról, bélszínről.

Bak (12. 22-01. 20.) Bármit birtokolsz, élvezni csak akkor tudod, ha javaidat meg tudod osztani szeretteiddel, ám ha szerelmes vagy, talán még a csipkelődésről is megfeledkezel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha fontos számodra a házi béke és a biztonság, akkor tegyél valamit a családodért - nem kell költséges dolognak lennie, ma kizárólag a figyelmesség számít.

Halak (02. 20-03. 20.) Gondolj arra, hogy ha kitartasz valaki mellett, annak is megvan a jutalma, s hogy egy érzelmi vagy üzleti kapcsolatot megalapozni az is sikerélmény lehet.

Ez is érdekelhet

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Monitor

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat