Merj ellentmondani! - Egymondatos horoszkóp: Március 24.

2021.március.24.

Mivel a Halak-Merkúr az Ikrek-Marssal a hét közepén kvadrát fényszögbe kerül, a kapkodás, a vitatkozás és a türelmetlenség az ellenséged. Ne érezd fenyegetésként mások negatív véleményét vagy nehéz felfogását, de merj ellentmondani! Az elfojtott sérelmek kitörnek, dühöd, melyet eddig talán lenyeltél, könnyen ámokfutásba kezdhet. Mivel erősen robbanásveszélyes planétakeverék uralkodik, próbáld meg elengedni haragodat és frusztrációdat. Ennek a két planétának az összecsapása idegeskedést okozhat, balesethez vezethet, de az sem kizárt, hogy rosszul választod meg szavaidat, ami félreértések okozója lehet. Legfőképpen azért, mert a Merkúr a Halakban száműzetésben van. Szerencsére a Mars jól érzi magát a levegős Ikrekben, ráadásul még fel is van töltve azzal a megfontoltsággal, amelyet a Szaturnusz ajándékozott számára a hét elején. Így a Mars megakadályozhatja ennek az ártalmas bolygókapcsolatnak legrosszabb következményeit.

Merj ellentmondani! - Egymondatos horoszkóp: Március 24.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyi pletykára, rosszakaródra ma is számíthatsz, merészségedet egyesek pimaszságnak nevezik, de ne érdeklődj egyik rokonod lerobbant járgánya iránt.

Bika (04. 21-05. 20.) Régi barátság forog veszélyben valamilyen tisztázatlan anyagi konfliktus miatt, de egy előnyös üzletkötés esetén a pasid csak az érzelmeivel premizál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne harcolj, ne provokálj szóváltást a harc kedvéért – ha megfelelően használod az eszedet, ritkán lesz szükséged arra, hogy támadj – ma győzz inkább engedve.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel képtelen vagy koncentrálni, szerződést ne írj alá, és ha veszekedős napod van, gondolj arra, hogy egy jó döntéshez a fejedre és nem az érzelmeidre van szükség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vannak helyzetek, amikor azonnal kell döntened, ám ha nincs időd a barátod üzleti ajánlatával kapcsolatos mérlegelésre, ne lepődj meg, ha elfolyik a pénzed.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem éppen a legokosabb dolog akkor vitatkoznod a pasiddal, a főnököddel vagy megbízóddal, amikor mindketten idegesek vagytok - beszélj megfontoltan!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jó közérzeted a pasid váratlan elutazása miatt elpárolog, megmaradt elégedettséged pedig viszont munkahelyi szóváltások és bokros teendőid miatt mehet tönkre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Félő, hogy egy mihaszna pasi elkábít, de a pénz éket ver közétek, titkos útjaid is kiderülhetnek és aligha sikerül megúsznod egy veszteséget okozó ügyletet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma keresed, kergeted a kalandokat, ám ha engedsz az indulatainak, ha másokra való tekintet nélkül kimondod, amit gondolsz, véget érhet egy értékes kapcsolat.

Bak (12. 22-01. 20.) Vezetés közben ne feledkezz meg a való világról, ám ha kollégád lehengerel az érveivel, ellenzi az ötletedet, a vitának még nem kell veszekedéssé fajulnia.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy dolog biztos, a pénzhiány arra kényszerít, hogy a pároddal való veszekedés helyett elővedd a józan eszedet, hiszen a pénzhiány előcsalja belőled az alkotót.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hagyd, hogy a feszültség vagy a családdal kapcsolatos kiadások miatti idegeskedés áthassa minden percedet, de ha elmész otthonról, jól zárd be az ajtót!

Ez is érdekelhet

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói