Inkább az álomvilágba menekülsz - Egymondatos horoszkóp: Március 20.

2021.március.20.

Szombaton, amikor a Nap egy hónapra belép a Kos jegyébe, kezdődik a tavasz, és így az új asztrológiai év a Szaturnusz uralma alatt. Az elkövetkező időszakban fontos, hogy tevékenységünk ne tartson túl sokáig, mert a Kos jegyében szimbolikusan 100 méteres sprintről van szó, nem a maratoniról (ami a Bakokra jellemző). A Hold az Ikrekben változatos érdeklődést jelent, tudásszomjat, élénk kommunikációt, szellemi és fizikai aktivitást és kereskedelmi készséget. De némi nyugtalanság, idegesség és felületesség is jellemző az Ikrek-Holdra. Szellemi táplálékra, élénk kommunikációra és talán egy rövidebb kiruccanásra vágysz. Mivel érzékeny a vállad, egy váll-nyak masszázs csodákat tehet. Mivel este a Hold a Jupiterrel harmonikus, a Neptunusszal viszont barátságtalan fényszöget zár be, szívesen megosztod gondolataidat a környezetedben élőkkel, de az érzelmekkel már nem szívesen foglalkozol, inkább álomvilágba menekülsz.

Inkább az álomvilágba menekülsz - Egymondatos horoszkóp: Március 20.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonjaidat és a levelezést, látogasd meg rokonaidat, de este ne dőlj be minden lényegtelen hírnek - tudj különbséget tenni fontos és érdektelen között!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha balszerencsédre egy zseniális és igényes főnökbe ütköztél a munkádban, nem gyengülhetsz el, tovább kell dolgoznod neki, hiszen szükséged van a pénzre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem találkozhatsz a pároddal, kezdeményezz elektronikus levelezést, de egyetlen alkalmat se mulassz el, amikor reklámozhatod a cégedet, a munkádat.

Rák (06. 22-07. 22.) Valaki, aki veled akarja megvalósítani üzleti vagy erotikus elképzeléseit, kínos helyzetbe hozhat, de este a különféle pletykák is meg keseríthetik az életedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vitatkozz a pároddal, amikor vannak kifinomultabb módszerek is, amelyekkel tudtára adhatod álláspontodat, különösen egy élvezetesen eltöltött éjszaka után.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha jelentkeztél egy munkára, de a főnök csak kisegítőként alkalmazna, aki után nem kell sem szociális járulékot, sem betegbiztosítást fizetni, inkább mondj nemet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az utóbbi időben megkaptál mindent, amit csak akartál, most pedig nagyon úgy fest a helyzet, hogy mintha olyan pasit akarnál, akit nem lehet rabláncra fűzni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Foglalkoznod kell a könyveléssel, céged reklámozásával, ám ha kicselezel valakit vagy megosztasz egy üzleti titkot, csalódást okozol a másik félnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A szabadba vágysz, nem bírod ki a négy fal között, minél messzebbre, ez ösztökél - tárgyaláskor, üzletkötéskor viszont nem célszerű az érzelmeidre hallgatni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne becsüld alá képességeidet, amikor egy olyan feladat megoldására szemeltek ki, amely jól fizet, de ne vegyél rá mérget, hogy felhív vagy eljön a partnered.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fejezd ki érzelmeidet írásban vagy kreatív elfoglaltság révén, - ha mindketten őszinték vagytok, laza viszonyodnak minden esélye megvan a hosszú távú sikerre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha partnered viselkedésének túl sok helytelennek tűnő eleme van, ne gürcölj a háztartásban, inkább keress rá magyarázatot, vagy kérdezd ki csemetéd leckéjét.

Ez is érdekelhet

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói