Ma sok lesz a munkával járó stressz - Egymondatos horoszkóp: Április 19.

2021.április.19.

Mivel a Kos jegyében lévő Merkúr reggel együttállásba kerül a Nappal, sokat fogunk kommunikálni, levelezni, telefonálni. De ne csak te beszélj, hasznos információra csak akkor tehetsz szert, ha meghallgatsz másokat is. A Merkúr és a Nap ma elhagyja a Kos jegyét és a Bikában haladnak tovább. A Merkúr május 4 ig, míg a Nap egy hónapig járja végig ezt a kissé nehézkes, de az érzéki örömök és a földi javak megszerzésre törekvő jegyet. A Hold a Rák jegyében ma a családi programoknak kedvez. Este, amikor a Neptunusszal zár be harmonikus fényszöget, az érzelmek kerülnek túlsúlyba, együtt tudsz érezni másokkal, de csillapíthatatlan igényedet is kielégítheted a szeretetre, gondoskodásra.

Ma sok lesz a munkával járó stressz - Egymondatos horoszkóp: Április 19.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyet válthatsz, gondoskodhatsz róla, hogy képzettségednek megfelelő pozícióba juss, de ahelyett, hogy főznél valamit, ennivalót kérincsélsz a családtól.

Bika (04. 21-05. 20.) Reggel alig szólsz másokhoz, nem akarsz kellemetlen embereket látni magad körül, de az a bódító érzés, hogy végre saját, önálló lakásod lehet, megbabonáz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ügyesen tárgyalsz, és ha meg vagy győződve arról, hogy amit kérsz, az megillet, a többiek egyet fognak érteni ezzel - az esti órákban plusz bevételnek örülhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Kemény stílusban tárgyalsz munkáról, pénzről, családod viszont reméli, a tortád ugyanolyan finom lesz, mint régen, vagy üzletasszonyként már sütni sem tudsz?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Beindul a nagyüzem, torlódnak a fontos, hivatalos vagy pénzügyi tárgyalások, ám ha este nagyobb összegre számítottál, kiderül: eltévesztetted a házszámot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy kell vállalkozásodat vezetned, hogy munkáddal, szolgáltatásaiddal mindenki elégedett legyen, és senki ne panaszkodjon arra, hogy túl drágán dolgozol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha kritika nélkül meghallgatod barátaidat és rokonaidat, jobban fogja érdekelni őket a te mondanivalód is, este viszont nem mindenki díjazza odaadásodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sokat profitálhatsz egy munkahelyi vagy üzleti megbeszélésből, valaki értelmes ötletet hoz, este viszont kényeztetheted a párodat illóolajos fürdővel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nehéz futás közben leszólítani valakit: a kiszemelt lénynek nincs elég levegője ahhoz, hogy válaszoljon, este viszont keress egy nyugodt szigetet a lakásban.

Bak (12. 22-01. 20.) Mikor hazaérsz az elvégezetlen papírmunkával a táskádban, fáradtnak érzed magad a családi beszélgetéshez, de jobban érvényesül benned a szeretet érzése.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jó kommunikációs készséget díjazzák, s végre megkapod azt a pénzt is, amire régóta vársz, de igyekezz megérteni a párod és rokonaid szempontjait is.

Halak (02. 20-03. 20.) Több bevételre számíthatsz, ha jó minőségű munkát adsz ki a kezedből méltányos áron, este viszont segíts megvalósítani kedvesed vagy gyermeked álmait!

Ez is érdekelhet

Elképesztő átváltozás: így néz ki a Trónok harca egykori Arya Starkja most

Elképesztő átváltozás: így néz ki a Trónok harca egykori Arya Starkja most

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!