Véget érhet a kapcsolatotok, de ez valami új kezdetét is jelenti - Egymondatos horoszkóp: Április 13.

2021.április.13.

A Hold a Bika jegyében jár, a kora délutáni órákban együttállásba kerül az Uránusszal, este viszont a Vízöntő-Szaturnusz támadja a Holdat. A Vénusz és a Plútó között tegnap kialakult quadrát fényszög hatása még ma is érezhető. De a Plútó, az alvilág ura most már a Bika-Hold befolyására szelídebb módszerekkel közelíti meg a szerelem istennőjét. De vajon mit jelenthet a nemek harca? A régóta ingatag kapcsolatok véget érhetnek, de van esély az újrakezdésre. A Bika-Hold jellemzői: konzervatív hozzáállás, harmóniára törekvés, a művészetek és a zene élvezete, de az Uránusz és a Szaturnusz kapcsolata a Holddal makacsságra és a változásoktól való ódzkodásra utal. Józan, anyagias és gyakorlatias vagy, sokat jelent számodra a kényelem és a biztonságos családi háttér, de ki nem állhatod, ha a napi beosztásod felborul.

Véget érhet a kapcsolatotok, de ez valami új kezdetét is jelenti - Egymondatos horoszkóp: Április 13.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Az anyagi függetlenség azt jelenti, hogy elég pénzt gyűjts össze ahhoz, hogy ne kelljen állandóan idegeskedned miatta, de egy barátság árát meg kell fizetned.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem félsz az újtól, és nem utasítod el a változást, új állást csíphetsz meg az interneten, de ne feledd: hogy friss impulzusok tartják ébren kapcsolataidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szigorú törvények sújtják a pénzügyi mókuskerékben ragadtakat, de ha többet akarsz keresni, időt kell szánnod arra, hogy pénzügyi képzésben vegyél részt.

Rák (06. 22-07. 22.) Annyi vállalkozással próbálkozol, hogy az egyiknek csak sikerülnie kell, szövetséget köthetsz egy pénzügyi lángésszel, de még a hitvesedért se vállalj kezességet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkahelyi főnököd az érzéki nőt látja benned, tartsd észben, hogy ritkán fordul elő az életben, hogy egy sikeres pasi megkérje a beosztottja kezét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerül elkerülnöd a bizonytalan helyzeteket, hasznos utazást tehetsz, s egyik régi kollégád vagy a barátnőd révén akár még külföldi állásajánlathoz is juthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nincs világos elképzelésed arról, milyen legyen üzleti vagy szexuális kapcsolatod, olyan helyzetben találhatod magad, amely nem a kedvedre való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a partnerednek különleges képessége van arra, hogy kínos helyzeteken kapjon, ki kell találnod, mivel tüntetheted fel magad a legkedvezőbb fényben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha sikeres vagy munkád anyagi vonatkozásában, de veszélyezteted az egészségedet és lelki nyugalmadat, nem sok örömet lelhetsz különleges tevékenységeidben.

Bak (12. 22-01. 20.) Délután merj kockáztatni, s bár a szerelemnek jó alapja számodra a pénz, még üzletasszonyként se mondj le arról, hogy családod és saját gyermekeid legyenek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megszerezhetsz egy olyan munkát, melyre hirdetés alapján jelentkeztél, de mivel neked is megvannak a hibáid, nehezen boldogulsz a háztartással.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha autóba ülsz, csapást jelentesz a forgalomra, de elindíthatsz egy reklámhadjáratot, a pasidról pedig kiderül, hogy mégsem megcsontosodott agglegény.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk