Ne erőltesd másokra a véleményed - Egymondatos horoszkóp: Április 17.

2021.április.18.

A Kos jegyében lévő Merkúr és a Bak-Plútó ártalmas kvadrátja óva int attól, hogy kényszeresen, fanatikusan viselkedj és gondolkodj, vagy másokra erőltesd a véleményedet. Szerződés- és üzletkötés meghiúsulására, közlekedési balesetekre, bűntudatébresztő szemrehányásokra, manipulatív mesterkedésekre, megállapodások megszegésére is számíthatunk ebben az időszakban. Ne térjünk ki a viták és konfliktusok elől, de ne engedjünk a nyomásgyakorlásnak, kerüljük a verbális hatalmi csatározásokat és a döntési helyzeteket!

Ne erőltesd másokra a véleményed - Egymondatos horoszkóp: Április 17.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 2l-04. 20.) Ne kezdj állásváltoztató vagy manipulatív játszmába, ne vegyél készpénznek gyanús ajánlatot, de nem árt rajta tartani a szemed üzleti ellenfeleiden.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzsóvár pasi szaglászik körülötted, és ha a pároddal egy tárgyalásra utaztok, ne adj ki bizalmas információt, de közöld vele, hogy többre vágysz testi kapcsolatnál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üldözési mániádat az adóhivatal vagy egy elutasított kölcsönigénylés válthatja ki, és mivel könnyen bedőlsz a manipulációs trükköknek, ma ne tárgyalj üzletről.

Rák (06. 22-07. 22.) Hát igen, követelőző pasid tagadhatatlan erotikus vonzerővel rendelkezik, de a munkáddal vagy gyermekvállalással kapcsolatban nem lehet vele szót érteni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tartózkodj a nagy horderejű döntésektől és még zsarolásra se adj ki olyan szakmai és pénzügyi információkat, amelyeket csak a bennfentesek ismerhetnek!

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem kívánhatod szeretődtől, hogy lemondjon azokról a dolgokról, amelyeket egész életében megszokott, de ne bízz senkiben, ha pénzről és üzletről van szó.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A párkapcsolat, a pénz és a családi élet melegágya az egymásnak feszülő akaratoknak, rokonod rosszban sántikál, de te is felsülhetsz egy beruházással.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lerobbanhat az autód, lekoppinthatják vállalkozói ötletedet, ám ha munkáról vagy üzletről tárgyalsz, be kell vetned kíméletlen manipulációs módszeredet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Civódás várható a pénz miatt, bizalmad megrendül valakiben, de minél inkább függsz anyagilag valakitől, függésed annál könnyebben átcsap zsarolhatóságba.

Bak (12. 22-01. 20.) Barát, rokon megpróbál befolyásolni, kínos téma kerül napirendre, és ha nem tudod tökéletesen tisztázni magad egy kellemetlen ügyben, most magyarázkodnod kell.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Bizonyítékot találsz arra nézve, hogy a kedvesed vagy főnököd a konkurenciának dolgozik, te viszont még nagyobb összegért se vállalj el egy piszkos munkát

Halak (02. 20-03. 20.) Pénzügyekben verd vissza a manipulációt, mert akiben a legjobban bízol, éppen az akar megrövidíteni, és ha nem vagy elég óvatos, komoly veszteség érhet.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.