Ma neked kell megtenni az első lépést - Egymondatos horoszkóp: Március 19.

2021.március.19.

Mivel délelőtt az Ikrekben lévő Holdat a Halak-Merkúr sérti, nehézséget okozhat számodra az összpontosítás, valaki gátlástalanul kihasználhat, félreértés, őszintétlenség vagy kommunikációs zavar rombolhatja kapcsolataidat. De neked kell megtenned az első lépést, hogy néhány értelmetlen szópárbaj befejeződjék. Úgy fogalmazd meg mondanivalódat, hogy azt a másik megértse, este viszont, amikor a Hold együttállásba kerül a Marssal és jóindulatú fényszöget zár be a Szaturnusszal, ontod az ötleteket, szívesen kipróbálsz új és érdekes dolgokat, de autóvezetés közben ne telefonálj. A mai nap alkalmas költözködésre - könnyen megszokod az új környezetet.

Ma neked kell megtenni az első lépést - Egymondatos horoszkóp: Március 19.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Sziporkázol, sokoldalú vagy, de kissé szétszórt, azt viszont nem érted, kollégáid vagy rokonaid miért veszi rossz néven, ha megmondod nekik az igazságot.

Bika (04. 21-05. 20.) Felszabadító érzés, ha megszabadulsz az anyagiak miatt folytatott vitától: horoszkópod azt javasolja, kísérletezz az engedékenységgel, így mindkét fél nyer.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ügyesen bánsz a szavakkal, gyorsan tanulsz, de nem lehet téged unalmas dolgokkal terhelni, s aki veled akar dolgozni, annak gyorsan kell váltson az esze.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem szokásod sajnálni magad, de csak addig vagy kiegyensúlyozott, amíg főnököd vagy egyik rokonod fel nem tűnik, és vájkálni nem kezd az életedben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ismét számíthatsz környezeted csodálatára, önzetlen, mi több igen megértő vagy másokkal szemben, segítőkészséged is határtalan, csak nehogy félreértsék.

Szűz (08. 24-09. 23.) A főnöki emelet úgy néz ki, mint a felbolydult méhkas, partnered és a főnököd beleavatkozik mindenbe, de vigyázz, nehogy mások is elolvashassák az e-mailjeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megfelelően használod az eszedet, ritkán lesz szükséged arra, hogy támadj, de utazás közben vagy a főiskolán nézz körül, ki lehetne az ideális férjjelölt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Párkapcsolatod nem túl kiegyensúlyozott, de könnyen megszerezheted mások pénzét, csak ne a magad erőszakos módján, hanem barátságosan!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma hajlamos vagy a szétszórtságra, s néha az az érzésed, párkapcsolatod, otthoni környezeted és az üzleti világ csak vitára kiéhezett emberekből áll.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyik rokonod szerzett neked állást, azóta viszont állandóan neked kell kihúznod őt a pácból, nem gondolod, hogy már kamatostul törlesztetted az adósságot?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Okos dolog, ha nem csatlakozol szeretteid pénzügyi elképzeléseihez, de este nem kell hétrét görbülnöd, ha meg akarsz kapni egy szórakoztató és vidám pasit.

Halak (02. 20-03. 20.) Sötét felhők tornyosulnak családi életed egén; ha nagydumás pasidnak nincs lakása, ne cipeld haza és a tartós kapcsolatnak még a gondolatát is verd ki a fejedből.

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!