Kiváló nap a tárgyalásokra, hiába hétvége - Egymondatos horoszkóp: Április 17.

2021.április.17.

Ez a szombat a Mars-Jupiter trigonnak és a Merkúr-Jupiter-Mars szextil fényszögnek köszönhetően igazán szerencsés nap. Szerződéskötésre, tárgyalásokra, új, kockázatos vállalkozás megkezdésére kiválóan alkalmas időpont. Együttműködésből profitálhatsz, elismerésre is szert tehetsz a társadalomban vagy közhivatalban. A mai bolygókombináció várható előnyei: inspiráció, intuíció, vonzerő, szerelmi és vállalkozásbeli siker, nyereség, önbizalom, nyerő ötletek, jó üzleti érzék, optimizmus, de legfőképpen a kommunikációs terület részesül előnyben. Ez a fényszög-kapcsolat egyesíti intellektusunkat az akaratunkkal, ami azt jelenti, hogy a szokásosnál is könnyebben tudjuk végrehajtani projektjeinket. A tárgyalások során például gyorsan eljutunk a lényeghez. Szerelemben, sportban egyaránt érdemes kockáztatni. Ez az időszak kedvez az üzleti vállalkozásoknak, különösen a társulásoknak, és mivel hatalmas energiakészlettel rendelkezünk, kiváló alkalom, hogy testépítő programba kezdjünk.

Kiváló nap a tárgyalásokra, hiába hétvége - Egymondatos horoszkóp: Április 17.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A mai bolygókombináció erőteljes energiákkal lát el, de ismerősökkel, kollégákkal, rokonokkal, barátokkal való stimuláló beszélgetések teszik fel a koronát a napra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma fel kell adnod a régit, új bevételi forrás után kell nézned és új csapásokat kell vágnod: elszántságod erőt ad, hogy kitarts változtatási szándékod mellett.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem csupán felismered a kedvező szakmai és házasságkötési lehetőséget, hanem határozottan lépsz, kockázatot vállalsz, mielőtt a lehetőség tovatűnne.

Rák (06. 22-07. 22.) Örökség, háttérben végzett munka növeli bevételeidet, de óvakodj attól, hogy kielégítetlen szexuális igényeidet az élet más területén próbáld kompenzálni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hasznos kapcsolatokat építesz ki, de ha meg akarod csípni ezt a különc fazont, akinek a szerencséjéből profitálhatsz, mondj búcsút hagyománytiszteletednek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénz- és állásügyben ma ne legyél szívbajos, merj alkudozni és vitatkozni, de lehetőleg jó nagy adag toleranciával és nyitottsággal más vélemények iránt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma érdemes lenne vállalni a szerelem vagy egy merész vállalkozás kockázatát, érdemes lenne megpörgetni a sors szerencsekerekét: bejöhetnek a nyerőszámok.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha lakást veszel vagy bérelsz, lehet, hogy többet kell költened rá, mint amire számítottál, de még ha így is lenne, a hiányzó összeget sikerül előteremtened.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel hajlasz a kompromisszumra, az esetleges nézeteltéréseket eredménnyel lehet tisztázni, de szenvedélyes szeretőként csak egy pasinak add magad oda.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha lakást vagy irodát veszel, illetve bérelsz, lehet, hogy többet kell majd költened rá, mint amire számítottál, de úgy tűnik, sikerül előteremtened a hiányzó összeget.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szerelem és a vállalkozás világában ügyesen kamatoztathatod újító hajlamodat, jogi ügyeddel vagy tanulmányaiddal kapcsolatos tervedet is siker koronázza.

Halak (02. 20-03. 20.) A párod jól keres, de ha akar valamit tőled, tegyen is érted valamit - ne hagyd, hogy főnököd vagy rokonaid játszadozzanak veled: határozd meg a játékszabályokat!

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban