Izgalmas időszak veszi kezdetét - Egymondatos horoszkóp: Április 13.

2021.április.14.

A Kos jegyében rohanó nap és az Ikrek-Mars barátságos fényszöge lehetővé teszi, hogy rámenős, érdeklődő, emberekkel építs ki kapcsolatokat. Íróként vagy más szakmában, amelyben fontos a kommunikáció és az eladás, szép sikereket érhetsz el, egyszerre több munkával is zsonglőrködhetsz. Ami a párkapcsolatodat illeti, az agyad a leghatásosabb szerved, az erotikában való jártasságoddal és szavaiddal tűzbe hozhatod a párodat. A Vénusz az esti órákban elhagyja száműzetésének helyét, és május 9-éig saját rezidenciájában, a Bika jegyében halad. Ebben a jegyben uralkodik és akadálytalanul bontakoztatja ki érzékiségét. Az elkövetkező időszakban nagyobb jelentőséget tulajdonítunk a megjelenésünknek és a pénzzel is ügyesen bánunk. Művészi érzékünk is megnyilvánul, de a szokásosnál jobban vágyunk luxusra.

Izgalmas időszak veszi kezdetét - Egymondatos horoszkóp: Április 13.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Autóval, biciklivel, mindegy, csak indulj útnak, de ha sok mesélnivalód van, hívd fel kedvesed főnökét, hogy oldozza el láncairól, amelyek az íróasztalhoz kötik.

Bika (04. 21-05. 20.) Túlságosan elfoglal a pénz utáni hajsza, de kockázatos családi vállalkozáshoz ne nyújts anyagi támogatást, hiszen nem biztos, hogy sikeresnek bizonyul.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy magas rangú személyiségek támogatnak, amint megismerik elképzeléseidet, ráadásul kihívások felvállalásával erősítheted meg az énképedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Pompás lehetőség kínálkozik bevételnövelésre, de ha képtelen vagy belevágni, gondolj arra, hogy most az győz, aki elsőnek lép, irigyeiddel pedig ne törődj!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel nincs olyan ember, aki teljesen önellátó lenne, szükséged van mások együttműködésére, de olyan társaságba kerülsz, ahol feltöltődsz új élményekkel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Időnként elkerülhetetlen, hogy erélyesen lépj fel, ha boldogulni akarsz a szakmádban és az üzleti életben, különben félresöpörnek, ma ne hagyd magad lerohanni!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán azért szeretsz versenyezni, mert e tevékenység révén elevennek érzed magad, de az sem kizárt, hogy ma egy kis „bunyózással” mutatod ki szeretetedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkahelyeden a nyakadba lőcsölnek egy feladatot, de érdemes nyitott szemmel járni, mert kiharcolhatsz magadnak némi fizetésemelést, magasabb beosztást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kezd fordulni a kocka: az volt az eredeti terved, hogy ravaszul behálózod és elcsábítod a kiszemelt pasit, ehelyett egyre inkább ő veszi át a vezetést.

Bak (12. 22-01. 20.) Családi vállalkozásod hasznot hoz, de ha az otthonodban vagy az irodádban fogadod ezt a rámenős ingatlanközvetítőt, nem egykönnyen szabadulsz meg tőle.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tapasztalatcsere, betanulás pompásan sikerül, remek kapcsolatokat építhetsz ki, s megvan annak is az esélye, hogy egy kaland kellős közepébe csöppensz.

Halak (02. 20-03. 20.) A családban figyelj a feszültségekre, de mivel lesz mit a tejbe aprítanod, jó alkalom ez a lakás átalakítására - az elmaradt teendőket se halaszd tovább.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.