Megismerhetsz valakit, aki fontos szerepet játszik további életedben - Egymondatos horoszkóp: Március 18.

2021.március.18.

A harmonikus Halak-Vénusz és Bak-Plútó rezgések hatására megtapasztalhatod a szerelem hatalmát, de érzelmeid kissé szélsőségesek: vagy teljesen, vagy sehogyan sem szeretsz. Ez a konstelláció gyakran jelez karmikus kapcsolatot, amelyben a romantika, a szex és az üzlet kéz a kézben jár. Könnyen felismered a manipulációt és azt is, hogy ki az, akitől meg kell szabadulnod, és ki az, akiben száz százalékig megbízhatsz. Megismerhetsz valakit, aki fontos szerepet játszik további életedben, izgalmas szexuális tapasztalatra tehetsz szert, de az sem kizárt, hogy mostanában kapod meg az álomállást álomfizetéssel. Kreativitásodat elismerik és díjazzák, találhatsz szponzort, gátlásaidtól is megszabadulhatsz, olvashatsz párod lelkében, ráadásul az üzleti kapcsolatok, társulások is az elvárásoknak megfelelően alakulnak.

Megismerhetsz valakit, aki fontos szerepet játszik további életedben - Egymondatos horoszkóp: Március 18.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Munkaadód megveszi a szolgálataidat a saját, és nem a te szempontjaid szerint, de még a párodnak sem árulhatod el a cégen belül betöltött bizalmas státusodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Barát, útitárs olyan érzéseket ébreszt benned, amelyek létezéséről eddig tudomásod sem volt, de az sem minden nap esik meg veled, hogy házassági ajánlatot kapsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkában, anyagiakban előrelépés, az a bizonyos belső hang pedig arra figyelmeztet, hogy egyik kollégád vagy üzletfeled gyakorlatilag tálcán kínálja fel magát.

Rák (06. 22-07. 22.) Erős vonzalmat érzel egy határozott kiállású, rejtélyes ember iránt, ami megzavarhat, de ha veszélyt szimatolsz, ösztöneid megsúgják, milyen is ez a fickó valójában.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hadvezéri elmével megáldott üzletemberként ma anyagi haszonra teszel szert, fáradhatatlanul dolgozol, az ágyban folytatott tevékenységed pedig fitten tart.

Szűz (08. 24-09. 23.) Némi furfanggal legyőzöd szerelmi vagy üzleti versenytársadat, de a pasid nem azt akarja, hogy lefeküdj vele, azt akarja, hogy szeretkezzetek – nagy a különbség!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyeden bőségesen megfizetnek, de ha mégsem tudsz megélni a fizetésedből, költözz kisebb lakásba, vagy add ki a tulajdonodban lévő ingatlant.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma működik a végzetes vonzerő, éld ki erotikus vágyaidat - a pasid talán nem is sejti, milyen könnyen átlátsz rajta, de ne hidd, hogy ki akar használni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az otthonodban végzett munka jövedelmezőre fordul, a pénzed elkezd szaporodni, és ha vízparti lakást szeretnél, ingatlanügyben is kedvező lehetőség adódhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Hírhedten becsvágyó vagy, de a szakmában elismerik a tehetségedet; ha kihasználod a másik nemre gyakorolt hatásodat, még a főnököddel is összeszűrheted a levet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha az a gyanúd, hogy egyik rokonod még a kannibáloknak is képes lenne eladni téged, nem jársz távol az igazságtól, de luxuskiadásaidat igyekezz csökkenteni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kreatív vagy és sikeres, rengeteg rajongód akad, támogatód felébreszt Csipkerózsika-álmodból és arról is gondoskodik, hogy jó lehetőségekhez juss.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói