Ma ismerkedj a neten - Egymondatos horoszkóp: Április 15.

2021.április.15.

A mai napon, amikor a Vízöntő-Jupiter barátságos szextil fényszöget zár be a Kos-Nappal, szerelmi kapcsolatainkban, közösségünkben, újító törekvéseinkben, merész kezdeményezéseinkben, barátságainkban szerencsés fordulatokban reménykedhetünk. Ha ismerkedni akarsz, szörfözz a világhálón, de protekcióért is most érdemes folyamodni. Joggal remélheted, hogy félreértéseidet elsimíthatod, jutalmat vagy támogatást kapsz, haszonra, nyereségre teszel szert, vagy éppen támogatóid és a hatóság képviselői bizonyulnak szokatlanul együttműködőnek. Ez az aspektus kedvez az utazásoknak, a továbbképzési terveknek és a joggal kapcsolatos ügyek rendezésének.

Ma ismerkedj a neten - Egymondatos horoszkóp: Április 15.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Jogi ügyedben sok minden rendeződik, hasznos ismeretségeket köthetsz, könnyen szerelembe eshetsz, de az sem kizárt, hogy a barátaid hozzák össze a randidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Családfenntartóként érdemes új munkalehetőség után kutakodni, és ha a kedvezőbb pénzügyi feltételek és a szakmai előmenetel miatt változtatnál állást, ne habozz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező fordulat tanulmányaidban, külföldi cégtől kaphatsz ajánlatot, s szerencsés vagy, ha társad olyan emberekhez is kötődik, akik fontosak a számodra.

Rák (06. 22-07. 22.) Partnered vagy valaki az üzleti életben előnyös helyzethez juttat, ha pedig állást akarsz változtatni, vagy társulni akarsz a pároddal igen kedvezőek az esélyeid.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megfelelő pasit megfelelő módszerekkel rávehetsz kapcsolatotok törvényesítésére, de a jövendőbelidnek a bilincs és rablánc ellen megvannak az eszközei.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felverekedheted magad egy jól fizető állásba, munka- vagy üzlettársad eredetisége lenyűgöz, és arra is ráébreszt, hogy mennyi szenvedély szunnyad benned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma szerencse ér, ami a pároddal, barátokkal, kreatív munkáddal hozható összefüggésbe, kedveseddel bárhol megjelenhetsz, de ne tekintsd a tulajdonodnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pompás állásajánlatot kapsz, otthonoddal kapcsolatban pedig úgy döntesz: eladod a lakást vagy vásárolsz egyet, vagy simán csak felvarratod a ráncokat a régin.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha fantasztikus sportoló vagy reklámfőnök vagy, akkor azért szórd sziporkázó ötleteidet, hogy felhívd magadra annak a figyelmét, aki annyira elbűvölt.

Bak (12. 22-01. 20.) Érdemes igent mondani, ha szeretőd vagy egyik rokonod a családi vállalkozásba akar bevonni, de ha szert tettél egy nagyobb összegre, fektesd be lakásba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sikeres tévé- vagy médiaszereplést jeleznek a csillagok, pozitív gondolkodással bármit elérhetsz, hitveseddel is barátok vagytok - méghozzá jó barátok.

Halak (02. 20-03. 20.) Nagyobb hangsúly kerül az anyagiakra, titkos pénzügyi és szakmai manővereidet siker kíséri, de ne hamarkodd el a váratlanul öledbe hullott összeg elköltését.

Ez is érdekelhet

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát